Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/06/2021)

Junalla on yksi aliarvioitu muotoja moderni kuljetus. kuten mannertenvälisillä lentokone ratsastaa edullisempia vuosittain, mutta junat ovat nousussa kaikkialla. On useita syitä, miksi junalla on yksi kiehtovimmista tavoista kansainvälisten rajojen.

 

Bernina Express

Esimerkiksi, nähtävyyksiä tarjoamia Bernina Express yksin riitä muuntaa minkä tahansa lentoyhtiön harrastaja osaksi rautatie fanaatikko. Ulottuu Chur ja St. Moritz upea Itä-Sveitsi Pohjois Italian Tirano, Bernina Express tunnetaan myös kauneimmista rautatie matkaa maailmassa. Tämä matka kattaa yhteensä 90 mailia. Se tarkoittaa 4 tuntia elokuvallista tunturimaisema, jäätiköt, suuria vesiputouksia, ja dramaattinen rotkoja.

Kaikki kaunis maisema näkyy jokaisen henkilöauton Express-junan anteliaisista ikkunoista. Matka huipentuu Berninasola. klo 7,000 jalkaa merenpinnan yläpuolella, pass on altis raivoaa lumimyrsky. sillä välin, aurinkoinen Italia odottaa sinua toisessa päässä tämän matkan. Tämä luonnonkaunis junamatka pitäisi olla pakollista jokaisen rautatien rakastajan ämpäri luettelossa.

 

Saksan rautateiden

sillä välin, liittymällä Express mainittu luettelo DB tai Deutsche Bahn. Saksan kansallinen junaverkolla tarjoaa joitakin kauneimmista ratsastaa Rein-joen lähellä. Sen reitit vie läpi silmiinpistävää näkymät Alpeille ja laaksoissa. Esimerkiksi, paras tapa arvostaa Euroopan pisin joki on kautta reitti, joka yhdistää kaupungit Mainzin ja Köln. Tämä reitti kulkee läpi vuoret, murenemassa linnat, ja rivitalo viinitarhat.

DB tarjoaa säännöllistä ajeluja, Connect kaupungit, kuten Amsterdam, Kööpenhamina, ja Prahan Saksan suurimpiin metropoleihin. Samanlainen Bernina Express, se on loistava tapa nähdä Euroopan sydänmailla. Ei ihme, että CNN viittaa Deutsche Bahn kuten ”Yksi miellyttävä Saksan matka kokemuksia jotka eivät liity Mercedes-Benz 450.” Vaikka Euroopan junat ovat enimmäkseen arvostettuja pitkän maastojuoksu ja rajat mantereen matkoilla, on olemassa muita lyhyempiä vaihtoehtoja rento junan matkustajat. Esimerkiksi, sen Berliini Ringbahn on aina ollut suosiossa turistit jotka haluavat yksinkertaisen kiertoajelu kierros kaupungissa. Voit kokeilla tätä hinnalla kertalipun.

Frankfurt Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Wien Köln Junat

Hannover Köln Junat

 

Siperian Express

Puhettakaan kiehtovia junamatkat olisi täydellinen ilman lukien Siperian Express. Joka tunnetaan myös pisin junamatka planeetalla, Siperian Express yhdistää Moskovassa Venäjällä ja merenrantakaupungissa Vladivostok Itä venäjäksi. Matkan varrella, rautatie haarautuu läheiselle Kiinassa, Mongolia, ja Pohjois-Korea. Useilla paikkakunnilla Länsi-Eurooppa, kuten Amsterdam, omistaa rautatieasemat jotka tarjoavat ratsastaa Siperian asemalle st. Pietari, Venäjä. Ei ihme, monet eurooppalaiset haluavat matkustaa junalla, kun pääomasijoitukset itään.

Matkustaminen Venäjälle junalla on yksi halvin tapoja matkustaa. myönnetty, se on myös yksi hitain, Ladbrokesilla väittäen, että yössä nukkuja juna Volgograd Nizhny Novgorod kestää 27 tuntia. Edelleen, Venäjän laaja rautateillä näki paljon toimintaa tänä vuonna, kun maa isännöi MM. Monet fanit saivat nähdä enemmän maata ja sen ihmisiä heidän matkusti kalusteet junalla.

 

 

Tämä on toinen kiehtova ja usein unohdettu näkökohta rautatieliikenteen. Varmasti, Mikään ei ihmisiä ja kokemukset tapaat matkan varrella. Valmistaudu tapaamaan joitakin kiehtovia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Kumpi maastohiihto junamatkan olet, olet todennäköisesti lopulta löytää ystävän tai kaksi joukossa muiden yössä matkailijoille. Olitpa ottaen luonnonkaunis Bernina Express, liikkumisesta useissa maissa joko Deutsche Bahn tai Siperian Express, tai rentoutumiseen Sveitsin Glacier Express, jossa kulttuuri Trip kuvailee matkalle, joka kilpailee nähtävyyksiin Bernina, matkalla junalla on varmasti yksi kiehtovimmista kokemuksia elämäsi.

 

Saadaksesi parhaan junakokemuksen elämästäsi, halvimpaan hintaan, ja vapautetaan vastenmielinen varausmaksua, käyttää Tallenna juna!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-train-travel-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)