Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 08/10/2021)

On paljon asioita Paris tunnetaan. Mutta vapaa Tekemistä Pariisissa ei ole jotakin se tunnetaan. Se on tunnettu siitä, että yksi romanttisimmista paikoista maailmassa. Muoti pääoman ja kirjallisuuden paratiisi jopa! Pariisi on monia eri muodoissa. Ja vaikka museo merkintä voi olla jyrkkä ja hienoista tulee arvossaan, Ranskan pääkaupungissa voi olla myös halpa päivämäärä. Älä usko meitä? Tässä ovat 10 Vapaa Tekemistä Pariisi!

 

1. Paras ilmainen Tekemistä Pariisissa: Musee Carnavalet

Ensimmäinen minun luettelo 10 Paras ilmainen Tekemistä Pariisissa on Musee Carnavalet. Tämä museo on ollut suljettuna muutaman vuoden remontin, kuitenkin, se on virallisesti uudelleen joulukuuta, 20th 2019! Sijaitsee historiallinen naapurusto Maraisista, Carnavalet museo on omistettu historiassa Pariisin. Alusta lähtien nykyaikaan.

Kävijä voi löytää loistava kokoelmiin liittyvät kaupunkiin. Vuodesta Gallo Roman ja keskiajan esineitä ja arkistot. Muistoja Ranskan vallankumouksen monenlainen maalauksia, veistokset, huonekalut, ja taide-esineitä eri aikoina!

Jos rakastat Pariisin kaupungin ja rakkauden rikastuttaa itse sekä kulttuurisesti ja henkilökohtaisesti, voit nauttia perusteellisesti Musee CarnavalestaT! Tulet hämmästymään arvokkaiden kokoelmien, sen arkkitehtuuri, ja ilmapiiri, jotka ovat niin tyypillisiä Pariisille!

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Paras Tekemistä Pariisissa ilmaiseksi

 

2. Notre Damen katedraali

Onko se vain minä, tai aina kun joku mainitsee Notre Dame, Olen vain sitä mieltä Victor Hugo unohtumattomia Notre Damen kellonsoittaja? Onko rakastat elokuvan tai ei, tämä katedraali on yksi käynti. Ei vain se badass keskiaikaisia ​​katolinen katedraali, mutta se on myös hienoin esimerkki ranskalaisesta goottilaisesta arkkitehtuurista!

Lasimaalauksia (erityisesti ruusuikkuna), käyttö arkkitehtonisia yksityiskohtia, kuten lentävä tukipilareita ja veistoksia tekevät must see ilmaiseksi Paris kokemus. Parhaan kuvan hyötyäkseen katedraalista kiivetä kellotorneista varten lintuperspektiivinäkymään Pariisissa. A näkymä katedraalille itse, Neliö Jean XXIII tarjoaa hyvän näköalapaikan ottaa takaa katsottuna kaunis muistomerkki. Kaikkein paras? Se on meidän 10 Vapaa Tekemistä Pariisi. Miksi? Sinä arvasit sen. Se on ilmainen!

Paris Marseilleen Junat

Marseillesta Pariisiin Junat

Kiva Marseilleen Junat

Marseillesta Clermont Ferrand Junat

Paras Tekemistä Pariisissa ilmaiseksi

 

3. Paras ilmainen Tekemistä Pariisissa: Pantheon

Tämä kaunis rakennus alunperin rakennettu palvonnan paikka. kuitenkin, nykyään se on muutettu mausoleumi. Se pitää edelleen useita merkittäviä pariisilaiset; Victor Hugo, Marie Curie, Alexandre Dumas vain muutamia! Pantheonin ikoninen siluetti ja kupoli ovat kyydissä Montagne Sainte Genevieven huipulla, historiallinen kukkula Latin Quarter.

Huhtikuusta lokakuuhun, matkailijat voivat nauttia hienot näkymät n pääomaa pylväikkö kupoli. Uusklassinen arkkitehtuuri muistuttaa Rooman Pantheonin. Haudataan Pantheon pidetään yhtenä korkeimman arvosanoin suonut kansalaiselle. Kaiverruksen seinään suulla hautapaikka kantaa osoitus tästä näkemys. Jotta suuret miehet, kiitollinen kotimaa.

Milloin voit käydä ilmaiseksi? Ajattelin et koskaan kysy! Hanki ilmainen sisäänpääsy joka ensimmäisenä sunnuntaina kuukauden 1 marraskuusta 31 maaliskuu. Vapaa Alle 26 maista Euroopan unionissa, sekä ensimmäisen ja toisen opettajien. Vapaa vammaisille vierailijoille ja avustaja, sekä työnhakijoiden saaneilla Ranskan valtion tukea. Se on myös ilmainen nuorille ja lapsille.

Pariisi Rouen Junat

Rouen Pariisiin Junat

Pariisi Calais Junat

Rouen Calais Junat

Pantheon

 

4. Canal Saint Martin

Myös lähellä keveiden vapaa Tekemistä Pariisissa ilmaiseksi lista. Kävely pituus Canal St Martin! Tämä on edelleen yksi suosikeistani kävelee tässä kaupungissa. Mies-made vesiväylä, kanava on noin 4.5 km pitkä, yhdistävät kanavan de L Ourcq Seine. Alun perin rakennettu vuonna 1802 Napolean Ourcq -joen ylistykseksi, pyritään nostamaan juomavettä ja pariisilaiset täynnä potentiaalia sairauksia kuten koleraa ja punatautia.

Viittätoista vuotta tai niin kanava on ruopattu puhdistamaan mutta viime aikoina itse alueella ympäröivä kanava on tehty elvyttäminen. Etsi täynnä pubeja ja baareja levisi pitkin kanavan. Tämä alue on myös opiskelijaväestön suosittu hangout. Populaarikulttuurissa, kanava-alueen oli esillä elokuvissa Amelie paikkana ohittaa kivet.

Marseillen ja Lyon Juna hinnat

Pariisi – Lyon Juna hinnat

Lyon Pariisi Junat

Lyon Avignon Junat

Canal Saint Martin

 

5. Paras ilmainen Tekemistä Pariisissa ilmaiseksi: Des Buttes Chaumont Park

Ensimmäinen Park meidän 10 Vapaa Tekemistä Pariisi luettelossa! Tämä kauniin kaupunkipuiston sijaitsee Koillis Pariisissa. Ominaisuuksia tämän vihreän puiston koostuu tekojärven kanssa rauhallisesti uinti ankkoja, kivinen saari keskeinen järven kutsutaan Ile de la Belvedere, Temple of Sibyl (muistoksi antiikin Rooman Vestan temppelille Tivolissa) kyydissä viidenkymmenen metrin korkeuteen järven. Etsi sillat yhdistävät saaren muuhun puistoon, keskeinen promenade kävellä, ja rönsyilevä laajat nurmialueet.

La Rochelle Nantes Junat

Toulouse La Rochelle Junat

Bordeaux La Rochelle Junat

Paris La Rochelle Junat

 

 

6. Riemukaari

Toinen super-kuuluisa vierailtava paikka tuo on, tietysti, vapaa! Riemukaari, innoittamana Roman Arch of Titus, Tämä muistomerkki muistetaan elämää Ranskan nationalisteja, jotka taistelivat Ranskan vapaussota ja Napoleonin sotien. Beneath Arc piilee hauta Tuntemattoman sotilaan Suuren sodan ja se on merkitty ikuinen liekki on palanut vuodesta Aselepopäivä vuonna 1921. Kuusi erittäin tärkeää kohokuviota koristavat julkisivuja, joista jokainen kuvaa vallankumouksellisen ja Napoleonin sodan keskeisiä hetkiä. Näihin kuuluvat yleiset Marceau hautaaminen, taisteluihin Austerlitzin, Arcole, Jemappes, ja Aboukir, ja syksyllä Alexandria.

Pääsemästä näköalatasanne ja nähdä Arc läheltä tekee maksavat rahaa, mutta näkymä tai tilannekuvan koidu muistomerkin Champs Elysees tai verenkierrossa bussilla tai autolla on täysin ilmainen.

Pariisi Le Mans Junat

Nantes Pariisiin Junat

Pariisi Rennes Junat

Rouen Lille Junat

Riemukaari

 

7. Paras ilmainen Tekemistä Pariisissa: Parc Monceau

Tämä on julkinen puisto, joka on alun perin saatu herttua Chartres. Hän on serkku kuningas Ludvig XVI. Puisto oli suunniteltu muistuttavat Englanti Garden Louis Carmontelle. On monia silmiinpistävää arkkitehtonisia piirteitä että armo puutarhan. Ne sisältävät pienen rotunda on pääpuisto portti, pienoiskoossa muinaisen Egyptin pyramidit, Roman pylväikkö, kiinalainen linnake, hollantilainen tuulimylly, ja muita uteliaisuuksia ympäri maailmaa. Puistossa oleskelevat on kuin vierailevat kulttuurin ihmettä kaikki pienoiskoossa.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

Parc Monceau

 

8. Vapaa muoti näyttelyistä Galeries La Fayette

Haluatko innokkaasti selvittää, mitä uutta ja mitä tapahtuu maailman tyylipääkaupungissa? Sitten älä menetä mahdollisuutta osallistua johonkin vapaan muotinäytösten järjestetään Galeries La Fayette, joka perjantai 3 pm. Varmista, että teet varauksen verkossa, etukäteen varmistaa saatavuus haluamasi päivän. Myös, toinen erinomainen vapaa aktiivisuus, jos olet Galeries La Fayette, on vierailla kattoterassilla yksi parhaista näkymät Pariisiin. Tehdä joitakin ikkuna ostoksia jälkeenpäin on kauppakuja itse, jos sinulla on ylimääräistä aikaa.

Lyon Toulouse Junat

Pariisi Toulouse Junat

Kiva Toulouse Junat

Bordeaux Toulouse Junat

Vapaa muoti näyttelyistä Galeries La Fayette

 

9. Ulkoilmaelokuvateatteri Parc de la Villetten

Tämä pick Free Tekemistä Pariisissa ei ole ympäri vuoden, mutta voit nauttia ulkoilmateatterista heinä- ja elokuussa (Torstaista sunnuntaihin) yksi kaupungin suurimmista puistoista. Osoituksia vaihtelevat klassisesta elokuvissa uudempia elokuvia. Varaa kansituoli ja varautua noin elokuvallista iloksi heti pimeän.

Lyon Nice Junat

Paris Avignon Junat

Kiva Avignon Junat

Marseillen Avignon Junat

Ulkoilmaelokuvateatteri Parc de la Villette

 

10. Watch Free valoshow Eiffel-torni

pimeällä, välein tasatunnein viisi minuuttia Eiffelin torni kimaltelee ja tarjoaa valoshow kaikille katsojaa, tämä jää kerma de la kerma Free tekemistä Pariisissa. Place du Trocadero antaa sinulle paras paikka show kaupungissa.

Montpellier Marseilleen Junat

Kiva Marseilleen Junat

Paris Marseilleen Junat

Toulouse-Marseille Juna

Watch Free valoshow Eiffel-torni

 

Valmis pelastamaan lompakon jotkut euroa? Loistava! Junaliput eivät kuulu Free asioita Pariisissa, kuitenkin, Kun käytät Save A Train ne eivät varmasti ole kallis!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Vapaa Tekemistä Pariisi” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/free-things-paris/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)