Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/12/2021)

Yksinmatkan suunnittelu voi olla kiireinen jopa kokeneelle matkustajalle, varsinkin kun on kyse oikean vierailukohteen valitsemisesta ja oikeista aktiviteeteista, joihin osallistua siellä ollessaan. Mutta mikä tärkeintä, koska haluat hyödyntää sitä parhaiten itsesi löytämiseen.

Kun olet yksin tiellä, voit käydä missä haluat, milloin tahansa, ilman, että hänen on noudatettava jonkun toisen aikataulua. Myös, voit haastaa itsesi enemmän olemalla täysin tuntemattomien joukossa, mikä lisää luottamusta, Ja tietenkin, itse kasvua.

Se on sanottu, onko sinulla mielessäsi kohde itsesi löytämiselle? Tässä artikkelissa korostetaan 7 hauskimmista paikoista vierailla yksin.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Käyntikohteet itsesi löytöretkellä: Australia

Australia on useimpien sukeltajien unelmakohde sen vuoksi loputtomat sukellusmahdollisuudet sekä harrastajille että kokeneille sukeltajille. Ja vaikka et ole valmis sukeltamaan, sinulla on hauskaa löytää monia piilotettuja aarteita, joita maa tarjoaa. Australiassa asuu myös kaikkein sukupuuttoon tai uhanalaiset eläinlajit, joten sinulla on harvinainen mahdollisuus olla tekemisissä lähellä olevien miljoonien vuosien fossiilien kanssa.

Mutta mikään mainituista tosiseikoista ei ole pääasiapoika, miksi olemme sijoittaneet Australian suosituimmaksi kohteeksi yksin matkustaville. Tärkeimmät syyt ovat maan ikuinen rauha, luotettava julkinen liikenne, ja halvat majoitusvaihtoehdot. Sinulla on erittäin turvallinen Australia.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Self-Discovery Trip to Australia

 

2. Thaimaa

Kulttuuri täällä on rikas ja ruoka on herkullista, joten sinulla on runsaasti ruokaan ja kulttuuriin liittyviä asioita tutkittavaksi ja oppia paikallisilta, jos sinulla on aikaa säästää. Majoitus ja kuljetus ovat täällä erittäin edullisia, puhumattakaan siitä, kuinka helposti saatavilla bangkok on kaikista maapallon kulmista. Ja jos mielesi on ahdistunut tai levoton, voit aina hypätä temppeliin tai meditaatiokeskukseen ja mietiskellä.

Luxemburgista Brysseliin junalla

Antwerpen Brysseliin junalla

Amsterdamista Brysseliin junalla

Pariisista Brysseliin junalla

 

Solo trip to Thailand

 

3. Käyntikohteet itsesi löytöretkellä: Englanti

Pari vuotta sitten, Lontoo oli maailman suosituin kaupunki yksin turistien toimesta. Pelkästään tämän pitäisi kertoa sinulle, että tämä on turvallinen paikka olla, kun sinulla ei ole yritystä. Buckinghamin palatsi on tällä hetkellä suurin vetovoima yksin matkustaville, mutta se ei ole ainoa Lontoossa. Jos haluat nähdä eniten nähtävyyksiä rajoitetun ajan, liity vain Lontooseen ilmainen kävelykierros kun vierailet kaupungissa ensi kerralla.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Visit The Big Ben in London on your solo trip

 

4. Uusi Seelanti

Nautitko yksin ajamisesta pitkiä matkoja? Monet ainoat matkailijat rakastavat Uusi-Seelantia ajovaihtoehdot se sopii heihin. Tarvitset vain vuokrata matkailuauton tai tavallisen auton ja mennä sinne, missä tiet vievät. Tämä on kaunis maa tutkia. Paikalliset ovat myös erittäin tyytyväisiä ja avuliaita aina, kun tarvitset apua.

Firenzestä Milanoon junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Milano Firenzeen junalla

Venetsia - Milano junalla

 

Self discovery trip to New Zealand

 

5. Käyntikohteet itsesi löytöretkellä: Peru

Lähes jokainen uusi käyntisi on erityinen tietyistä syistä, mutta Peru on yksi niistä maista, jotka yksinkertaisesti erottuvat. Tämä paikka on hämmästyttänyt niin monia ihmisiä luonnon kauneuksillaan ja aarteillaan, että ihmiset eivät voi vain saada tarpeeksi siitä. Sen rikas historia, vuoret, ja perinteinen kulttuuri, jotka ovat mielenkiintoisia jokaiselle kävijälle. Täten, kokea kaikki kansalliset aarteet, ottaa Perun kiertue, ja tutustu maahan.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

 

6. Yhdysvallat

Yhdysvallat on monipuolinen, joten et koskaan tunne olevasi poissa paikasta riippumatta siitä, mistä tulet. Maa on myös erittäin laaja, ja siellä on kaikki mitä tarvitset, jotta se olisi vuoria, puistot, villieläimiä, tai rannat. Puhuen rannoista, sinun täytyy käydä Floridassa seuraavan kerran, kun olet Yhdysvalloissa, ja ui valkoisissa hiekkarannoissa. Lisäksi, disney saattaa olla täydellinen määränpää itsesi kasvumatkalle, koska se vie sinut takaisin mieleen lapsuutesi, ja hieman katkeran makea nostalgia ei koskaan vahingoittanut ketään. Ja jos tarvitset hiljaista aikaa yksin, voit aina pysyä a loma-asunnot pois väkijoukkoja.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

New York is a perfect destination for solo travelers

 

7. Käyntikohteet itsesi löytöretkellä: Japani

Japani on mailia edellä muita maita tekniikan suhteen. Jos olet tekninen futuristi tai sijoittaja, tämän kaupungin liiketoimintamahdollisuuksien tutkiminen innostaa sinua varmasti. Maa on myös koti kauniita temppeleitä, huippuluokan hotellit, ja ravintoloita, sekä Aasian parhaat piilotetut luonnon aarteet. Lisäksi, tehokkaat kuljetusjärjestelmät tekevät tästä yksinmatkastasi hauskan ja vaivatonta. Jos olet musiikin ystävä, voit tuoda kannettavan tietokoneen ja kannettavan tietokoneen musiikinvalmistusohjelmisto antaa inspiraation osua sinuun ja ehkä tuottaa kauniita ääniä, jotka symboloivat yksinäisiä matkojasi.

Münchenistä Salzburgiin junalla

Wien Salzburgiin junalla

Graz Salzburgiin junalla

Linz Salzburgiin junalla

 

Self discovery trip in Japan

8. Malesia

Malesiassa on paljon tekemistä ja oppimista, mutta mielenkiintoisin tosiasia tässä Kaakkois-Aasian maassa on se, että suurempi osa väestöstä puhuu englantia. Tämä tarkoittaa, että tuskin menetät tietä matkustellessasi yksin täällä. Maalla on rantoja, vuoret, sukelluspaikat, ja kaiken mitä tarvitset rentoutumiseen ja nauttia elämästä yksin.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

Traveling solo to Malaysia

 

Tiivistettynä

Retkeily ja yksin matkustaminen ovat suosittuja päivältä, koska ne joustavat. Teet oikein. Muista vain, että sinulla on riittävä budjetti majoituksellesi, ruoka, ja kuljetustarpeet, koska sinun on oltava omavaraisia, jos haluat nauttia itsesi löytämisestä.

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan hauskoja paikkoja vierailla itsesi löytämismatkalla junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "Hauskoja paikkoja vierailla itsesi löytöretkellä" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Ffun-places-visit-self-discovery-trip%2F– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)