Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/08/2022)

Nuori, seikkailunhaluinen, arvostaen kulttuuria, ja hyvin itsenäinen, Z-sukupolvella on suuria matkasuunnitelmia 2022. Nämä nuoret matkailijat pitävät yksin matkustamisesta ystävien kanssa matkustamisen sijaan ja arvostavat erinomaista kulttuuria edullisissa kohteissa luksuslomakohteiden sijaan. Täten, nämä 10 Gen Z travel destinations will feature in every social media travel story.

1. Z-sukupolven matkakohteet: Mount Etna Sicily

Europe’s tallest volcano is a thrilling travel destination, especially for the extreme-loving Gen Z Mount Etna is an active volcano in Catania, a gorgeous off-the-beaten-track city on the Italian island. The best time to hike Mount Etna in Sicily is during the shoulder season, May to Mid-September.

Ski mountaineering excursions, and hiking up to the views of the impressive crater in summer are a couple of activity ideas. Thus Gen Z travelers put Mount Etna high up on their 2022 travel list.

 

2. Z-sukupolven matkakohteet: Lontoo

Offering great activities and places to visit for Yksin matkustavat, London ranks high in the 10 Gen Z travel destinations. One of the most visited cities in Europe, London boasts a fantastic atmosphere. Lisäksi, naapuruston pubi on aivan nurkan takana tutustuaksesi paikallisiin ja trendikkäisiin putiikkeihin kadun toisella puolella. Ei ole yllättävää, että Lontoota rakastavat kaikki vierailijat.

Lisäksi, paikallinen pubi voi myös olla loistava paikka nuorelle Z-sukupolven ihastuttavalle mielelle, luoda vahvoja liiketoimintamahdollisuuksia, ja luultavasti paikka, jossa Lontoon parhaat startup-yritykset syntyivät pelkästä ideasta joihinkin johtavia startup-yrityksiä maailmanlaajuisesti.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Gen Z Travel Destinations

 

3. 10 Z-sukupolven matkakohteet: Pariisi

Kiitos upealle arkkitehtuurille ja kulttuurille, Pariisi on Yhdysvalloissa ja Kiinassa asuvan Z-sukupolven suosituin matkustuspaikka. Saatat tietää Pariisi on maailman romanttisin kaupunki, mutta Z-sukupolven matkustajat valitsevat Pariisin pääkaupungin sen vihreän luonnon ja kauniiden ranskalaisten puistojen vuoksi.

Paris has the highest usage of digitalized mobility services such as bike-sharing. You can grab a bike from multiple spots around the capital, hike from the Louvre to the Eiffel Tower solo, or join a guided tour. This eco-friendly solution allows the Gen Z traveler to explore on their own and discover hidden gems in a city that seems everyone knows its secrets.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Girl And The Eiffel Tower

 

4. Berliini

Easy-going and playful in nature, Berlin attracts millions of travelers every year. Gen Z travelers will find Berlin a wonderful playground, with great bars and nightlife scene, since it is the quintessential party city.

Lisäksi, Berlin is the perfect travel destination for Gen Z travelers because it is the most affordable city in Europe. Travelers in their early twenties will often choose to combine several European cities into one Euro trip, so cheap accommodation and living in Berlin can be a great way to save and enjoy the rest of the journey across Europe’s beautiful cities.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

10 Gen Z Travel Destinations - Berlin

 

5. 10 Gen Z Travel Destinations Germany: München

This German city is famous for its unforgettable Oktoberfest festivities. In September, Munich boasts party spirits, welcoming hundreds of travelers to the biggest beer festival in the world. One of the best experiences is tasting delicious white sausage with a pint of Bavarian beer.

Niin, while Gen Z travelers prefer traveling alone, a festival of Bavarian culture is a great opportunity to socialize. Tällä tavalla, great food, juomat, a mix of cultures, and partying are brought together in one unforgettable event.

 

Oktoberfest In Munich

 

6. Z-sukupolven matkakohteet: Amsterdam

Yksi johtavista Euroopan kaupungeista yrittäjyyshengessä & innovaatio, Amsterdam on kärjessä 10 Gen Z travel destinations. Tarjoaa loistavat mahdollisuudet liiketoiminnalle, out-of-the-box ajattelua, ja kapina ovat osa Amsterdamin luontoa.

Täten, monet Z-sukupolven matkailijat valitsevat kaupungin tutustumiskohteeksi, luoda, ja heidän kotipaikkansa erilaisille matkoille läheisiin kohteisiin. Vaikka kaupunki on suhteellisen pieni, se säilyttää kosmopoliittisen nopean tunnelmansa viehättävien ja kylämäisten kanavien sisällä.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

10 Gen Z Travel Destinations - Amsterdam

 

7. Hongkong

Vaikuttavat pilvenpiirtäjät yhdessä maailman jännittävimpien teemapuistojen kanssa nostavat Hongkongin kärkeen 10 Gen Z travel destinations. Futuristinen kaupunki ei ole vain henkeäsalpaavien näkymien saari, vaan se tarjoaa myös uskomattomia elämyksiä nuorille matkailijoille.

Paitsi upeita teemapuistoja Hongkongissa, Z-sukupolven matkustajat voivat lähteä kaupungin keskustasta. Hongkongissa on upeita rantoja ja luontoa, ihanteellinen ulkoiluun, kuten patikointiin East Dog Teethiin tai surffaukseen. Pähkinänkuoressa, Hongkong on valtava leikkipaikka nuorille matkailijoille.

 

 

8. Z-sukupolven matkakohteet Italia: Rooma

Tutustu Italian rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan muinainen Rooman kaupunki on merkillinen kokemus. Neliöt, suihkulähteet, kujat, kaikkialla on taidetta ja historiaa, joten Rooma lumoaa nuoren Z-sukupolven matkustajan

Rooman taikuutta lisää, tietysti, italialainen ruoka. Pasta a la carbonarasta lounaaksi, päivällinen, ja gelato jälkiruoaksi, Näkymät Colosseumille – sanat eivät riitä kuvaamaan Rooman monia etuja.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsian Roomaan Junat

Napoli Rooma Junat

 

Colosseum In Rome

 

9. Wien

Tämä kaupunki on upea paikka tutustua vaeltelemalla. Wien on ihanteellinen kaupunkilomakohde, jossa on sekoitus modernia ja perinteistä arkkitehtuuria, upeat puutarhat, ja neliöitä. Sen monia viehätyksiä lisäävät edulliset elinkustannukset Wienissä.

Huolimatta siitä, että se on maailman rikkaimpien kansojen pääkaupunki, Wien ei ole niin kallis. Nuoret matkailijat voivat löytää loistavia edullisia hotelleja. Täällä he voivat tavata muita Z-sukupolven matkustajia ja suunnitella matkaansa upeita pysähdyksiä Euroopassa yhdessä.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

10 Gen Z Travel Destinations - Vienna

 

10. Firenze

Firenze on fantastinen matkakohde Gen Z:lle Yksin matkustavat. Ensinnäkin, henkeäsalpaava vanha kaupungin keskusta, jossa Duomo, Firenzen katedraali, ja torni kiinnittävät katseen ja varastavat jokaisen ensikertalaisen sydämen. toiseksi, Firenze on suhteellisen pieni ja erittäin helppo liikkua kävellen, kaikki tärkeimmät maamerkit ja parhaat pizzapaikat muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Kolmanneksi, nuoret matkailijat voivat hypätä junaan ja vierailla lähellä olevassa Cinque Terressä, jos he haluavat löytää lisää. Tämä värikäs alue tarjoaa upeat näkymät merelle ja vaellusreitin kaikkien viiden luonnonkauniin kylän läpi. Niin, matka mihin vuodenaikaan tahansa näyttää upealta sosiaalisen median tarinoissa, ja 48 miljoona Italia hashtag tulokset osoittavat, että tämä maa on Z-sukupolven suosikki.

Rimini Firenze Junat

Rooma Firenze Junat

Pisa Firenze Junat

Venetsia Firenze Junat

 

Smiley Girl In The Palace

 

Junalla matkustaminen on nopea ja mukava tapa puristaa useita eurooppalaisia ​​kohteita yhdelle matkalle. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään matkan suunnittelussa.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “10 Z-sukupolven matkakohteet”Sivustoosi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fgen-z-travel-destinations%2F– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)