Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/08/2022)

Nuori, seikkailunhaluinen, arvostaen kulttuuria, ja hyvin itsenäinen, Z-sukupolvella on suuria matkasuunnitelmia 2022. Nämä nuoret matkailijat pitävät yksin matkustamisesta ystävien kanssa matkustamisen sijaan ja arvostavat erinomaista kulttuuria edullisissa kohteissa luksuslomakohteiden sijaan. Täten, nämä 10 Z-sukupolven matkakohteet näkyvät jokaisessa sosiaalisen median matkatarinassa.

1. Z-sukupolven matkakohteet: Etna Sisilia

Euroopan korkein tulivuori on jännittävä matkakohde, Varsinkin äärimmäisen rakastaville sukupolville Z Etna on aktiivinen tulivuori Cataniassa, upea syrjäinen kaupunki Italian saarella. Paras aika vaeltaa Etna-vuorella Sisiliassa on olkapääkauden aikana, Toukokuusta syyskuun puoliväliin.

Hiihto vuorikiipeilyretkiä, ja vaellus upeille näkymille vaikuttavalle kraatterille kesällä ovat muutama toimintaidea. Näin Z-sukupolven matkustajat nostivat Etna-vuoren korkealle 2022 matkaluettelo.

 

2. Z-sukupolven matkakohteet: Lontoo

Tarjoaa mahtavia aktiviteetteja ja vierailukohteita Yksin matkustavat, Lontoo on sarjassa korkealla 10 Z-sukupolven matkakohteet. Yksi Euroopan vierailluimmista kaupungeista, Lontoossa on upea tunnelma. Lisäksi, naapuruston pubi on aivan nurkan takana tutustuaksesi paikallisiin ja trendikkäisiin putiikkeihin kadun toisella puolella. Ei ole yllättävää, että Lontoota rakastavat kaikki vierailijat.

Lisäksi, paikallinen pubi voi myös olla loistava paikka nuorelle Z-sukupolven ihastuttavalle mielelle, luoda vahvoja liiketoimintamahdollisuuksia, ja luultavasti paikka, jossa Lontoon parhaat startup-yritykset syntyivät pelkästä ideasta joihinkin johtavia startup-yrityksiä maailmanlaajuisesti.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Gen Z Travel Destinations

 

3. 10 Z-sukupolven matkakohteet: Pariisi

Kiitos upealle arkkitehtuurille ja kulttuurille, Pariisi on Yhdysvalloissa ja Kiinassa asuvan Z-sukupolven suosituin matkustuspaikka. Saatat tietää Pariisi on maailman romanttisin kaupunki, mutta Z-sukupolven matkustajat valitsevat Pariisin pääkaupungin sen vihreän luonnon ja kauniiden ranskalaisten puistojen vuoksi.

Pariisissa käytetään eniten digitalisoituja liikkumispalveluita, kuten pyöränjakopalvelua. Voit napata pyörän useista paikoista ympäri pääkaupunkia, vaellus Louvresta Eiffel-tornille yksin, tai osallistu opastetulle kierrokselle. Tämän ympäristöystävällisen ratkaisun avulla Z-sukupolven matkustaja voi tutkia itseään ja löytää piilotettuja helmiä kaupungissa, jonka salaisuudet näyttävät tietävän kaikki.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Girl And The Eiffel Tower

 

4. Berliini

Luonteeltaan rento ja leikkisä, Berliini houkuttelee miljoonia matkailijoita joka vuosi. Z-sukupolven matkustajat pitävät Berliiniä upeana leikkipaikkana, upeilla baareilla ja yöelämällä, koska se on pohjimmainen juhlakaupunki.

Lisäksi, Berliini on täydellinen matkakohde Z-sukupolven matkailijoille, koska se on Euroopan edullisin kaupunki. Parikymppiset matkustajat valitsevat usein useiden Euroopan kaupunkien yhdistämisen yhdeksi euromatkaksi, joten halpa majoitus ja asuminen Berliinissä voivat olla loistava tapa säästää ja nauttia loppumatkasta Euroopan kauniiden kaupunkien halki.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

10 Gen Z Travel Destinations - Berlin

 

5. 10 Z-sukupolven matkakohteet Saksa: München

Tämä saksalainen kaupunki on kuuluisa unohtumattomista Oktoberfest-juhlistaan. Syyskuussa, Münchenissä on juhlatunnelmaa, toivottaa satoja matkustajia tervetulleeksi suurin olutfestivaali maailmassa. Yksi parhaista kokemuksista on herkullisen maistaminen valkoinen makkara ja tuoppi baijerilaista olutta.

Niin, Z-sukupolven matkustajat matkustavat mieluummin yksin, Baijerin kulttuurin festivaali on loistava tilaisuus seurustella. Tällä tavalla, hyvää ruokaa, juomat, kulttuurien sekoitus, ja juhliminen yhdistyvät yhdeksi unohtumattomaksi tapahtumaksi.

 

Oktoberfest In Munich

 

6. Z-sukupolven matkakohteet: Amsterdam

Yksi johtavista Euroopan kaupungeista yrittäjyyshengessä & innovaatio, Amsterdam on kärjessä 10 Z-sukupolven matkakohteet. Tarjoaa loistavat mahdollisuudet liiketoiminnalle, out-of-the-box ajattelua, ja kapina ovat osa Amsterdamin luontoa.

Täten, monet Z-sukupolven matkailijat valitsevat kaupungin tutustumiskohteeksi, luoda, ja heidän kotipaikkansa erilaisille matkoille läheisiin kohteisiin. Vaikka kaupunki on suhteellisen pieni, se säilyttää kosmopoliittisen nopean tunnelmansa viehättävien ja kylämäisten kanavien sisällä.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

10 Gen Z Travel Destinations - Amsterdam

 

7. Hongkong

Vaikuttavat pilvenpiirtäjät yhdessä maailman jännittävimpien teemapuistojen kanssa nostavat Hongkongin kärkeen 10 Z-sukupolven matkakohteet. Futuristinen kaupunki ei ole vain henkeäsalpaavien näkymien saari, vaan se tarjoaa myös uskomattomia elämyksiä nuorille matkailijoille.

Paitsi upeita teemapuistoja Hongkongissa, Z-sukupolven matkustajat voivat lähteä kaupungin keskustasta. Hongkongissa on upeita rantoja ja luontoa, ihanteellinen ulkoiluun, kuten patikointiin East Dog Teethiin tai surffaukseen. Pähkinänkuoressa, Hongkong on valtava leikkipaikka nuorille matkailijoille.

 

 

8. Z-sukupolven matkakohteet Italia: Rooma

Tutustu Italian rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan muinainen Rooman kaupunki on merkillinen kokemus. Neliöt, suihkulähteet, kujat, kaikkialla on taidetta ja historiaa, joten Rooma lumoaa nuoren Z-sukupolven matkustajan

Rooman taikuutta lisää, tietysti, italialainen ruoka. Pasta a la carbonarasta lounaaksi, päivällinen, ja gelato jälkiruoaksi, Näkymät Colosseumille – sanat eivät riitä kuvaamaan Rooman monia etuja.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsian Roomaan Junat

Napoli Rooma Junat

 

Colosseum In Rome

 

9. Wien

Tämä kaupunki on upea paikka tutustua vaeltelemalla. Wien on ihanteellinen kaupunkilomakohde, jossa on sekoitus modernia ja perinteistä arkkitehtuuria, upeat puutarhat, ja neliöitä. Sen monia viehätyksiä lisäävät edulliset elinkustannukset Wienissä.

Huolimatta siitä, että se on maailman rikkaimpien kansojen pääkaupunki, Wien ei ole niin kallis. Nuoret matkailijat voivat löytää loistavia edullisia hotelleja. Täällä he voivat tavata muita Z-sukupolven matkustajia ja suunnitella matkaansa upeita pysähdyksiä Euroopassa yhdessä.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

10 Gen Z Travel Destinations - Vienna

 

10. Firenze

Firenze on fantastinen matkakohde Gen Z:lle Yksin matkustavat. Ensinnäkin, henkeäsalpaava vanha kaupungin keskusta, jossa Duomo, Firenzen katedraali, ja torni kiinnittävät katseen ja varastavat jokaisen ensikertalaisen sydämen. toiseksi, Firenze on suhteellisen pieni ja erittäin helppo liikkua kävellen, kaikki tärkeimmät maamerkit ja parhaat pizzapaikat muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Kolmanneksi, nuoret matkailijat voivat hypätä junaan ja vierailla lähellä olevassa Cinque Terressä, jos he haluavat löytää lisää. Tämä värikäs alue tarjoaa upeat näkymät merelle ja vaellusreitin kaikkien viiden luonnonkauniin kylän läpi. Niin, matka mihin vuodenaikaan tahansa näyttää upealta sosiaalisen median tarinoissa, ja 48 miljoona Italia hashtag tulokset osoittavat, että tämä maa on Z-sukupolven suosikki.

Rimini Firenze Junat

Rooma Firenze Junat

Pisa Firenze Junat

Venetsia Firenze Junat

 

Smiley Girl In The Palace

 

Junalla matkustaminen on nopea ja mukava tapa puristaa useita eurooppalaisia ​​kohteita yhdelle matkalle. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään matkan suunnittelussa.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “10 Z-sukupolven matkakohteet”Sivustoosi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fgen-z-travel-destinations%2F– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)