Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/04/2021)

On oikeutettua uskoa, että matkustaminen on yksi asia, jonka ostat ollaksesi tai oleksesi rikas! Eikä ole aina välttämätöntä, että sinun täytyy erota kovalla työllä ansaitusta rahasta nauttiakseen rikkauksista. Suunnitellessasi lähteä ulos auringon suuteilla trooppisilla saarilla, tai lumiset rinteet, tai muuten rehevän vihreä erämaa, teet jatkuvasti lukuisia päätöslauselmia. Tee unelmistasi totta tekemättä samaa liian monimutkaiseksi. Istu ryhmäsi kanssa ja suunnittele budjettisi rajoissa. Tee koko matka taitavaksi. Ryhmämatkat ovat erinomainen tapa saada hyvä toveri. Mutta kaikki eivät purjehti sujuvasti, ellei sitä suunnitella täydellisyydellä. Matkakustannusten seuraaminen saattaa kuulostaa irrationaaliselta, mutta siinä on liikaa piilotettuja häiriöitä. Vältä kaikkia ryhmämatkoihin liittyviä negatiivisia ominaisuuksia ja suunnittele loogisesti. Lue alla kuusi vaivatonta vinkkejä budjettiystävällisen ryhmämatkan suunnitteluun.

  • Juna liikenne on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Päätä matkabudjetista

Joo! Olet oikeassa! Sinun tulisi päättää ensin määränpäästä saadaksesi tietoa kokonaiskustannuksista. Mutta se on joskus hankala, koska molemmat ovat toisiinsa liittyviä. Ja se on myös erittäin monimutkainen tapaus. Vaikka suunnittelet seuraavaa matkaa ystäväryhmän kanssa, kaikilla ei ole varaa siihen yhtäläisesti. Täten, toimeen rajoitetun budjetin kanssa, päätti yksimielisesti. Koko suunnittelusta tulee sujuvaa, koska useimpien ryhmässä ei tarvitse tuntea painostusta viettääkseen huomattavia summia. Myös, päätöksenteko määränpään valintaa varten on helpompaa, etenkin kiinteää budjettia ajatellen. Asianmukaisesti, sinä, yhdessä muiden ryhmän jäsenten kanssa, voi soittaa lisäkustannuksista, kuten lennoista, vuokraus, ruoka, retket, ja paljon enemmän. Täydellistä yhteistyötä tarvitaan, kun suunnittelet ryhmämatkaa, ylläpitää yhdessäoloa.

Lippuja Luxemburg - Bryssel

Antwerpen kaupunkiin Bryssel

Lentoliput Amsterdam - Bryssel

Pariisi – Bryssel junaliput

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Koko kustannuksen jakaminen kuvan mukaan

Kokeile selvittää, miten kulut jaetaan. Päätä keinoista ja tavoista jakaa kokonaiskustannukset ryhmän muiden jäsenten kesken. Esimerkiksi, oletko yksin vastuussa koko hotellihuoneen varauksesta, vai pitäisikö sinun jakaa sama puoliksi? Tai, oletko kiinnostunut ottamaan vastuuta, kuten ohjaamon vuokraus ja päivittäiset retket? Monissa ryhmämatkoissa, tietyn tehtävän haltuunotto on yleensä kiitettävää. Se vähentää komplikaatioita ja tasoittaa koko matkakustannukset.

Jos olet suunnitellut pian budjetoitua matkaa, kokeile perustaa erillinen tili. Sinun on tehtävä sama hyvissä ajoin. Kaikki ryhmämatkalle osallistuvat voivat tallettaa tietyn summan, kuukausittain, säästää viime hetken hässäkkää. Se on fiksumpi tapa saada käsiinsä hyviä hotelleja, ilma-lennot, ja erinomaista ruokaa.

München – Zürich-junaliput

Berliini – Zürich junaliput

Basel – Zürich-junaliput

Wien – Zürich junaliput

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Usko taloudellisiin lentoihin ja taskuystävällisiin, silti lumoaviin kohteisiin

Ollessaan ryhmämatkan suunnittelussa, Ole hiukan proaktiivinen rahasi suhteen. Keskity kaupallisiin lentoyhtiöihin. On olemassa monia kustannustehokkaita lentoyhtiöitä, isäntä kourallinen matkapaketteja. Suunnittele muutosi keskustelemalla piilevistä vivahteista ryhmäkaveriesi kanssa. Esimerkiksi, voit selvittää matkasi suunnitelman Roomaan, Ateena, ja Istanbulin kautta Maltan kautta. Tai muuten, ryhmämatkan aloittaminen Berliini Prahaan, Budapest ja Riika ovat loistava valinta! Entäpä kiertomatka tai viikon mittainen leiri luonnossa ryhmätovereidesi kanssa? Suurimman osan ajasta, sää toimii esteenä. Riippumatta torrentiaalisesta sadevirtauksesta, porottava aurinko, tai tuulisia iskuja, matkustaminen autolla a kattotelineen markiisi, on siunaus! Se kattaa pinottujen matkalaukkujen täydellisen peittävyyden ja varjostuksen samalla kun koko asia tehdään matkustuskokemusta rento yksi.

Lippuja Amsterdamista Lontooseen

Pariisi – Lontoo junaliput

Berliini – Lontoo junaliput

Bryssel – Lontoo junaliput

 

4. Toimi älykkäästi tilatessasi ruokaa

Ryhmämatka on yleensä onnistunut, kun ruokaan liittyviä väitteitä tai väitteitä ei ole, erityisesti. Joo! Suurin osa ryhmämatkoista herättää halveksuntaa, kun kysymys nousee kunkin jäsenen mieltymysten mukaan. Tällaisissa tilanteissa, Positiivisen ajattelun ja terveellisen ruokavalion tulisi olla motto. Ravintolan tarkastuksessa jakaminen takaa ongelmia ja sekaannusta ryhmäkaverien keskuudessa. Esimerkiksi, kymmenen ryhmässä, yksi henkilö maksaa koko laskun pullo viiniä, ja myöhemmin muut ryhmän ihmiset maksavat välein, tapahtuu merkittävä sekaannus. Niin, usko jakaa sekki aina. Tai muuten, voit tehdä sen ”kaveriparien” kautta. Kluboida osasi jonkun muun ryhmän henkilön kanssa ja jatkaa laskun maksamista.

Milano – Rooma junaliput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma junaliput

Napoli – Rooma-liput

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Ole huolellisesti laskennallinen kuluja

Haluatko olla teknisesti vakaa, ja erottua älykkääksi yksilöksi ryhmässä? Hanki apua kaikille online-sovelluksille, jotka vastaavat kaikkia tarpeitasi, liittyvät kuluihin. Vanno esimerkiksi sovelluksissa Splitwise tai Google-asiakirja, koska molemmat sallivat kaikkien ryhmässä olevien läsnäolon, katsella ja muokata, kohti heidän vaatimustaan. Ole kuitenkin valppaana heidän henkilökohtaisista positiivisista ja negatiivisista puolista.

Voit luoda ryhmän näissä sovelluksissa, jossa ryhmän jäsenet voivat kirjautua sisään nopeasti ja jakaa kustannukset prosentteina. Varoitukset lähettävät ystävällisiä muistutuksia useille ihmisille, jotka ovat huolissaan laskun peruuttamisesta. Suunniteltaessa ryhmämatkakustannusten laskemista, Vältä yhdenmukaisuuden pitämistä tai maksujen selvittämistä suullisesti. Muista tämä kokea rauhallinen matka eteenpäin.

Pariisi - Pariisi junaliput

Lontoo – Pariisi junaliput

Rotterdam – Pariisi junaliput

Bryssel – Pariisi-junaliput

 

 

6. Aseta kaikki maksut (Jos mitään)

Kun nautit ryhmämatkasta ja laskeudu onnellisesti kotiin, on aika ratkaista vanhat laskusi (jos mitään)! On parempi ratkaista vanhat velat, sovitun ajanjakson aikana. Muuten, se on matkatavara! Monet mieluummin maksavat kautta erilaisia ​​online-sovelluksia, koska se kuulostaa taitavalta. Ja jotkut savvier-ajattelevat ihmiset haluavat maksaa henkilökohtaisesti, käteisenä. Varmista, että maksat noin viikossa. Tai muuten, menetät kutsun seuraavalle ryhmämatkalle.

Katso myös: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Bryssel – Amsterdam-liput

Lontoo – Amsterdam junaliput

Berliini – Amsterdam liput

Pariisi – Amsterdam junaliput

Settle All Dues (If Any)

 

johtopäätös

Se ei ole mikään, mutta monien keskuudessa virheellinen usko siihen, että ympäri maailmaa matkustaminen ei ole koskaan mahdollista ilman rajoittamatonta luottokorttia tai kassavirtaa. Tai jos joku sponsoroi koko matkaa! Mutta on parempi olla uskomatta samaan. On varmaa, että matkoja ei tapahdu ilman kuluja. Edellä mainitut ohjeet pitävät sinut ja päästöjoukosi varmasti yhdessä monta tulevaa matkaa varten. Ole selkeä päätöksenteossa, ja tehdä yhteistyötä muiden matkakumppaneidesi kanssa, silloin ryhmämatka on vähintään unelma!

 

Matka mantereelle junalla ja varata Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “6 Savvy-vinkkejä ryhmämatkan suunnitteluun budjetin suhteen” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)