Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Valmistaudu puhalletaan pois Italian Junalla hetkestä kun astuu jalka kiinni sen suuri maa. Maa historia, upeaa arkkitehtuuria, ylivoimainen kulttuuri, ja niin tyylikäs, hienostunut, ja hyvätapaisista ihmisistä tulee jotain, mitä muistat viimeiseen päivään asti! Haluavat tietää salaisuus? Italia junalla on mahtavampi kuin uskotkaan!

Nyt, koska olet menossa maa Romeo ja Julia junalla, tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä luultavasti halua seurata (varsinkin jos et ole koskaan ollut Italiassa ja eivät puhu kieltä sujuvasti):

 

Löytämään tiesi ympäri Italiaa Junalla Aikataulu

Kaikille matkustaa ympäri Italiaa junalla ja haluavat saada tosiasiat yhteen, valita:

 • Trenitalia, kansallinen junaliikenteen kaikki kansalliset reitit; on säännöllinen pikajuna.
 • Italo juna, suurten nopeuksien junien / reittien.

Paras vaihtoehto on tarkistaa Italia junalla, ja siihen olla turvallisella puolella: Vertaile hintoja, päivämäärät, ja ajat ja löydä budjettiisi ja matkakartallesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Katsomaan sekä vertailla aikatauluja. Luultavasti sekoittaa terminologiaa, joten tässä on lyhennetty lomakkeet löydät annetun Trenitalian sivusto:

 • Terminin (keskus asema) –> TE ROOMA
 • Napoli Central (keskus asema) –> NA C.LE
 • Firenzen Santa Maria Novella (keskus asema) –> Fl.SMN
 • Venetsian Santa Lucian rautatieasemalle
 • Venetsia Saint Lucia (saarella) –> JA. S.L..
 • Venetsia Mestre (mantereella) –> MASTER
 • Milan Central (keskus asema) –> MI C.LE
 • Piazza Principen (keskus asema) –> GE P.P.
 • Genova Stazione Brignole -> GE BRIG
 • La Spezia Centrale (keskus asema) –> SPICE
 • Pisan keskusta (keskus asema) –> PISA C.

Tulee aikoja, jolloin otat Italia junalla näet yhden rautatieasemalta nimeä yläreunassa merkitty mustalla, jonka jälkeen toiset punaisella; Tämä tarkoittaa, että sillä on muutamia rautatieasemia kaupungin olet matkalla, juna vie sinut kaikki junat pysähtyvät.

Firenze Pisa Junat

Firenze Rooma Junat

Milan Florence Junat

Venetsia Milan Junat

Italia junalla lelu

Jos varaat Italia junalla internetistä tai ostaa se asemalla?

Hieno uutinen lippusi varaamiseen Italiaan junalla on, että online-varausjärjestelmä toimii moitteettomasti ja on erittäin luotettava. asemat kaikkialla voi olla tungosta - ja kuka tarvitsee tämän tyyppisen stressin, oikea? Sinulle annetaan mahdollisuus joko varata tai maksaa suoraan junalippu netistä. kuitenkin, jos on kyse spontaanisuus - odota kunnes saat asemalle ja ostaa lipun sitten.

Köln Dortmund Junat

München Dortmund Junat

Hannover Dortmund Junat

Frankfurt Dortmund Junat

 

 

Miten saat Italiaan junalla Kun sait Ticket?

Kun saat Italiaan rautatieasemalle, seuraava Cue on iso roikkuu board. Sieltä saat kaiken päivitetyt tiedot tarvitset. Jos et näe hallituksen, etsiä joukko ihmisiä seisoo alla kova juttu - ja voila! Siinä tapauksessa et noudata junasi lueteltu heti, älä paniikkiin. Varmista, että katsot ”Partenze” (lähdöt) eikä ”Arrivi” (saapumiset) sekaannusten välttämiseksi. Vähiten hämmentävä vaihtoehto kaikkien on mennä junan numeroon ja lähtöaika. Kun olet löytänyt juna, etsi ”BIN,"Sillä" binary " (foorumi). Kun olet saanut että lajiteltu, olet oikeassa mennä!

 

Siellä on ollut vitsi Kuulin kerran: Aina kun tuntuu ruma tai yksinäisiä, mennä Italiaan junalla. Ei ole väliä kuinka sopimaton näytät, paikallinen miehet huutaa ”Bella!" kun olet. Ihana, oikea? Älä odota enää hetkeäkään, varata lippu saveatrain.com ja aloittaa pakkaaminen Italiassa!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fguide-to-italy-by-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)