Lukuaika: 11 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/04/2021)

Ranska on pitkään ollut suosikki ja yksi suosituimmista turistikohteista kohteisiin Euroopassa. Koska se on suurin maa Länsi-Euroopassa, on järkevää matkustaa junalla. Ranskan hallitus on sijoittanut Suurnopeusradoilla (Suuret kulta linjanopeus TGV) ja suurnopeusjunien (Suuri juna TGV kultaa pika-juna). On enemmän kuin 1056 mailia (1700 km) omistettu Suurnopeusradoilla sekä tuhansia kilometrejä tärkeimmistä ja pienempiä linjat. Lähes koko maassa pääsee Ranskan rautatiet. Ranskan junat ovat tehokkaita, nopeasti, ja vie sinut minne haluat mennä maan sisällä sekä tai jostain naapurimaasta. Jos olet ensimmäistä kertaa traveller Ranskassa, paras tapa kiertää käyttämällä junamatka on huolellisella matkansuunnittelu. kuitenkin, rataverkon voi olla hieman sekava, varsinkin kun et puhu tai lukea ranskalaisia. Jotta ymmärtäisit paremmin junan järjestelmään Ranskassa, olemme luoneet täydellinen opas matkustaa kaikkialla Ranskassa junalla.

Tässä ohjeessa, saat selville kaiken mitä sinun tarvitsee tietää luoda henkilökohtaisen matkasuunnitelman. Tulemme myös tietoa eri junassa toimivien yritysten Ranskassa ja tyypit junien. Annamme arvokkaita vinkkejä osto lippuja alin hinta, navigoinnin rautateillä, edut Junapassit, ja kiertää Ranska Pariisista. Jatka lukemista Täydellinen opas matkustaa Ranskassa junalla selvittää, miten matkustaa Ranskaan junalla.

 

Miten ostaa junalippuja Ranskassa

Mistä voin ostaa junalippuja minun matkan Ranskaan?

On olemassa useita helppoja ja käteviä menetelmiä tai sivustot ostamiseen Ranskan junalippuja. Ne ovat melko helppo käyttää, mutta monet heistä on oma koukero ja omituisuuksia, että meidän huomauttaa.

 

Tallenna juna on yritys, joka digitoitu ja mullisti rautatie lipunmyynti. Käy niiden verkkosivuilla, vertailla junalippujen hinnat, Valitse juna linja, ja Istuintyyppi haluat. Voit maksaa luottokortilla tai jopa Bitcoin. Tapauksessa junalippu hinta laskee, alustan avulla saat tietää ja auttaa vaihtaa sen halvemmalla.

 

Wkanan pääsy viralliselle verkkosivustolle Ranskan rautateiden, olet todennäköisesti saada ohjataan RailEurope.com, Se on virallinen Pohjois-Amerikan kumppani Ranskan rautateiden. kuitenkin, et aina löytää edullisimmat lentohinnat Rail Euroopassa. Siksi, sinun tulee aina kiinnittää huomiota siihen, että edullisimmat junareitit ovat Tallenna juna -kohdassa.

 

Amsterdam Pariisiin Junat

Kiva Marseilleen Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Automated machines to Buy Train Tickets in France

 

Juna-asemalla

On kaksi tapaa ostaa ranskalaisen junalippuja asemalla - mistä lipun ikkunasta ja klo automaatista. Englanti-kaiuttimet voivat ostaa niitä joko tavalla, mutta jos Englanti ei ole kovin hyvä, ja voi kommunikoida henkilökohtaisesti lippuluukku hyvin, automaatista on paras vaihtoehto. Se on helppo navigoida, ja voit jopa muuttaa sen kielen asetuksia. Ostamalla automaatista vaatii Chip & PIN luottokortilla.

 

Miten minun pitäisi kerään nettilippukauppa?

On olemassa useita menetelmiä kerätä lippuja:

 • Nouto asemalla. Kerätä lippuja asemalla, voit käyttää varauksen tietoja tai luottokorttisi numeron (sama käytit ostaa lippuja).
 • Tulosta-at-home liput. Kun olet saanut elektronisia lippuja, voit tulostaa ne ja näyttää niitä junan konduktööri, joka tarkistaa liput.
 • sähköisiin lippuihin. Jos et halua tulostaa lippuja, voit ladata ne puhelimeesi tai tablet. Voit vain näyttää kapellimestari lippusi kautta puhelimen tai tabletin näyttö.
 • postitetaan liput. Jotkut palvelut tarjoavat mahdollisuuden lähettää sinulle liput tavallisen postin. kuitenkin, että on hyvin hidas prosessi, ja siksi, ole suositeltu vaihtoehto.

 

Pitäisikö minun ostaa junalippuja etukäteen?

Se voi olla vaikea tietää, mitkä junalippuja voi ostaa milloin ja mitä pitäisi ostaa ennakkoon koska on olemassa useita erilaisia ​​junia ja eri junavuorojen.

Alueellinen / paikallisjunat. Alueelliset ja paikalliset junayhteydet esikaupunki- ja alueellisten vyöhykkeiden. RER ja Transilien connect esikaupunki Pariisi, sillä aikaa OLLA junat (Juna Alueelliset Expres) ovat alueellisia junia, jotka yhdistävät aluekeskuksia pienempien kaupunkien. Sinun ei tarvitse ostaa alueellisia ja paikallisia junaliput etukäteen, vain ostaa niitä oikein ennen lähtöä.

 • Intercite junat (IC). Intercites juna pikajuna, joka ei matkustamista suurnopeusratoihin ja yhdistää kaupunkien sekä lyhyillä matkoilla. Voit ostaa IC lippuja etukäteen saada alennusta.
 • Suurnopeusjunat (TGV). TGV junat ovat nopeimpien junien Ranskassa, ja lippuja ne ovat ostettavissa 90 päivää etukäteen. Hinnat ne jatkavat kasvuaan, koska lähtöpäivää lähestyy, joten ne varataan aikaisin alin hinta. Ostetun lipun 90 päivää etukäteen saattaa maksaa 30 €. Mutta jos olisit ostaa niitä muutamaa päivää ennen lähtöä, Lipun hinta voi olla jopa 100 €.
 • kansainvälisissä junissa. Samat säännöt koskevat ennakkovaraushinnat koske kansainvälisiä junia, koska nämä ovat myös suurnopeusjunien.

 

Mitä hyötyä rautateiden pass lippuja?

On monenlaisia ​​rautateiden pass lippuja voit matkustaa kaikkialla Ranskassa junalla. Jotkut heistä voit matkustaa Ranskassa ja muissa Euroopan maissa, ja sitten on rautatie kulkee, jotka ovat yksinomaan matkustettaessa Ranska. Toisin kuin säännölliset junaliput, rautatie pass lippuja tullut joitakin etuja:

 • Joustavuus. Että kiskon pass lippu, saat rajoittamaton junamatka. Vain mennä asemalle milloin haluat, leima kiskon syötön rautatieasemalle toimistoon ja saada seuraavalla junaa.
 • alennukset. Junapassit tyypillisesti mukana keumina alennuksia nähtävyyksistä, jolloin ne erinomainen vaihtoehto budjetin matkailijoille. Ne voivat olla valtava rahaa säästyy, joka on tärkein syy ihmiset ostaa Junapassit. Viimehetken junalippuja voi tulla kalliiksi, jos et ne varataan etukäteen.
 • Sopivuus. Sinun ei tarvitse huolehtia ostaa lippu aina kun haluat mennä bussilla, mutta sinulla on oltava joustavuutta, koska sinulla ei ole paikkaa jokaisessa haluamassasi junassa.

 

Joka kisko pass lippu pitäisi ostan?

Ostaessaan kisko pass lippu, voit valita Ranska Maa Pass ja Useita maita Pass (Eurail Global Pass).

The Ranska Maa Pass on paras vaihtoehto, jos olet juuri matkoilla Ranskassa, koska se tarjoaa rajoittamattoman matkustaa valtion rataverkosta (lukien intercity, OLLA, TGC, jne.). Voit valita joko 1 kohtaan 8 päivän matka kuukauden kuluessa sekä valita ensimmäisen ja toisen luokan. A istumapaikan varaus vaaditaan lisäksi kiskon siirtää liikkumiseen suurnopeusjunissa. Tämän pass, saat myös alennuksia eri linja, lautat, risteilyt, hotellit, museot, ja muita nähtävyyksiä.

The Eurail Global Pass on parempi vaihtoehto, jos myös aikovat matkustaa naapurimaihin. Tämä monikansallisista pass tarjoaa rajoittamattoman matkustaa 31 Eri Euroopan maissa (kuten Ranskassa). Kanssa Eurail kulkee, ei ole mitään rajaa, kuinka monta kertaa voit junalla. Valitse joko 3, 5, tai 7 päivän matka kuukauden kuluessa tai 10-15 päivän matka kahden kuukauden kuluessa. Muista tehdä varauksia ennen lähtöä.

Useimmat kisko kulkee paperilla, ja sinun täytyy kirjoittaa mennessä lähtöä ennen ensimmäistä matkaa joka päivä. Istuin varauksia suurnopeusjunien maksaa välillä 10 € ja 20 € per istuin, kun taas kansainvälinen matkavaraukset vaihtelevat € 35 € 89 istuinta (riippuen kohteesta).

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Rail Pass on vain hyvä vastine rahalle, jos junamatka yli 14 päivää, jos matkustat vähemmän kuin piste-piste-junalippuja, kuten Save A Train -tarjoukset tarjoavat parempaa vastinetta rahallesi.

Marseillen kaupunkiin Lyon Juna-ajat

Pariisi - Lyon Juna-ajat

Lyon Pariisi Junat

Lyon Avignon Junat

 

 

Kuinka käyttää junaliput Ranskassa?

Alue- ja paikallisjunat, sinun on ehkä matkustaa fyysinen lippu. Mene validointi ruutuun ennen lähtöä vahvistamaan tai ”leima” lippusi. Jos et vahvista sitä ennen lähtöä, odota kapellimestari leimaamaan se ollessaan junassa. Ei ole olemassa istuinta varauksia alue- ja paikallisjunat, joten vain istua missään.

Nopeissa junissa, on olemassa tietty aika tulostetaan lippu, ja lippu on voimassa vain, että tietyn ajan. Ei ole tarvetta vahvistaa lippusi koska sinulla paikkavarattuna. Varmista, että löydät oikean auton ja istuimen (numerot kirjoitetaan tai tulostetaan lippu).

Pariisi Rouen Junat

Rouen Pariisiin Junat

Pariisi Calais Junat

Rouen Calais Junat

paper train tickets

 

Liikkuminen Ranska Pariisista

Kun turistit tulevat Ranska, Suurin osa heistä tekee Pariisista lähtökohdan junamatkoille maan sisällä. Käynnistettäessä Pariisissa, pääset melkein tahansa kohteeseen maassa. Nämä ovat joitakin tärkeimpiä kohteita tarjoillaan pariisilainen rautatieasemat.

 • Gare d'Austerlitz tai Austerlitz rautatieasema – Bordeaux, Limoges, Poitiers, Toulouse, Biarritz, matkat, ja Länsi-Espanjassa.
 • Montparnasse rautatieasema tai Montparnassen asema Kaikki TGVs Länsi Ranskassa (Rennes, Nantes, Brest, Bretagne)
 • Pohjois-asema Koillis Ranska, Valenciennes, Vähän, Calais; Bryssel, Köln, ja Amsterdam (Thalys); Lontoo (Eurostar).
 • Lyonin asemaEtelä-Ranskassa. Montpellier, Dijon, Lyon, Clermont-Ferrandin, Besancon, Marseille, Kiva. Mulhouse Itä-Ranskassa. Katalonia (girona, Barcelona), Italia, ja Sveitsissä (Geneve, Zurich).
 • Saint Lazare Rautatieasema tai Gare St. Lazare – Le Havre, Rouen, Caen, Cherbourgin.
 • East Station Nancy. Reims, Metz, Strasbourg, Luxemburg, ja Saksassa.

La Rochelle Nantes Junat

Toulouse La Rochelle Junat

Bordeaux La Rochelle Junat

Paris La Rochelle Junat

 

Paras Vinkkejä Matkailu Ranskassa Train

Tarjoamme sinulle listan hyviä vinkkejä, jotka tekevät junamatka Ranskassa helpompaa ja miellyttävämpää.

 • Saapuvat aikaisin rautatieasemalla. On varmasti rautatieasemalla ainakin 20 minuuttia ennen lähtöä, tai jopa aiemmin, jos olet matkalla valtava rautatieasemat, kuten Gare du Nord. Turisti, joka ei puhu ranskaa, ei ole mitään pahempaa kuin saapuvia vain muutama minuutti ennen lähtöä ilman pienintäkään ajatusta minne mennä. Saavumme riittävän aikaisin antaa sinulle aikaa tarkistaa Lähtö Board asematiedot, mitkä alusta juna lähtee, ja löytää oikea foorumi.
 • Koskaan jättää matkatavarat vartioimatta. Haluat ehkä kävellä läheiseen osta välipaloja tai vettä. Jos päätät kävellä, älä jätä laukku vartioimatta edes sekunniksi. Muuten, olet vaarassa ottaa matkatavarat varastetaan kokeneet varkaat. Suuret rautatieasemat Ranskassa (Pariisista Gare du Nord, Pariisin lyonin rautatieasema, ja on Pariisi Austerlitzin asemalle) on vasen-säilytyslokerot erikokoista. Ennen kuin syötät kaappialue, odottaa saavansa laukut röntgentutkimus. Kun laivalla, laitat matkatavarat sisällä näkösi sijaan on omistettu matkatavaroiden tiloja.
 • Pakkaa ruokaa. Matkustajat voivat tuoda omat ruoka ja juoma junissa, mikä on hyvä pitkän matkan ajeluja. Joissakin junissa on kahvila aluksella, ja useimmat niistä ovat vaunun koriin, joka tulee noin. valitettavasti, vaunu ei aina tule, ja kahvilassa voidaan sulkea. Ruoka ja juomat aluksella ovat myös kalliimpia. jotta säästää rahaa, pakata itseäsi piknik lempi ruokaa ennen jokaista matkaa. On olemassa erilaisia ​​lähikaupat useimmissa rautatieasemilta, josta voi ostaa ruokaa ja juomaa.
 • Nouda rautatie suunnittelija sovellus puhelimeen. On erilaisia ​​rautatieliikenteen suunnittelija sovelluksia voit asentaa ja käyttää, jotta juna kulkee helpompaa. Artikkeli sisältää kaikki info ja juna-aikataulut eurooppalaisille junien, ja jotkut sovellukset eivät vaadi internetyhteyttä. Että kiskon suunnittelija sovellus, tiedät aina, onko juna tulee olemaan myöhässä (ja kuinka kauan) tai ajallaan, sekä mitkä alustalla se saapuu / lähtee. Sisään suurkaupungit kuten Pariisi, ei ole ketään “tärkein” asemalle, ja se on helppo sekoittaa yhden aseman toiseen. Kun oikea sovellus, voit olla varma, että saat pois oikeaan asemalla.
 • matkatavarat. Kun se tulee matkatavaroiden, voit tuoda niin paljon kuin voit tehdä, koska ei ole olemassa painorajat. Voit tallentaa laukut piirtoheitin, takana paikkasi, tai tavarateline autossa.
 • Ensimmäisen luokan ja toisen luokan lippujen. Ensimmäisen luokan ja toisen luokan autojen välillä ei ole paljon eroja. kuitenkin, se on hiljaisempi ensimmäisen luokan, ja istuimet ovat hieman isompi. Toisen luokan autot ovat myös täysin mukava. On syytä mainita, että ensimmäisen luokan liput maksavat noin 1.5x enemmän kuin toisen luokan hinta.
 • Et voi palauttaa halvat liput. Ehkä ainoa haittapuoli halvat liput on, että niitä ei voi muuttaa tai palautetaan.
 • Itsepalvelukoneiden. Käytettäessä itsekästä Lippuautomaatti, voit valita Englanti kielivalinta, joten ei tarvitse huolehtia, jos et puhu ranskaa.
 • Kuljettaa polkupyörän. Paikallisia ja alueellisia junia, voit ottaa polkupyörän mukaasi ilmaiseksi. TGVs ja Intercity Night (yöjunat) muutamia reittejä voit ottaa pyörä pientä maksua (yleensä noin € 10). Muilla TGV junat, joudut laittamaan polkupyörän zip-up pyörä pussi.
 • Making yhteyksiä. Pitkin matkaa, matkasi saattaa vaatia vaihtaa junaa. Vaihtaminen junat ovat tyypillisesti nopeasti ja helposti, joten ei ole syytä huoleen, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa junien. Junayhteys saattaa liittyä kävely toiselle puolelle alustan tai toiseen osaan rautatieasemalta.
 • Tietää joka hetki junan asemien nimet. Suurissa kaupungeissa on useita rautatieasemia, joka voi aiheuttaa sekaannusta. Jos et voi muistaa niiden nimiä, kirjoita ne ylös paperille, tallentaa ne puhelimeen, tai käytä kiskon suunnittelija sovellus.
 • Mind junalakot. Ranska on tunnettu junalakot, ja ne aina varoittaa yleisölle ennen kuin menee yhteen. Vaikka jotkut junat toimii edelleen, lakot ovat jotain kiinnittää huomiota, jos haluat välttää suuria haitat.
 • Käytä Chip & PIN luottokortilla. Ostaa lippu automaattisella lippu kioski, tarvitset Chip & PIN luottokortilla, joten varmista, että tiedät PIN-koodin, vaikka emme suosittele sitä, koska se on erittäin kallista.

Paris Marseilleen Junat

Marseillesta Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseillesta Clermont Ferrand Junat

 

Complete Guide To Travel In France By Train

Kaikissa suurimmissa kaupungeissa Ranskassa on liitetty TGV – nopea juna verkon juniin nopeuksilla lähes 200 mph. Näillä nopeuksilla, kaikilla Ranskassa ovat käyttäjän ulottuvilla.

 

Olemme suunnitelleet tämän oppaan “Täydellinen opas matkustaa Ranskassa Junalla” antaa sinulle vahva käsitys siitä, miten Ranskan rautatiejärjestelmän toimii ja auttaa, jos olet ajatellut ottaa junaan, mutta ei ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa. Olitpa backpacking seikkailu, työmatka, tai perheloma, olemme turvanneet sinut, Save A Train on paikka ostaa junalippuja.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Täydellinen opas matkustaa Ranskassa Junalla” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-france-train/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)