Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/08/2021)

Tallenna juna tuo sinulle 5 Viehättävä Piilotettu Helmiä Belgia käydä! Siellä on enemmän Belgia, kuin vain oluen. Tutustu omituinen linnat, salainen veistokset, ja kaupungeista, jotka olivat ole vielä tutkalla, mutta pitäisi olla täysin! Belgia ei ole pulaa piilotettuja helmiä, voit pian rakastua.

 

1. Aliarvioitu Kaupungin Mechelen

Mechelen on välissä Brysselin ja Antwerpenin. Kaupungin keskustaan ​​on ominaista harjakattoinen Renaissance taloja, huolellisesti restauroitu, kun markkinat ovat hallitsee goottilainen katedraali toisella puolella ja kaupungintalo, myös Gothic, toisaalta. Mechelen on usein unohdetaan hyväksi enemmän suosittuja kohteita. kuitenkin, naarmu pinnan alla ja tulet pian huomaamaan, kaunis Belgia ratkaisun, joka on enemmän kuin vaivan arvoista aikaa maassa ja ehdottomasti yksi Piilotettu Helmiä Belgia käydä!

Brysselin-to-Mechlen Junat

Antwerpenin Mechlen Junat

Tämä Mechlen Junat

Valehdella Mechlen Junat

Mechelen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

2. Tienenin sokerikaupunki

Pieni kaupunki, joka voisi (Sokerin kanssa!) Jos sinulla on koskaan nautti sokeripala rinnalla tuoretta kahvia tai teetä, niin epäilemättä se luultavasti on käsitelty pienessä kaupungissa Tienen. Tämä pieni kaupunki ei ole kaukana Leuven. Pois lyömältä polulta ja Flanderin Brabantin sydämessä Flanderissa, tämä ratkaisu oli kerran sydän Roman keramiikka ja lasi tekee! Tämä on yksi tärkeimmistä syistä on yksi piilotettuja aarteita Belgiassa vierailla!

Tienenissä on enemmän kuin mitä näkee. Katsoa pidemmälle ilmeinen pääkirkkoa. Nauttia tunnelmasta ja maistella paikallisia ruokia (perinteistä Flanderin ruokia sisältää monia liha-raskas niittejä kuten patoihin, lihapullia, ja simpukat).

Kaupungin selvempi pakollinen nähtävyys on Sint Germanuskerk, merkittävä romaaninen kirkko Yläpuolella UNESCO kellotapuli ja vuodelta 13-luvulla. Heinä- ja elokuussa, kellosoitin konsertteja järjestetään joka keskiviikko. Lisää se kalenteriin!

Valehdella Kymmenen Junaa

Brysselin Kymmenen Junat

Antwerpenin Tienen Junat

Namur, että Kymmenen Junat

Tienen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

3. Hoeilaart, Vlaams Brabant

Voit helposti ehtiä junaan avulla Pelastaa Juna Brysseliin. Sitten se on nopea kolmekymmentä minuutin ajomatkan etelään kaupungin Hoeilaart. Täältä löydät portti Sonian Forest ja yksi 5 Viehättävä Piilotettu Helmiä Belgia vierailla!

Jos rakastat tutkia luontoa, se on täydellinen tukikohta, ulkopuolella kiireinen Brysselin. Käy Metsämuseo Jan van Ruusbroec, oppia metsään ennen tutustumaan yksi monista kävelyreittejä.

Hoeilaart on toinen piilotettu jalokivi; se on koti paras viinirypäleet Belgiassa. Hoeilaart oli aikoinaan tunnettu lasi city koska kaikki rypäleen täynnä kasvihuoneet. Vaikka tuotanto on vähentynyt vuosien varrella, Hoeilaart rypäleet ovat edelleen arvostettuja ympäri maata, ja ne myydä pois niin nopeasti, se on parasta mennä suoraan lähde saada käsiinsä niitä.

Lille Hoeilaart Junat

Brusseles-to-Junat Hoeilaart

Antwerpenin Hoeilaart Junat

Liege, jotta Junat Hoeilaart

Hoeilaart, Flemish Brabant, Belgium

 

4. Viehättävä Piilotettu Jalokivi – Tongeren, Limburg

Käy vanhin kaupunki Belgiassa. Lempinimi annettiin, koska sen rikas Gallo Rooman historia. Merkkejä tästä historiasta näkyvät ympäri kaupunkia, mutta paras lähtökohta on palkittu Gallo Roman Museum. Kun olet täynnä itseäsi interaktiivinen näyttelyitä, osui kaduille yhdellä itseohjautuvista kävelykierroksia löytää Tongerenin historian kerrokset.

Tämä pieni kaupunki on kaksi UNESCON luetteloon monumentteja, kellotapulin basilika Neitsyt Marian ja Beguinage. Oppia elämän Beguines, naisia, jotka omistettu itse kirkkoon, klo Beguinagesta museon Beghina. Sunnuntaisin, Tongeren isännät Beneluxs suurin antiikki markkinoilla, yli 350 stallholders myy antiikkia kaikilta historian ajanjaksoilta.

Jos et vielä ole ollut sinun täyttää aiemmin 5 Viehättävä Piilotettu Helmiä Belgia, pysähtyvät läheisellä Alden Beisen linnan kuljeskella kuvankauniista muotopuutarha.

Maastrichtin Tongeren Junat

Liege että Tongeren Junat

Aachen, jotta Junat Tongeren

Bonnin Tongeren Junat

Tongeren, Limburg, Belgium

 

5. Viehättävä Piilotettu Jalokivi – nippu, Hainault

Kaupungin Binche Belgian Hainaut ' n alueella näyttää, kuten monet muut pienet kaupungit Valloniassa. Se on unelias sellainen paikka, jossa on vain yksi suuri matkailukohde, erinomainen Musee International Carnival ja maskit, tai ÄITI.

Edeltävinä päivinä jopa Tuhkakeskiviikko, Binche on kaikkea muuta kuin unelias. Carnival of Binche on ainutlaatuinen maailmassa ja varmasti piilotettu jalokivi! Juhla liittyy monimutkaisia ​​puvut, musiikki, tanssi, ja melkoisesti juomisen ja hauskaa! Se on niin erikoista todellakin, se on kirjoitettu kuin aineettoman kulttuuriperinnön luettelo UNESCO.

Perinteet ja seremoniat voivat vaikuttaa täysin selittämätön ulkopuolisille, onneksi ÄITI on siellä selittää kaiken yksityiskohtaisesti. Osallistujille Carnival of Binche on todella unohtumaton kokemus.

Brysselin Junat Binche

Antwerpenin Binche Junat

Lille Binche Junat

Reims, jotta Junat Binche

 

 

Valmiina löytää 5 Viehättävä Piilotettu Helmiä Belgia? Sitten pään yli Tallenna juna nyt. Kirja hetkessä ilman piilokustannuksia, juuri piilotetuista helmistä!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Viehättävä Piilotettu Helmiä Belgia” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-belgium%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)