Lukuaika: 2 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/03/2020)

Etsitkö vierailla Norjassa? Useimmat kävijät Eurooppaan löytää juna matkustavat ylellinen ilo. Tiedätkö miksi? Tämä mahdollistaa pääsyn näköala, kun sinut Dreamland reaalimaailman. Harkita tässä muutamia asioita sinun tulisi tietää ollessaan juna-matkaa Norjaan. Sen jälkeen käydään läpi nämä tiedot, voit helposti löytää Juna varaukset Verkkosivusto viimeistellä asioita.

 

Junapassit

rautatie kulkee, kuten useimmissa maissa, joiden arvo myös Norjassa (Kun matkustat edellä 14 päivää). Se on valtava säästää rahaa ja antaa edelleen mukavuutta hop juniin nopeutesi, ja ajoittaa. Voit verrata kustannuksia yleensäkin, hintaa kiskon pass, sillä, kuinka monta päivää aiot viettää junassa. Jotkut bussi ja jopa lauttareittejä, diskontataan jos sinulla on rautatie pass. Voit tarkistaa bussi ja lauttayhteydet kuuluvat tämän Välitän matkareitin.

 

junamatkalla luettuaan backpacking vinkkejä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yleisesti, turistit löytää Yhden junalippuja paljon mukavampaa kattamaan koko Norjan. Se on myös halvempi useimmissa tapauksissa.

 

Varaukset

Saatat tarvita paikkavarauksista jossain tapauksissa joka maksaa $ 5-20 monille pitkä ajeluja ja ilmaista junat. Keskustele Juna varaukset Verkkosivusto Euroopassa, tarkistaa aikataulut varauksetta, koska se ei välttämättä ole saatavilla Euroopan ulkopuolella. Voit myös käyttää yksityistä ja jaettua ratapölkyt, päällä yöjunat with second-class rail passes.

 

sisällyttäminen

Ei ole rautateiden syötön Norja kattamaan pituus ja leveys rautatieväylillä maassa. Mutta, Näiden kulkee tarjota alennettuja matkustaa muutaman suositun bussi ja lauttareiteillä.

 

Norja pähkinänkuoressa matkan

Tämä matka vie luonnonkaunis rautatie-Linja-vene-rautatieyhteyden tutkia Sognefjord, ja kohteet on Oslo-Bergen juna linja. Voit kutsua sitä junaa matkapaketin Norjassa. On myös joitakin ikääntymiseen relaksaatioille että voit tarkistaa, jos olet matkalla perheen ja Lasten.

Toivoa, blogin paremmin valmistautua teitä seuraavalle Norja Trip.

 

Matkustaminen Norjaan tai muuallakaan Euroopassa? paras verkkosivuilla Jotta Trains liput on Save A Train

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-a-train-travel-to-norway-can-change-your-travel-experience%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa nähdä upotuskoodin)