Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/04/2021)

Se on unelma - mennä lomalle ja saat maksaa sen. Eikä vain se, mutta on lentosi, majoitus, ja ruokaa maksettu sinäkin.

mahdoton, oikea? Ei ole mitään keinoa kukaan muu maailmassa maksaisivat takaisin naarmuuntumista kukaan kuten sinä kokea suihkumuoto hyödyntää ja A-listan Globe-ravi supertähti.

Paitsi ... ON!

Tuo on oikein, se on mahdollista, että voit vaeltaa maailman jonkun toisen dime - mutta olet menossa on käyttää Internetiä kanssa näön Rain Man vetää se pois.

Hienoin matka bloggaajat ovat matkansa maksaneet heille ansiosta sekoitus lahjakkuutta, onni, ja taito - tässä miten voit tehdä saman.

Opi kirjoittamaan

Olitpa matkustaa vlogger, bloggaaja, tai Twitter, mikään ei voita tehokas ilmaisutapa. Siksi on tärkeää, että matkan vaikuttajat oppivat vaikeimmat taidot, kirjoittaminen.

Ota säännöllinen puukottaa kirjoittaminen hyvä kopio ottamalla tunti päivässä sepustus ajatuksiasi. Pidä päiväkirjaa, kirjoittaa henkilökohtainen blogi, post Twitterissä isoäidin - nämä taidot takataskussasi, voit ilmaista itseäsi paremmin ja täydellinen äänensävy, joka voisi saada sinut suosittu seuraavan Webissä.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

keltaiselle paperille muistiinpanoja

 

Hanki lisätä oman seuraajia

Kuka aiot luottaa enemmän sosiaalisessa mediassa - Instagram Käyttäjä jonka ainoa seuraaja on vähintään äiti ja botti Venäjältä, tai joku enemmän seuraajia kuin Kim Kardashian?

Vastaus on ilmeinen, ja se on miksi sinun pitäisi viettää käteistä sijoittava seuraajia kuin matkalle tulla vaikuttaja.

Ostaminen seuraajaa sivustoilta kuten Greedier Sosiaalinen media on ihanteellinen tapa kartuttaa perustason eheyden jonka voit perustua tulevaisuudessa.

Bremen Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Ota oikeat ihmiset

Matka bloggaaminen teollisuus on kilpailukykyinen, useammat ihmiset antavat sen mennä joka vuosi. Kun sinulla on vankka perustason seuraajia ja sisältöä, ainoa tapa saada itse huomannut on saada yhteyttä matkanjärjestäjää, joka voisi sponsoroida sinua mennä lomalle.

Jotta kauppa kannattaa, sinun täytyy tehdä selväksi, että sponsorointi annat nämä ihmiset arvokasta näkyvyyttä ja avain heidän demografiset. Tämä on vastike järjestely, mutta yksi, jonka avulla voit nähdä maailmaa.

Nantes Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyon Bordeaux Junat

Marseillesta Bordeaux Junat

 

Laitteet vaikuttaja

 

Ymmärrä yleisösi

Newfound sponsorit eivät jää pitkäksi, jos he eivät usko, voit yleisön sitouttamiseen - ja siksi sinun täytyy tietää tarkalleen, kuka demografiset on.

Tämä tarkoittaa sitä, selvittää yleisösi keskimääräistä ikäryhmässä, niiden tykkää, ja inhoaa, mitä sivustoja he vierailevat säännöllisesti, ja mitä he tekevät, kun he ovat pois rainasta. Tämän tiedon käytettävissänne, voit luoda sisältöä että seuraajia rakastaa - ja pitää sponsorit sivussa.

Nuo ovat meidän vinkkejä! Keksitkö muita tapoja tulla korkealentoinen matkustaa vaikuttaja? Anna meille kommentit alla!

Lyonin lentokenttä Geneven juniin

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Luzernin Geneve Junat

 

No, ennenkuin tulet vaikuttamassa, sinun on junamatka eksoottiseen paikkaan, ja aloita mahtavien kuvien ottaminen hyvässä ilmapiirissä, oletko lukenut? Käyttää Save A Train edullisen junalippuja, niin se ei maksa paljon tulla työ elämäsi!

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Paras paikalliset juomat Kokeile Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-become-a-high-flying-travel-influencer%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)