Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 26/03/2020)

Venetsia on yksi kauneimmista ja maaginen kaupungeissa Italiassa ja on helposti junalla. Käymällä Venetsiassa pääsiäisenä juhlapäivät, voit nauttia miellyttävä kevätsää. Näin voit viettää koko päivän ulkona. Matkustaa historialliseen keskustaan ​​vedessä, toteuttaa upeat maisemat tai näyte herkullista ruokaa Venetsian täydellinen pääsiäislomalla. Tässä on miten päästä Venetsiaan junalla pääsiäisenä.

 

Venice junalla pääsiäisenä on mahdollista mistä tahansa kaupungissa Italiassa

Venetsia on veden ympäröimä mutta se on hyvät yhteydet mantereelle ja muun maailman ansiosta tehokas rautatiet. Vuosien varrella Venetsian pääsiäispyhien aikana on tullut yhä suositummaksi, ja lentoyhtiöt usein korottaa hintojaan tämän vuoksi kysynnän. kuitenkin, junat kulkevat säännöllisesti Venetsiaan, joten matkustajat voivat lentää halvalla Milanoon tai Trevisoon ja sieltä, mene junalla Venetsiaan.

Milanon ja Venetsian Junat

Firenze Venetsia Junat

Bologna Venetsia Junat

Treviso Venetsiaan Junat

 

kuinka päästä Venetsiaan junalla pääsiäiseksi

Venezia Santa Lucian rautatieasemalta

On hyvin helppo päästä Venetsia pääsiäisenä tauon junalla. Pää rautatieasema, Venezia Santa Lucia tarjoaa pääsyn kaupungin keskustan jokaiseen pisteeseen kävellen tai vesibussilla. Tämä päärautatieaseman yhdistää kaupungin monien maiden ja muiden Italian kaupungeissa.

Napoli Venetsiaan Junat

Rimini Venetsiaan Junat

Salerno Venetsiaan Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Venezia Mestre

Toinen hyvä vaihtoehto on saada juna Venezia-Mestren asemalle. Tämä on ensimmäinen rautatieasema että näet ennen läpi sillan joka ulottuu kauniin laguunin. Venezia-Mestren asemalle pääsee junalla kaikista lähimmistä kaupungeista.

Vicenza Venetsiaan Junat

Ferrara Venetsiaan Junat

Modena Venetsiaan Junat

Bergamo Venetsiaan Junat

 

 

Varaa ajoissa – Venetsia junalla pääsiäiseksi

Tapahtumat ja pitopaikka pääsiäispyhien aikana Venetsiassa. On tärkeää suunnitella ja varata juna etukäteen.

Genovan Venetsiaan Junat

Siena Venetsiaan Junat

Pisa Venetsia Junat

Arezzo Venetsiaan Junat

 

 

Tutustu uusimmat tarjoukset meidän Facebook ja Viserrys tilit ja aloittaa valmistelut oman pääsiäisen Venetsiassa.

 

Olen ollut minä vietetään pääsiäistä Venetsiassa ennen? Kerro meille kokemuksistasi twiittaamalla meille osoitteessa @SaveATrain! ja Käymään verkossa tarkistaaksesi kaikki eksklusiiviset hintamme ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailuasi!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)