Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Matkustaminen maasta toiseen, tai kaupungeittain, on todella hämmästyttävä kokemus ja voyaging junalla on yksi parhaista tavoista tehdä tämä. Euroopan juna hinnat perustuvat pitkälti ajetun matkan, kuitenkin, monet eurooppalaiset rautatieliikenteen yritykset ovat nyt siirretty dynaaminen hinnoittelujärjestelmä - kuten lentolippujen - jossa hinta voi vaihdella riippuen kysynnästä, rajoituksia, tai kuinka aikaisin ostat. Onko aiot matkustaa Itävaltaan, Belgia, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, tai Italia, vähän tutkimusta ennen juna matka voi todella auttaa venyttämään budjetti. Tässä on vinkit päällä kuinka säästää rahaa junamatkoissa aikana matkustaa.

 

Varaa etukäteen

 

Tarkasta tämä viesti Instagram

 

Tallenna junan jakama viesti (@saveatrain)

 

Jos saatavilla, Ennakkoliput tulevat yleensä myyntiin 6 kuukautta ennen matka-aikaa. kuitenkin, varaus jopa vain pari viikkoa ennen voisi vielä pelastaa sinut riittävästi rahaa, joten älä tuhlaa aikaa!

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

Ole joustava kanssa aikaan vuodesta haluat matkustaa

Joustavia kanssa milloin haluat matkustaa voi usein aiheuttaa suuria säästöjä. Juna lippujen hinnat nousevat ruuhka lomakausi Joissakin Euroopan maissa. Tämä on tyypillisesti noin kesä kuukaudet, erityisesti heinä- ja elokuussa.

Jos sinulla on mahdollisuus matkustaa Muina kuukausina, liput voivat olla paljon halvempia ostaa. Myös, loma-aikoja, kuten joulu ja pääsiäinen, ovat ruuhka-aikoja - tarkista milloin koululomat ovat ja yrittää välttää nämä.

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

 

Rebook lippu – säästää rahaa junalippujen hinnat

Oletko koskaan varannut junalipun vain nähdä, että hinta laski pian ostit? Junalippujen hinnat vaihtelevat – usein jopa samana päivänä. Riippuen yhtiön peruutusehdot, sinun pitäisi yleensä pystyä peruuttaa ja uudelleen varaa juna alhaisemmalla korolla, jos toimittava 24 tunnin sisällä alkuperäisestä ostosta.

Bordeaux Biarritz Junat

Paris Biarritz Junat

Lyon Biarritz Junat

Marseillesta Biarritz Junat

 

 

Tarkasta tämä viesti Instagram

 

Tallenna junan jakama viesti (@saveatrain)

Jotkut juna yritykset ovat joustavampia kuin toiset peruuntumiseen ajanjakso. Joissakin tapauksissa, voit peruuttaa lipun ulkopuolella 24 tunnin ikkuna. On tärkeää tarkistaa operaattorin verkkosivuilla lukea siitä politiikkansa ennen ostamista toinen lippu. Varmista pitää silmällä uuden junan hinnat ja säästää rahaa Muutoksesta lipun hitaammin.

Nantes Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyon Biarritz Junat

Marseillesta Bordeaux Junat

 

Hyödynnä alennuksia – Kuinka säästää rahaa junien hinnoissa

Jonkin verran Euroopan juna reittejä tarjoavat merkittäviä alennuksia lapsille, opiskelijoille, ja eläkeläiset. Lapset iästä alkaen viisikymmentäseitsemän yli kymmenen yleensä saada runsaan prosenttiyksikön pois, kun lapset alle 3 tyypillisesti matkustavat ilmaiseksi. Opiskelijat ja vanhempi alennukset voivat olla käytettävissä Junissa ja määränpää olet matkalla. On tärkeää saada opiskelija tai vanhempi kortti aina mukanasi, jos ostat alennettu sisäänpääsymaksu.

On paljon alennushintoja käytettävissä kaikkialla eri Euroopan rautatieverkkoja. Varmista aina pitää silmällä viimeisimmät alennukset seuraamalla Facebook ja Viserrys sivut.

 

Ajatellut ottaa junan suosikki eurooppalainen kaupunki? Mene Sivuillamme saveatrain.com tarkistaaksesi kaikki eksklusiiviset hintamme ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailuasi!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-save-money-on-train-fares%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)