Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/03/2020)

Matkustaminen voi olla terapeuttista joillekin; kun taas sama voi johtaa paljon fobioita muille. -Pelin matkustaminen luultavasti jopa katsomalla heidän Junan Paikanvaraukseen matka- ja varmistaa, että he matkustavat.

 

 

Mikä on Siderodromophobia?

Useimmat matkustajat etsiä netissä junamatkan Paikanvaraukseen; kun taas toiset haluavat juuri menossa kanssa virtauksen ja on heidän Junan Paikanvaraukseen tehdään aina tarpeen mukaan, missä he aikovat seuraavaksi. Myös fobioita liittyvät junien että jotkut ihmiset kärsivät. Pelko Junien tunnetaan Siderodromophobia. Siderodromophobia on hyvin laaja käsite, joka kattaa kaikki pelot tai fobioita liittyvät junien. Pääasiallisin ihmisille, että tämä fobia kattaa pääosin on pelko siitä, että ihmisillä on saada kaatui tai ei ole hallinnassa. Muu kuin tämä, muitakin pelkoja, jotka saavat syntyy, kun ihmiset ovat junassa. Tulee pelkoa siitä, että alkio fobia, sosiaalinen fobia tai jopa klaustrofobia.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

 

Siderodromofobia: oireet

Siderodromophobia perustuu monissa eri fobioita. Edelleen, riippuen siitä, miten vakava sairaus on. Saattaa olla oireita, kuten sydämentykytystä, hikoilu, ravistamalla tai maha-suolikanavan oireet. Joillekin ihmisille, edellytyksiä voisi alkaa jo kauan ennen junamatkan alkaa. Tämä käsittelee lähinnä mitä tunnemme ennakoivaa ahdistusta. Ennakoivaa ahdistusta voi aiheuttaa pahempaa ongelmia kuin todellinen fobia itse. Suurimman osan ajasta syitä pelko liittyy kielteisiä kokemuksia, että henkilö on kohdannut, joka on jossain liittyvät junien. On tarpeen ymmärtää täällä, että negatiiviset kokea joka on linkitetty mieli ei välttämättä tarvitse olla jotain, joka sinulle on tapahtunut. Se voisi myös olla jotain, joka olisi voinut tapahtua toiselle henkilölle tai jotain, että olemme voineet havaita ympärillämme joko henkilökohtaisesti tai media.

München Berliini Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Siderodromofobia: hoito

Päivän päätteeksi, se ei ole tärkeää, että pelko on olemassa; on tärkeää, miten sinua selviytymään pelon ja pyrkivät eroon pelko siitä, että on tehnyt elämässänne. Kaikista fobiat, Siderodromophobia tai juna fobia on hyvin helposti hoidettavissa ja on osoittanut erinomaista menestystä hinnat, käsiteltynä. Päästä eroon fobia, toimenpiteet, jotka on toteutettava, jos ensiksi työtä päästä eroon kaikista negatiivisia ajatuksia sikäli kuin junat ovat huolissaan. Myös, yksilön kanssa fobia täytyy työskennellä muuttuviin hänen käyttäytymistä liittyvät junat. Lopussa päivän se jotain, joka on kestävä ja se voidaan kiinnittää kautta asianmukaista hoitoa.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

 

Jätä pelko taakse ja Jotta Trains liput Save A Train

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)