Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 31/07/2020)

Ranska asuu tuhansia nähtävyyksiä. Päässä viehättävästä Eiffel-torni Pariisissa on kivirantoja Nizzan, maan loputon asioita. Mutta mitä jos olet vierailulla on välilasku, tai olet jo kirjautunut ulos hotelli ja juna ei jätä tuntikausia? Sen sijaan että hinauksen matkatavarat koko eri kaupungeissa, löytää itsellesi matkatavaroiden paikka ympäri Ranskaa jättää matkatavarat ja nauti yoUr päivä taakan ilmaiseksi.

Kuten olemme sanoneet, maa on täynnä paikkoja jättää matkatavarat, vaikka mietitään mikä on paras sinulle riippuu tilanteesta.

 

Matkatavaroiden Toimipaikat lentokentät

Jos vierailet kaupunki on välilasku, olet saanut paljon vaihtoehtoja tallentaa laukut. Pariisi päälentoasemat, Charles de Gaulle (CDG) ja Pariisin Orly (ORY), ja molemmat tarjoavat matkatavarasäilytys päätteessä. Useimmat suurimmat lentoyhtiöt lentävät Charles De Gaulle, varsinkin Atlantin ylittävien lentojen, kun taas pienen budjetin lentoyhtiöt pyrkivät lentää Pariisi Orly. Riippumatta lentokenttä, voit noutaa laukut jälkeen lentosi ja pudottaa ne pois turvallisesti ennen kuin suuntaat kaupunkiin.

Charles de Gaulle, löydät säilytyslokeroita lähellä rautatieasemaa, mikä tekee siitä erityisen. Varastointi on saatavilla 06:00 kohtaan 21:30, joten muista palata ennen sijainti sulkeutuu.

Pariisin Orly on samanlainen tilanne, jossa matkatavaroiden vaihtoehtoja lähellä juna-asema. Hinnat vaihtelevat useista tekijöistä, mukaan lukien kappaletta vasemmalle ja koko, vaikka se on kohtuullinen kokonaiskuva. Aukioloajat ovat samat kuin CDG, alkaen 06:00 kohtaan 21:30, joten jos et halua jättää matkatavarat yön yli varmistaa tulet ajoissa.

Muut lentokentät Ranskan sisällä toimivat samalla tavalla, matkatavaroiden vaihtoehtoja saatavilla useimmilla lentoasemilla, Sisältää Nice, Lyon, ja Marseille. Tarkista paikallinen lentokenttä varastoinnin vaihtoehtoja ja hinnat.

Marseillesta Lyon Junat

Paris Lyon Junalla

Lyon Pariisi Junat

Lyon Avignon Junat

left luggage locations in France at airports

 

Matkatavaroiden Toimipaikat rautatieasemilta

Asemat Pariisissa

Jos sen sijaan kautta kulkeville rautatieasemalta, sinulle esitetään lukuisia vaihtoehtoja. sisällä Paris, Pohjois-asema, Gare de l'Est, Lyonin asema, Montparnassen asema, ja Gare de Marne la Vallée Chessy tarjoavat kaikki jäljellä matkatavarat vaihtoehtoja, monien eri yritykset kilpailevat tarjota palvelujaan.

Palveluiden hintoja vaihtelevat, jossa on kiinteä maksu ensimmäistä 24 tuntia, ja enintään varastointiaika 72 tuntia. Hinnat ovat seuraavat: pieni kaappi € 5,50; keskikokoinen kaappi € 7,50; Suuri kaappi € 9,50. jokaista 24 tunnin aikana on € 5.

Tuntia ja paikat vaihtelevat myös asemalle:

  • Saapuvien idästä: Gare de l'Est Taso -1 Hall Keski vastapäätä wc alkaen 06:00 kohtaan 23:45 päivittäin
  • Saapuvien etelästä: Lyonin asema sali 3, poistua Rue de Bercy 06:15 kohtaan 22:00 päivittäin
  • Sijaitsee vasemmalla rannalla: Montparnassen asema Taso yksi 07:00 kohtaan 23:00 päivittäin
  • Suurin Pariisissa: Pohjois-asema Taso -1, vieressä matka, taksi irtautuminen 06:15 kohtaan 23:15 päivittäin
  • Nuo otsikko Disneyland: Station Marne la Vallee Chessy: Taso 1 – 07:00 kohtaan 23:00 päivittäin

 

 

Asemien Ranska

Koko muualla maassa, monet rautatieasemat tarjoavat matkatavaroiden ja kätevä tapa tallentaa tavaroita. Tämä on erityisen hyvä matkailijoille sijoitukset Eurail matka, jotka valitsevat yön ajeluja pikemmin kuin hotelleissa. Tarkista paikalliset uutiset oman rautatieaseman saada selville, mitä matkatavaroita vaihtoehtoja ne tarjoavat. Koska maa on erinomainen vaihtoehto junamatkat, satoja reittejä liittää kaikki suurimmissa kaupungeissa ja kunnissa, löydät matkatavaroiden paikoissa kaikkialla Ranskassa.

Hinnat ovat yleensä kohtuullisia ja tuntia matkatavarat voi vaihdella 24 tunnin pääsy aikaisin sulkemisia. Rautatieasemat myös esittää erinomainen vaihtoehto matkailijoille, matka- junalla vaatii paljon vähemmän rajoituksia kuin lentokoneita. Voit saapua pelkkä minuuttia ennen junan lähtöä (tunneissa, like lentokentällä), ja nappaa laukut ennen hyppii junasi, jolloin voit maksimoida aikaa kaupungissa.

Pariisi Rouen Junat

Rouen Pariisiin Junat

Pariisi Calais Junat

Rouen Calais Junat

left luggage locations in France at train stations

 

Matkatavaroiden puolilla kaupunkia

Hotellivieraat

Jos olet jo vierailevat kaupungissa muutaman päivän ja ovat juuri nyt tsekata, saatat olla onni. Monet eurooppalaiset hotellit tarjoavat maksutonta säilytystilaa, jos olet vieraana, ja voit palata milloin tahansa noutaa laukut. Sama pätee muiden loma vaihtoehtoja, kuten Airbnb. Kysy isäntä, jos he ovat valmiita pitämään laukut kun voit tutustua kaupunkiin.

Muuten, Useimmissa kaupungeissa tarjoavat matkatavaroiden vaihtoehtoja ympäri kaupunkia, erityisesti lähellä suuria matkailukohteita. On joitakin riippumattomia palveluja, mutta myös useita suuria yrityksiä käytettävissä suuressa osassa Ranskassa.

yksityiset palvelut

  • Stasher: Stasher on matkatavaroiden, joka yhdistää matkailijoille kauppoja ja hotellit tarjoavat varastointipalvelut. Se on saatavilla useimmissa suurissa Ranskan kaupungeissa ja mahdollistaa online-varaus, joten se on erittäin kätevä. Sivuillaan on myös hyvin toimiva ja näyttää sijainnin tuntia, hintoja, ja arvion kunkin sijainti, jotta matkustajat voivat luottaa heidän matkatavaransa tallennetaan turvallisesti.
  • ः Olibg: Holibag on toinen suuri yritys saatavilla kaikkialla Ranskassa. Samanlainen Stasher, sivusto yhdistää asiakkaille yritysten kuten ravintoloita, hotellit, ja kauppoja, jotka tarjoavat matkatavarasäilytys. Satoja eri vaihtoehtojen, olet lähes taattu löytää paikan pudottaa pussit, joten voit nauttia päivä.
  • Nannybag: Jos oleskelee Pariisissa, sinun on parasta Nannybag. Suurin tallennusratkaisujen palvelu kaupungissa, Nanny pussi tarjoaa satoja paikkoja ja 24 tunnin pääsy niille ylimääräisiä myöhään yötä. Hinnat ovat tasainen 6 € per laukku ensimmäinen päivä ja € 4 jälkeen. Yksi parhaista asioita Nannybag on, että se takaa turvallisuuden laukkuun oma vakuutus, mikä tarkoittaa olet mielenrauhan.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Eiffel tower at sunset

johtopäätös

On monia syitä haluaisi jättää laukkuun turvallisesti tallennettu, olitpa kaupunki on päivämatka tai maksimoi aikaa ennen yöjuna. Lentokentät ovat erinomainen vaihtoehto välilaskuja, vaikka rautatieasemia tarjoavat joitakin parhaita valintoja ympäri maata. Muuten, Yksityisten palvelujen yhdistävät matkailijoille yritykset tekevät pudottamalla laukut kätevä ja helppo. Joka tapauksessa, muista tehdä kotitehtäviä olevista vaihtoehdoista, hintoja, ja varastointi tuntia, jotta voit löytää parhaan matkatavaroiden paikoista Ranskassa sinulle.

La Rochelle Nantes Junat

Toulouse La Rochelle Junat

Bordeaux La Rochelle Junat

Paris La Rochelle Junat

 

Löysimme artikkeli “Mistä löydän matkatavaroiden Toimipaikat Ranskassa?” hyödyllinen? kirja Tallenna juna te Ranskan junaliput ja aloita matkasi!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Mistä löydän matkatavaroiden Toimipaikat Ranskassa?” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)