Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/04/2021)

Matkustaminen on perimmäinen seikkailu, mutta sinun pitäisi tehdä se matkatavaroina, erityisesti layovers tai jos vain on vapaa päivä yksi Saksan suosituimmat kaupungit. Meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset matkatavaroiden toimipisteitä Saksassa kolme sen suurimmista kaupungeista, Berliini, München, ja Hampuri.

Olitpa osallistuvat Oktoberfest Münchenissä, seisoo kunnioituksella Brandenburgin portista Berliinissä, tai nauttimaan Reeperbahnin puolueen tunnelmasta Hampurissa, nämä ovat helpoin ja mukavin tapa varmistaa, että matkatavarat on hyvin hoidettu samalla voit tutustua.

 

Matkatavaroiden toimipisteitä Saksassa: Berliini

Berliini lentokentät

Tegelin Lentokenttä, löydät matkatavaroiden sijainti Terminal A ja ne ovat avoinna joka päivä klo 5 aM 10:30 pm. Hinnat maksat vaihtelee € 7.20 on 9,90 € ja riippuu koosta laukusta. Aika, varastointi on rajoittamaton.

tällä Schönefeldin lentokentälle, löydät matkatavaroiden sijainti terminaalissa D Saapuminen. Heidän on auki sunnuntaista perjantaihin, alkaen 7:30 aM 11:30 pm ja lauantaisin 8 aM 6 pm. Hinnat vaihtelevat € 4 € 6 Käsimatkatavaran ja € 7 € 10 normaalille ruumaan.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Matkatavaroiden Toimipaikat rautatieasemilta

Mukavuus rautatieasemat Sinulle on, että ne ovat avoimia 24 tuntia päivässä, seitsemän päivää viikossa. Keskusrautatieasema (Hauptbahnhof) on josta löydät kaapit ja se sijaitsee parkkipaikka ulkopuolella päärakennuksen osassa C.

Riippuen koosta kaappi tarvitset, ne maksavat välillä € 4 ja 6 € päivässä ja säilyvyysaika on 72 tuntia. Jos haluat käymällä matkatavaroiden toimistossa, on yksi avoinna päivittäin 6 aM 10 pm ja se on noin 5 € / kohde.

Muut asemat kaappi varastointi kuuluvat Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz ja Gartenin. Helppo löytää matkatavaroiden toimipisteitä Saksassa!

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Matkatavaroiden toimipisteitä Saksassa: München

Munich lentokentät

Münchenin lentokentälle on paras vaihtoehto, kun vierailet. Palvelukeskuksen terminaalissa 1 on avoin 24 tuntia ja on toisessa paikassa terminaalissa 2 mutta aukioloajat ovat 5 keskiyöhön päivittäin.

Maksat välillä 5 € ja 10 €, koosta riippuen matkatavaroita sekä sen sisältöä. Tarkista lentokentille’ verkkosivuilla ennen matkalle uusimmat tiedot ja muut lentoasemilla matkatavaroiden toimipisteitä Saksassa.

 

Luggage inside Munich airport

 

Matkatavaroiden Toimipaikat Munich rautatieasemilta

Matkatavaroiden säilyttäminen Münchenin päärautatieasemalla on sinulle helppoa. On runsaasti kaapit ja merkkejä helposti etsiä niitä. Standardi kaappi maksaa noin € 4 päivässä ja suuremmalle, puku-tapaus kokoinen kaappi noin € 6 päivittäin. On kuitenkin 72 tunnin rajoitus raja.

Monet muut asemat on varustettu saman tilat.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Matkatavaroiden toimipisteitä Saksassa: Hampuri

Hampuri lentokentät

Ainoa vaihtoehto on Hamburg airport. Vasemmisto Tavarasäilö on terminaalissa 2, Taso 1 Lähtevät ja se on auki maanantaista sunnuntaihin klo 4:30 aM 11 pm. Maksat välillä 5 € ja 25 €, kaikki riippuu koosta. Suurempi matkatavarat, sitä suurempi palkkio, ja lentokenttä perii myös 3 euroa kertaluonteisena käsittelymaksuna tuotetta kohden.

Voit säilyttää matkatavaroitasi täällä rajoitetusti, ja kannattaa tarkistaa asia ennen saapumistasi. Kerätä niin paljon tietoa kuin voit ennen matkaa.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Matkatavaroiden Toimipaikat rautatieasemilta

Kuten monissa rautatieasemille Euroopassa, olet onnea kaapit, jotka ovat helposti saatavilla ja ovat auki 24 tuntia päivässä. Keskimääräinen kustannus on € 5 päivä ja ei ole kokorajoituksia.

Berliini Hampuri Junat

Bremen Hampuri Junat

Hannover Hampuri Junat

Köln Hampuri Junat

 

 

yksityiset palvelut: The ’Airbnb’ tavaratilaa

On olemassa muutamia yrityksiä, jotka työllistävät järjestelmä hyvin samanlainen kuin Airbnb, vain matkatavarat. Sinun tarvitsee vain etsiä sijainnin, varata ja sitten jättää laukut on sertifioitu paikkaan, joka on sinulle parhaiten sopii. Se on paras tapa löytää matkatavaroiden paikkakunnilla Saksassa.

Vakuutus sisältyy hintaan ja ne vaihtelevat yrityksittäin. Sinulla on myös mielenrauhaa, että pussit ovat turvallisissa käsissä.

Stasher

Tämä on erittäin hyvämaineinen varastointi palvelu, joka on helppo käyttää ja on hinnoiteltu varsin kohtuullisesti. Maksat kiinteä 5 € per pussi päivässä. Laukkuun myös vakuutettu yli € 800. Se kaikki sisältyy hintaan.

Sinun tarvitsee vain etsiä niiden verkkosivuilla lähelle sinua. Et voi sitten valita erityisiä ’StashPoint’ ja kun pudottaa pois laukut, näyttää isäntä varauksen ja olet lajitellaan!

Vastaavat palvelut Tähän kuuluvat Nannybag ja BagBnb. Nämä palvelut ovat todella käytettävissä kaikkialla Euroopassa, ja sitä voidaan helposti käyttää Saksassa.

Matkustettaessa ja säilytykseen matkatavarat tarvitaan, se on aina parasta olla valmis. Tarkista kaikki yksityiskohdat ja löydä sinulle sopiva ratkaisu ja minne olet menossa. Onko se lentokentät, rautatieasemat, tai tarkistaa hienoja yksityisiä palveluita verkossa, se on kaikki saatavilla napin painalluksella. Hyvää matkatavarat ja säästää rahaa junaliput ja käyttö Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Mistä löytää matkatavaroiden toimipisteitä Saksassa?” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)