Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 14/01/2022)

Ciao! Suunnittelet elämän kohde Italiassa! Se on syntyi renessanssin ja kaupunki, joka lupaa ylpeydella ja innostaa sinua, koska sen taideteosten, arkkitehtuuri, ja sen rakkaussuhde ruokaan. Italia on todellinen koti gastronomia. Levyjä ei vain toimi aterioita, ne ovat luomuksia. Kun tutustut tämän tornado kaupungin ihme, Mistä löydät matkatavaroiden paikkakunnalla Italiassa?

Kävely sen mukulakivikatuja, liottaminen intohimon tunneltavaan ilmapiiriin, tekee ämpäri-lista määränpää. Ainoa asia, joka voi pilata romanssi on ottaa raahata matkatavarat mukaasi sillä kuka haluaa olla rasittaa tahansa oletkin? Matkatavaraton ja onnellinen on tapa matkustaa ympäri Italiaa, ja tähän voit hyödyntää monia matkatavaroiden säilytyspaikkoja Italiassa.

  • Juna liikenne on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka by Tallenna juna, Halvimmat junaliput Verkkosivusto maailmassa.

 

Matkatavaroiden Toimipaikat lentokentät

Turvallinen ja yksinkertainen vaihtoehto matkalaukkujen varastointiin, on välilasku, on lentoasemalla tai jos sinulla on vapaa päivä ilman hotelli. Muista, että suurten päälentoasemien tämä on helppo vaihtoehto, mutta pienten lentoasemien voi olla hankalampaa niin tee tutkimusta ennen kuin saat valitsemasi lentokentälle. On parasta tarkistaa etukäteen käymällä lentokentän verkkosivustolla löytääksesi jäljellä olevien matkalaukkujen sijainnit Italiassa.

Bari – Fasano liput

Taranto – Fasano liput

Milan – Firenze lippuja

Venetsia – Milan liput

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

Suositut lentokentät

Milanon Malpensan lentokentän matkatavaroiden sijaitsee saapuvien tasolla terminaalin 1. Se on avoinna päivittäin klo 6 aM 10 pm. kustannukset vaihtelevat, pientä erä, haluat maksaa noin € 3,50, isommalle tuotteelle noin 4€, ja jokainen puolesta 24 tuntia.

Rooman Fiumicinon lentokentälle on matkatavaroiden on pohjakerroksessa terminaalin 3. Se on avoinna päivittäin klo 6:30 aM 11:30 pm ja maksaa noin 6 € per tuote 24 tuntia.

Venetsian Marco Polon lentokentän matkatavaroiden toimisto on pohjakerroksessa, lentoaseman terminaalin sisällä on pääsy 1. Ne ovat avoinna päivittäin 5 olen 10 pm, mutta ajat saattavat vaihdella talvella.

Milan – Napoli liput

Liput Firenzestä Napoli-lippuun

Venetsia – Napoli liput

Pisa – Napoli liput

 

Juna-asemat, joissa voit säilyttää vasemman matkatavaran

Rooman asemat

Rooma on kolme rautatieasemat, ostiense, Rooman Termini, ja Roma Tiburtina. Olet todella turmeltunut valinnasta, kun kyse on tarjoajista, jotka varastoivat vasemman matkalaukkuja Italiassa.

Jos olet kulkee junan kautta tälle päivälle, sitten kaapit ovat oikea tapa edetä. Kaikilla näillä asemilla on matkatavaroiden tarkastuspalvelut, Joissakin itsepalvelu.

Voit odottaa maksaa välillä 10 € ja 15 € per päivä, keskimäärin. Pienenä Sivuhuomautuksena, rautatieasemat ovat myös hyviä varastoitaessa ruokaa ja vettä päiväksi, pyörien vuokraaminen, ja nostaa rahaa.

Asemat Milanossa

Junat ovat kätevin tapa liikkua Euroopassa ja Milanossa, päärautatieasemia on neljä, milano Lambrate, Milan Rogoredo, Milanon keskusta, ja Milan Porta Garibaldi.

Kuten sanoimme aiemmin, ei ole pulaa palveluntarjoajia, koska se on suuri tarve, kun olet liikkeellä.

Italiassa jäljellä olevien matkalaukkujen enimmäisvarastointi- ja -aikaajat vaihtelevat eri asemien välillä. Maksat keskimäärin 10–15 euroa päivässä. Saattaa olla myös painorajoitusten, joissain tapauksissa, joten muista tarkistaa vielä kerran.

Venetsian asemat

Venezia Santa Lucia on Venetsian keskusrautatieasema, ja sillä on lukuisia vaihtoehtoja vasemman matkatavaran sijainteihin Italiassa. Sama kuin Milanon ja Rooman, Venetsia tarjoaa kohtuuhintainen matkatavaran säilytystila.

Jotkut ovat paino erot ja mahdolliset aikaerot. Itsepalvelu kaappi kaupat ovat kätevästi koko Venetsia.

Milan – Genova liput

Rooma – Genova liput

Lippuja Firenzen - Genova

Venetsia – Genova liput

 

 

Vasen matkalaukkujen sijainti Kaupungin ympäri hotelleissa

Teidän ensimmäinen satama on hotelli, hostelli, tai Airbnb - vasemman matkatavaran sijainti. Kun olet kassalla, älä pelkää kysyä, koska monet laitokset pitää matkatavaroiden ilmaiseksi. Se on yleensä vain tietyn ajan, joten varmista, että saat tarvittavat tiedot.

Kysy vastaanotosta noin vaihtoehtoja kassakaapit ja kaapit. Jätä pieni vihje jos annat matkatavarat porter.

Milan – Rooma liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

luggages in Hotel

 

Vasen matkalaukku yksityinen Palvelut

Pakata laukut

Tämä on suosittu eurooppalainen valinta ja on kovassa. Olemme keskittyneet Italiassa ja heillä oksat Roomassa, Milano, Firenze, Napoli, pisa, catania, ja Bari, varmista kattamaan kaikki Italian ja sen kuuluisa kaupungeissa. Itsepalvelu on loistava valinta.

Vältä linjat ja hyödyntää 24 tunnin valvonta ja mikä tärkeintä, laukkuun on vakuutettu enintään 300 €.

Matkatavarasäilytys Toimistot

Tämä on matkatavaroiden vaihtoehto erityisiä Venetsiaan.

Löydät ne Venetsian Marco Polo -lentokentän saapumishallista, Venetsian Santa Lucian rautatieasemalta, Piazzale Roma, ja Venetsian risteilyterminaalilla. Se on taitavasti asetettu liikennejärjestelmien. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan pudota ja mennä.

Milan – Venetsia liput

Liput Padova - Venetsia

Bologna – Venetsia liput

Rooma – Venetsia liput

 

Left Luggage Locations in Italy

 

johtopäätös

Kun matkustaa Italiaan ja tarvitset matkatavaroiden sijainnit, Siksi on välttämätöntä tarkistaa eteenpäin seuraavien mukaisesti: matkasuunnitelmastanne. Tarkista ajat, tarkista painorajoitukset, ja tarkista kustannukset, ole valmiina! Ennenkaikkea, nauttivat Italiassa, matkatavarat ilmaiseksi.

 

Pysy Tallenna juna löytää parhaat saatavilla olevat lippuvaihtoehdot parhaaseen hintaan!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Vasen matkalaukkujen sijainti Italiassa ja niiden löytäminen” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)