Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 04/11/2022)

Yksi suosituimmista reitit matkustaa Eurooppaan on välillä Lontooseen Amsterdam, nopeasti matkaa yli 4 miljoonaa matkustajaa tehdä Hiihdon vuosittain. Ylin kuljetusvaihtoehto on junalla Eurostarin kautta, suurten nopeuksien yhdistää kaksi Euroopan pääkaupungeissa. Tämä reitti, joka avattiin vuonna 2018, edelleen hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää rahaa ja nauttia sopii, että rautatieliikenteen tarjoaa.

Alla, Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot, jotta voit hallita Lontoosta Amsterdamissa sijaitsevaa Eurostar-matkaasi.

Eurostar juna kertaa Lontoosta Amsterdamin

Eurostar kulkee usein, jopa 16 lähtöä päivässä riippuen lomia ja viikonloppuisin. Päivän ensimmäinen juna Lontoosta Amsterdamiin lähtee Lontoon St. Pancras 07:16 ja ottaa yhteensä 3 tuntia ja 55 minuutit, saapuvat Amsterdam Central 12:11 (Amsterdamin keskusta on hollantilainen nimi Amsterdamin keskusrautatieasemalle). Tämä on usein yksi halvimpia lippuja, joten jos et ole vastenmielinen varhaisesta voit säästää rahaa ja pää ulos sarastaessa.

Reitti ajat ovat lähes koskaan tunti, joka jättää sinulle runsaasti vaihtoehtoja lähtöajat. Viimeinen juna yön lähtee klo 17:16 ja saapuu 22:11, joka on aivan tarpeeksi aikaa nauttia myöhäisillan välipala Hollannin pääkaupunki. Tsekkaa sivusto, joka löytyy painalluksella näytön oikeassa tai klikkaa SaveATrain.com, koko Lontoo - Amsterdam Eurostar -aikataululle.

Lontoo - Bryssel hinnat

Lontoo - Pariisi juna hinnat

Lontoo - Geneve hinnat

Lontoo - Amsterdam juna hinnat

 

amsterdam canal on a sunny day

 

Varauksen lippusi Eurostar

Kaikissa Eurostar-junalippuissa on vähintään kaksi kappaletta matkatavarat ja käsilaukku. Jos matkustat melko paljon kuormitusta, voit myös valita sellaisen lipun voit tuoda lisää tavaroita. Vaikka halpalentoyhtiöiden voivat veloittaa vähemmän alkuperäisen varauksia, laukku palkkiot ja istuimen valintaa kulut lisätä nopeasti, jonka avulla voit päätyä maksamaan enemmän paljon vähemmän.

Lippujen hinnat tälle Lontoosta Amsterdamin Eurostar-matkalle ovat yleensä vaihtelevia, joten suosittelemme Ostamalla heti pystyt. Yleisesti ottaen, nämä liput tulevat myyntiin kolme kuukautta etukäteen, vaikka toisinaan ne löytyvät enintään kuusi kuukautta ennen matkustuspäivää. Suosittelemme käyttämään Save A Train maailma junalippuja verkkosivuilla löytää ja varata junaliput, joka etsii automaattisesti kaikki saatavilla olevat varastot saadakseen sinulle mahdollisen hinnan, taattu.

Amsterdam - Lontoo juna hinnat

Rotterdam – Lontoo juna hinnat

Pariisi - Lontoo juna hinnat

Bryssel - Lontoo juna hinnat

 

Hinnat ja liputyypit Lontoosta Amsterdamiin Eurostar-junalla

Eurostar-junalla toimii kolmen luokan hyttiä riippuen budjetista. Niille yksinkertaisesti haluavat päästä paikasta toiseen, toisen luokan liput ovat paras vaihtoehto. Nuo liikematkustukseen voi sen sijaan mieluummin Standard Premier tai liiketoiminnan Premier lippu, jotka molemmat voit istua ensimmäisen luokan vaunut ja tarjota ateria matkan aikana.

Kuten olemme aiemmin mainittiin, hinnoittelu vaihtelee matkapäivät, joten haluat varata junalippusi heti, kun saatavuus avautuu. Jos varaat riittävän ajoissa, sinua haluavat maksaa noin 92 dollars edestakainen, tai noin 46 dollars yksisuuntainen. Odotetaan, kunnes viime hetkellä voi ajaa hinnat pilviin, kustannuksia lähes kaksinkertaistaa myöhemmin ostat lipun.

Muista, että toukokuusta lähtien, suora junalla Amsterdam Central Station London St. Pancrasin toiminta käynnistyy, joka säästää useita tunnin matka-aikaan oman paluumatkalle. Myös alkaneet suorat yhteydet Rotterdam. Nämä palvelut ovat myös halvempia kuin nykyinen hinnoittelu.

Hintaluokka palveluihin rajoitukset
Toinen luokka
 • 2 laukkua ja toisaalta pussin mukana
 • Istuimen valinnanmahdollisuuksia varauksen jälkeen
 • Ruoka ostettavissa
Ei palauteta. Ennen junan lähtöä, voit vaihtaa lipun. Muutos maksu 40 Euro ja hinta ero pätee. Jos uusi lippu on halvempaa kuin alkuperäinen lippu, hintaeroa ei palauteta.
Standard Premier
 • 2 laukkua ja toisaalta pussin mukana
 • Uusitut istuimet on enemmän jalkatilaa ja palkkio kokemus
 • Kevyt tarjoilua estoevästeen paikkasi
Ei palauteta. Ennen junan lähtöä, voit vaihtaa lipun. Muutos maksu 50 Euro ja hinta ero pätee. Jos uusi lippu on halvempaa kuin alkuperäinen lippu, hintaeroa ei palauteta.
Business Premier
 • 3 laukkua ja toisaalta pussin mukana
 • Uusitut istuimet on enemmän jalkatilaa ja palkkio kokemus
 • Chef suunniteltu aterioita ja samppanja estoevästeen paikkasi
 • Pääsy lounge-tilat ennen lähtöä
 • Taksin palvelut ovat saatavilla
 • Vapaa peruutukset ja rajoittamaton vaihdot jopa 60 päivää lähdön jälkeen kaikilla reiteillä Britanniassa, Ranskassa ja Belgiassa.
 • Vapaa peruutukset ja rajoittamaton vaihdot asti lähdettäessä suoran reitin välillä Britanniassa ja Hollannissa, sekä ilmainen vaihto on epäsuora reitillä (Thalys / Eurostar Brysselin kautta) saakka lähdettäessä.

On syytä huomata, että Eurostar ei ole saatavilla niille, jotka pitävät kiskon pass, joten jos haluat tehdä tämän matkan houkutteleva ja edullinen, ostaa junalipun etukäteen. Löydät junia lippuja eri verkkosivustoja, vaikka kyseisillä verkkosivustoilla Eurostar - junalippujen hinnat ovat liian suuret, verrattuna Save A Train sivusto.

Kun pääkaupungissa, voit liittää eteenpäin kautta useilla eri Amsterdam junien. Suurnopeusjuna palveluja tarjotaan myös useissa paikoissa koko mantereella.

Bremen kaupunkiin Amsterdam Juna hinnat

Hannover kaupunkiin Amsterdam Juna hinnat

Bielefeld kaupunkiin Amsterdam Junahinnat

Hampuri - Amsterdam junahinnat

 

Eurostar-junassa Lontoosta Amsterdamiin

Kun laivalla, kokonaismatka-aika Lontoosta Amsterdamiin junalla on noin 3 tuntia ja 52 minuutit. Yhdessä teidän lähtöä edeltävä saapumista, teidän koko matkan kesto on noin 4.5 tuntia.

Juna itse varustelu standardin istuma sekä taulukoita, joiden avulla voit työskennellä ja syödä helposti. Nämä ovat yleensä varata aikaisin, vaikka, joten varmista valita etukäteen, jos se mitä haluat. Riippumatta siitä, missä istut, olet taatusti on hyvä jalkatila ja pistokkeet ladata laitteisiin.

Kuten aiemmin mainittu, siellä on ilmainen WiFi laivalla, joten voit seurata kaikkia sähköpostin ja sosiaalisen median tarpeisiin. Riippuen lippu, Voit myös suunnata ruokailu valmentaja, josta löydät ruokaa, juomat ja välipalat. Jos istuu ensimmäisen luokan hytissä, ruoka tuodaan suoraan paikallesi.

Saavuttaessa, ei tarvitse mennä läpi passintarkastuksen, vaikka vihdoin Brexit ja poistamisen Britannian EU Näiden palvelujen käyttö voi muuttua. Muista tarkistaa paikallisia lakeja ennen kuin aloittaa matkalle.

Lontoo - Antwerpen juna hinnat

Lontoo kaupunkiin Lille Train hinnat

Strasbourg kaupunkiin Lontoo Juna hinnat

Lontoo - Rotterdam Train hinnat

 

london to amsterdam by the eurostar train e320

 

Miksi Travel Euroopassa junalla?

Tietysti, todellinen kysymys on, miksi juuri Eurooppa on paras kokenut kautta junamatka – kuitenkin, Tämä hyvin kytketty mantereella on helposti traversable lentokoneella, auto, tai bussilla. kuitenkin, Harvat asiat ovat yhtä romanttinen kuin villi maisema ulkopuolella ikkuna junalla, ja ensimmäistä kertaa matkustajille siellä juuri mitään helpompaa kuin hyppii junasta juuri ennen sen lähtöä. Tämä on syvässä toisin kuin Euroopan lentokentillä, joissa kehittynyt check-in aika on yli kaksi tuntia ja viettää enemmän aikaa ja rahaa työmatkaliikenne lentokentälle sijainti.

Puhuminen matka-aika, Eurooppa on tunnettu luotijunahankkeissa, joka pitkälle ylittää sen purkamisesta moottoriteillä. Junien mantereella ovat nopeita ja usein suoraa, mikä tarkoittaa vähemmän aikaa työmatkaliikenne ja enemmän aikaa tutkia.

Rautatieasemat myös hyötyä on hyvällä paikalla, koska ne ovat usein sisäänrakennettuina keskustaan. Ne tarjoavat useita lähtöajat päivässä tuhansia reittejä, jonka avulla sinulla on aina mahdollisuus matkustaa.

vihdoin, junaliput ovat osallisuutta, jolloin voit tuoda matkatavarat ja valitse paikkaa maksamatta mojova lisämaksuja.

Kaikki tämä tarkoittaa, että, vaikka Euroopassa on monia vaihtoehtoja matkailijoille, mikään ei voita vanhoja hyviä junamatkan.

Frankfurt – Lontoo junan hinnat

München - Lontoo juna hinnat

Moutiers kaupunkiin Lontoo Juna hinnat

Marseillen ja Lontoon junan hinnat

 

Varaa liput säästämällä juna Lontooseen - Amsterdamissa junalla

Hae tuotteita varata lippuja kaikkiin Euroopan paras kohteisiin, mukaan lukien Belgia, Italia, Sveitsi, ja Iso-Britannia (mukaan lukien juna Lontoosta Amsterdamiin Eurostarin kanssa). Hakuohjelmaamme on suunniteltu säästää rahaa kaikkiin lippuihin eikä sisällä varausmaksuja. Teemme sen sinulle helpoksi ostaa hyväksymällä useita tapoja maksaa, mukaan lukien luottokortit, Giropay, ihanteellinen, ja paljon muuta.

Niin, mistä syystä tahansa matka, olitpa matkalla yksin tai yhdessä muiden kanssa, kestää muutama minuutti etsiäksesi lippuja Tallenna juna -sivulta, joka tarjoaa alhaisin hinnoin, taattu.

 

Katse kirja? Ota 3 minuuttia ja löytää lipun Lontoon Amsterdamiin junamatkan www.saveatrain.com . Täytä päivämäärä ja kellonaika, että haluaisit matkustaa, ja annamme sinulle parhaan hinnan matkalle.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-amsterdam-direct-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)