Lukuaika: 10 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Yksi yleisimmistä ja helpoin tapa matkustaa Lontoon ja Pariisin välillä on kautta Eurostar, suurten nopeuksien juna, joka yhdistää kaksi pääkaupunkia. Vaikka on olemassa lukuisia vaihtoehtoja matkailijoille haluavat tehdä humala, Eurostar on yksi parhaista vaihtoehdoista nopeuden, kustannus, ja helppous. Juna hyödyntää vedenalaisen kanavan tunneli, tai “kanaali,” rakennettiin vuosina Englannissa ja Ranskassa, jotta pääset nopeasti perille.

Alla, löydät kaikki tiedot sinun täytyy auttaa hallita Lontoosta Pariisiin Eurostar matkaa.

 

Miksi Travel Euroopassa junalla?

Ennen kuin aloitamme, Selvitetään tarkalleen miksi Eurooppa on paras kokenut kautta junamatka- kuitenkin, Tämä maanosa on ollut asutusta tuhansia vuosia, mikä tarkoittaa sen infrastruktuuri on usein pitkälle kehitettyjä. Muut liikennemuodot ovat helposti saatavilla, mutta siinä on jotain sanottavaa grand houkutteleva junamatka. Tämä pätee erityisesti ensimmäistä kertaa matkustaville, jotka voivat hyödyntää juna-aikataulut hop aluksella juuri ennen sen lähtöä. Tämä on syvässä toisin kuin Euroopan lentokentillä, missä minimisaapumisajan ennen lähtöä on vähintään kaksi tuntia, ja viettää enemmän aikaa ja rahaa työmatkoja lentokentälle sijainti.

Puhuminen matka-aika, Eurooppa on tunnettu sen luotijunahankkeissa, joka pitkälle ylittää sen purkamisesta moottoriteillä ja sijainniltaan hankalaan lentokentille. Junien mantereella ovat nopeita ja usein suoraa, mikä tarkoittaa vähemmän aikaa työmatkaliikenne ja enemmän aikaa tutkia.

Rautatieasemat myös se etu, että ne kätevästi Turistikohteissa ja nähtävyydet, joten se on helppo astua pois juna ja pään suoraan määränpäähän.

vihdoin, junaliput ovat osallisuutta, jolloin voit tuoda matkatavarat ja valitse paikkaa maksamatta mojova lisämaksuja.

Kaikki tämä tarkoittaa, että, vaikka Euroopassa on monia vaihtoehtoja matkailijoille, mikään ei voita vanhoja hyviä junamatkan.

Lontoosta Brysseliin Eurostar-juniin

Lontoosta Pariisiin Eurostar-juniin

Lyon Lontooseen Eurostar-juniin

Lontoosta Amsterdamin Eurostar-juniin

 

Varauksen lippusi Eurostar Train

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

Yksi parhaimmista ominaisuuksista junan ottamisessa lentokoneeseen on, että Eurostar kulkee kaupungin keskustasta keskustaan. Toisin kaukainen lentokenttien kuten Lontoon Heathrow ja Pariisin Charles De Gaulle, juna lähtee Lontoon St-Pancras ja saapuu Gare du Nord, josta on helppo kävellä kaikkia parhaita nähtävyyksiä.

Kuten mainittu, kaikki Eurostar liput sisältävät ainakin kaksi kappaletta matkatavarat ja käsilaukku. Jos olet tuo paljon matkatavaroita, Voit myös valita korkeamman luokan lipun, jonka avulla voit tuoda lisää laukkuja. Verrattuna, halpalentoyhtiöiden voivat veloittaa vähemmän alkuperäisen varauksia, mutta pussi maksut ja istuimen valintaa kulut lisätä nopeasti.

Lippujen hintaa tälle matkalle taipumus vaihdella paljon, joten suosittelemme Ostamalla heti pystyt. Yleisesti ottaen, nämä liput tulevat myyntiin kolme kuukautta etukäteen, vaikka vuodenajasta riippuen, voit myös löytää niitä jopa kuusi kuukautta etukäteen. Suosittelemme käyttämään verkkosivuilla löytää ja varata junaliput, joka etsii automaattisesti kaikki saatavilla olevat varastot saadakseen sinulle mahdollisen hinnan, taattu.

Lontoosta Antwerpenin Eurostar-juniin

Lille Lontoon Eurostar-juniin

Lontoosta Strasbourgiin Eurostar-junilla

Lontoosta Rotterdam Eurostar -juniin

 

Hinnoittelu ja lipputyypeistä

Eurostar-junalla on kolme luokan hytit, riippuen budjetista. Niille yksinkertaisesti haluavat päästä paikasta toiseen, toisen luokan liput ovat paras vaihtoehto. Nuo liikematkustukseen voi sen sijaan mieluummin Standard Premier tai liiketoiminnan Premier lippu, jotka molemmat voit istua ensimmäisen luokan vaunut ja tarjota ateria matkan aikana, joten opitaan vähän Lontoon ja Pariisin välisistä junalipuista:

Hintaluokka palveluihin rajoitukset
Toinen luokka
 • 2 mukana matkatavarat ja yksi käsilaukku
 • Istuimen valinnanmahdollisuuksia varauksen jälkeen
 • Ruoka ostettavissa
Ei palauteta. Ennen junan lähtöä, voit vaihtaa lipun. Muutos maksu 40 Euro ja hinta ero pätee. Jos uusi lippu on halvempaa kuin alkuperäinen lippu, hintaeroa ei palauteta.
Standard Premier
 • 2 mukana matkatavarat ja yksi käsilaukku
 • Uusitut istuimet on enemmän jalkatilaa ja palkkio kokemus
 • Kevyt tarjoilua estoevästeen paikkasi
Ei palauteta. Ennen junan lähtöä, voit vaihtaa lipun. Muutos maksu 50 Euro ja hinta ero pätee. Jos uusi lippu on halvempaa kuin alkuperäinen lippu, hintaeroa ei palauteta.
Business Premier
 • 3 mukana matkatavarat ja yksi käsilaukku
 • Uusitut istuimet on enemmän jalkatilaa ja palkkio kokemus
 • Chef suunniteltu aterioita ja samppanja estoevästeen paikkasi
 • Pääsy lounge-tilat ennen lähtöä
 • Taksin palvelut ovat saatavilla
 • Vapaa peruutukset ja rajoittamaton vaihdot jopa 60 päivää lähdön jälkeen kaikilla reiteillä Britanniassa, Ranska, ja Belgiassa.
 • Vapaa peruutukset ja rajoittamaton vaihdot asti lähdettäessä suoran reitin välillä Britanniassa ja Hollannissa, sekä ilmainen vaihto on epäsuora reitillä (Thalys / Eurostar Brysselin kautta) saakka lähdettäessä.

Kuten olemme aiemmin mainittiin, hinnoittelu vaihtelee matkapäivät, joten sinun kannattaa varata kerran saatavuuden avautuu. Jos varaat riittävän ajoissa, sinua haluavat maksaa noin 55 dollars yksisuuntainen, tai 90 dollars edestakainen. Odotetaan, kunnes viime hetkellä voi ajaa hinnat pilviin, kustannuksia lähes kaksinkertaistaa myöhemmin ostat lipun. Tämä pätee sekä edestakaisen ja menolippuja.

On syytä huomata, että Eurostar ei ole kaikkien junalippujen haltijoiden käytettävissä, joten jos haluat tehdä tästä matkasta houkuttelevan ja edullisen, ostaa junalipun etukäteen. Löydät junia lippuja eri verkkosivustoja, vaikka junalippu hinnat voivat olla liian verrata Tallenna juna.

Calais - Lontoo Eurostar junalla

Brugge Lontoon Eurostar-juniin

Haagista Lontooseen Eurostar-junat

Berliini - Lontoo Eurostar-junat

 

Check-in klo London St-Pancrasin asemalta

Riippuen hinta luokka, sinun kannattaa saapua lähtöä asemalle vähintään 40-60 minuuttia ennen kuin juna lähtee Lontoosta Pariisiin. Jos olet varannut ensimmäisen luokan Business Premier -lipun Lontoosta Pariisiin, sinulla on pääsy lounge-. Muuten, on monia kauppoja ja ravintoloita saatavilla voit lukaista. Jotkut suosikki ravintolat ovat:

 • AMT Kahvi – Kahvila kahdella sijainteihin asemat. Se tarjoaa käsintehtyjä juomia ja täysin kompostoituvia kupit, jotka saavat ympäristön hymyilemään.
 • Piippu Vault – Perinteinen Englanti pub, joka tarjoaa veneet oluita, oikeaa olutta, giniä, kahvi, ja väkevien. Se palvelee myös aamiaisen ja klassisia pubiruokaa.
 • Chop'd – Terveyteen keskittynyt ravintola, Chop tarjosi erilaisia ​​keittoja, salaatit, patoja, ja kääreet kaikenlaisille matkailijoille.

Siinä tapauksessa, että olet vain tehdä päiväretken, asemalla on myös matkatavarasäilö paikkoja voit tallentaa matkatavaroiden. Nämä varastointi vaihtoehdot ovat halpoja ja tarjoavat usein poikkeavat työajat.

Köln Lontoon Eurostar-juniin

Gent Lontoon Eurostar-juniin

Middelburg - Lontoo Eurostar-junat

Leiden - Lontoo Eurostar-junat

 

London UK

 

Laivalla Eurostar-junalla

Aluksella, kokonaismatka-aika Lontoosta Pariisiin on noin 2 tuntia ja 16 minuutit. Yhdessä teidän lähtöä edeltävä saapumista, teidän koko matkan kesto on noin 3 tuntia.

Juna itse varustelu standardin istuma sekä taulukoita, joiden avulla voit työskennellä ja syödä helposti. Nämä ovat yleensä varata aikaisin, vaikka, joten varmista valita etukäteen, jos se mitä haluat. Riippumatta siitä, missä istut, olet taatusti on hyvä jalkatila ja pistokkeet ladata laitteisiin.

Kuten aiemmin mainittu, laivalla on ilmainen WiFi, joten voit seurata kaikkia sähköpostin ja sosiaalisen median tarpeisiin. Riippuen lippu, Voit myös suunnata ruokailu valmentaja, josta löydät ruokaa, juomat, ja välipalat. Jos istuu ensimmäisen luokan hytissä, ruoka tuodaan suoraan paikallesi.

Düsseldorf Lontoon Eurostar-juniin

Essen - Lontoo Eurostar-junat

Munster - Lontoo Eurostar -junat

Leuven - Lontoo Eurostar -junat

 

Saapuminen Paris Gare du Nordin rautatieasemalta

Junat St. Pancrasin asemalle saapuu keskellä Pariisin, Gare du Nordin asemalla. Tämä upea asema on taideteos itsessään, sen julkisivu rakennettiin 1800-luvun puolivälin ja ylläpidetään kauniisti. Käytä hetki nauttia rakennuksen ennen kuin lähdet tutustumaan kaupunkiin.

Koska olet pitänyt jo sisäänkirjautumisen ennen lähtöä Britanniassa sinun ei tarvitse suorittamaan saapumisprosessi. Tämä on myös tällä hetkellä koskee passintarkastus, joskin Britannian jättää EU on todennäköistä, että nämä prosessit kokee merkittäviä muutoksia.

Kun tulet, voit olla keskellä kaupunkia, kymmeniä vaihtoehtoja elintarvikkeiden, kaupat, ja juomat. Jos päätät lähteä asemille, löydät lähellä Brasserie Terminus Nord, kuuluisa jugend tyylinen ravintola suoraan tien päässä rautatieasemasta. Muuten, sinun täytyy vain vaeltaa johonkin suuntaan löytää joitakin parasta ruokaa ja juomia Euroopassa.

Sisällä rautatieasemalle itse, löydät Metro ja RER junat, sekä kulkevien junien koko Ranskan. Paikallinen kiskot ja Metro junat voivat viedä sinut kaikki koko Ranskan pääkaupunkiin, moniin museot, galleriat, ja turistinähtävyyksiin sisällä.

Jos saavut aikaisin ja menossa suoraan ulos kiertue ennen check-in hotelliin, se voi myös olla hyvä idea hyödyntää matkatavarasäilö vaihtoehtoja käytettävissä rautatieasemalta. Nämä varastotilat ovat suhteellisen edullisia, ja voi olla erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat maksimoida päivää.

Koska haltija Eurostar suoran junalippu, et voi saada 2 varten 1 pääsy moniin museoihin ja gallerioihin, joka voi säästää satoja dollareita.

Frankfurtista Lontooseen Eurostar-junat

München - Lontoo Eurostar-junat

Moutiers Lontoon Eurostar-juniin

Marseillesta Lontoon Eurostar-juniin

 

 

Juna kertaa Lontoosta Pariisiin Eurostar

Eurostar kulkee usein, jopa 19 lähtöä päivässä riippuen lomia ja viikonloppuisin. Ensimmäinen juna Päivän lähtee klo 05:40 ja ottaa yhteensä 2 tuntia ja 37 minuutit. Tämä on usein yksi halvimpia lippuja, joten jos et ole vastenmielinen varhaisesta voit säästää rahaa ja pää ulos sarastaessa. Toinen hyöty tästä aikaisemmin on, että saapumisaika Pariisissa on 09:17, mikä tarkoittaa olet koko päivän edessäsi mistään tapahtumat haluat valita.

Reitti ajat ovat muuten tunti- tai enemmän, joka antaa sinulle paljon vaihtoehtoja, joista valita. Viimeinen juna yön lähtee klo 18:31 ja saapuu 21:47, joten voit runsaasti aikaa päästä hotelliin tai jopa pään ulos myöhäisillan aterian ja kurkistaa kimaltelevia valot Eiffel-torni. Nämä yöllä junat voidaan esitellä makuuvaunuista, jotka ovat hyvä tapa napata muutaman minuutin nukkua ennen kuin jatkat matkalle. Lisäksi, jotkut junat voivat kulkea välillä suosittuja kohteita koko yön.

Den Helder Lontoon Eurostar-juniin

Maastricht Lontoon Eurostar-juniin

Dijon - Lontoo Eurostar-junat

Bonn Lontoon Eurostar-juniin

 

eiffel tower

 

Muut reitit Eurostar-junalla, jotka eivät ole Lontoosta Pariisiin

Vaikka tämä artikkeli keskittyy lähinnä matkustamiseen välillä St. Pancrasin kansainväliseltä asemalta ja Gare du Nord, Eurostar toimii myös useita suoria reittejä London:

 • Bryssel – Junat kulkevat joka 90 minuuttia 2 tuntia. Se kestää hieman yli 2 tunnin päästä Brussels Midi / Zuid-asemalta.
 • Calais / Frethun- Junat liikennöivät tunti- tai enemmän Lontoosta ja koko junaa matka on hieman yli tunnin.
 • Vähän- Junat lähtevät lähes tunneittain Lille, sijaitsee Pohjois-Ranskassa. Siellä on helppo yhteys Ranskan TGV-verkon voit siirtää. Matka-aika on noin 1.5 tuntia.
 • Pariisin Disneyland – Junat kulkevat useita kertoja viikossa ympäri vuoden ja päivittäinen lomien aikana. Rautatieasema on aivan Disneylandin sisäänkäynnin ulkopuolella. Matka kestää alle 3 kokonaistyöaika.
 • Lyon, Avignon, ja Marseillessa- Koko vuoden juna liikennöi 1 kohtaan 5 päivää viikossa, vaikka se vaikuttaa kausiluonteisesti, joten varmista, että se toimii, kun sitä tarvitset. Se pysähtyy Lyon Part-Dieu -asemaa (4.75 tuntia), Avignon TGV-asemalle (6 tuntia), ja Marseillen St Charles asemalta (6.5 tuntia).
 • Aime-La Plagne – käyttö-
 • Amsterdamin ja Rotterdamin – Uusi palvelu, joka alkoi vuonna 2018, voit yksinkertaisesti ottaa yhden päivittäisen junat Amsterdam, joka sisältää stop Rotterdamissa. Täysin matka-aika on noin 4 tuntia.

On muitakin kausiluonteista reittejä sellaisia ​​toimia, kuten talvella hiihto, joten muista tarkistaa usein nähdä, jos palvelu on käytössä.

On myös mahdollista päästä muihin kohteisiin Euroopassa hyödyntämällä yhden pysähdyksen ja jatkamalla eteenpäin asemilta sijaitseva Lille, Bryssel, ja Pariisi. Junalippujen hankkiminen on helppoa ja tarvitaan vain yksi matkareitti.

samalla lailla, jos olet matkoilla Lontooseen muualta Britanniassa, voit myös valita aloittaa Eurostar matkansa Ebbsfleet asema- tai Ashford International Station sijasta St. Pancrasin. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, joilla ajoneuvoja, kuten Ashford tarjoaa pysäköintihalli ja suora pääsy rautatieasemalle.

 

Varaa liput Save A Train Your Lontoosta Pariisiin Train

Hae tuotteita varata lippuja kaikkiin Euroopan paras kohteisiin, mukaan lukien Belgia, Italia, Sveitsi, ja Iso-Britannia (kuten Lontoosta Pariisiin junan Eurostar). Hakuohjelmaamme on suunniteltu säästää rahaa kaikkiin lippuihin eikä sisällä varausmaksuja. Teemme sen sinulle helpoksi ostaa hyväksymällä useita tapoja maksaa, kuten luottokortin, Giropay, ihanteellinen, ja paljon muuta.

 

Niin, mistä syystä tahansa matka, olitpa matkalla yksin tai yhdessä muiden kanssa, kestää muutaman minuutin etsiä junaliput Save a Train, joka tarjoaa alhaisin hinnoin, taattu.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-paris-train%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)