Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 18/02/2021)

Pisin junamatkoja maailmassa ovat hyvin pitkiä! Nämä matkat voivat kestää useita päiviä ja kattavat tuhansia kilometrejä.

Niin, tässä ovat matkat, jotka vievät pisin Eurooppa, Aasia, Australia, ja Yhdysvalloissa.

 

pisin junamatkoja maailmassa

 

1: Siperian Express on pisin junamatka

Etäisyys: 5,722 mailia

Kesto: 6 päivää +

Pisimmän junamatkan maailmassa alkaa Moskovasta ja päättyy Vladivostok. Ensinnäkin, se ottaa haltuunsa 6 päivää loppuun. Matkustajat tästä Euroopan matka käydä läpi useita aikavyöhykkeitä. Maisemat tällä matkalla sisältävät Uralilla ja Baikal-järvi. Junat tälle matkalle lähtevät joka 48 tuntia.

 

maisemia pitkillä ajeluja
Baikal-järvi: Maailman syvin järvi

2: itäinen & Oriental Express

Etäisyys: 1,200 mailia

Kesto: 3+ päivää

Tämä matka kulkee läpi Kaakkois-Aasiassa Bangkokista Singaporeen. Juna pysähtyy River Kwai ja Kuala Kangsar. Matkan kesto on joko 3 tai 4 päivää. Lisäksi, matkat yleensä kestää paikkoja viikonloppuisin. Lisäksi, majoitus on yksityinen ja kauniisti sisustettu. Koska asunto on kompakti se soveltuu parhaiten Yksin matkustavat.

Bryssel-Lille Junat

Antwerpen Lille Junat

Paris Lille Junat

Lyon Lille Junat

 

3: Kanadan pisin juna

Etäisyys: 2,700 mailia

Kesto: 3 päivää

Ensinnäkin, ei ole WiFi Tällä transcontinental matkalle. Niin, olla valmis käyttämään aikaa tarkastella maisemaa. Koska vuoret, metsät ja muut Kanadan maisema näet on henkeäsalpaava. Matka alkaa Vancouver ja päättyy Torontossa. Nauti mukava makuuvaunuista, kun saat välähdyksiä hirven, peuroja ja jopa karhuja.

 

4: California Zephyr pisin juna

Etäisyys: 2,348 mailia

Kesto: 51 tuntia

Tämä matka on merkittävin, koska se on pisin Yhdysvalloissa. Matka kattaa pioneereja, Kalliovuorilla, ja kanjoneita. Avain pysähtyy tämä matka on Denver, Salt Lake City, Reno, ja Sacramento.

 

 

5: Intian Pacific: Sydney Perth (Australia)

Etäisyys: 2,704 mailia

Kesto: 65 tuntia

Tämä pisin junamatka ominaisuuksia pisin suora rautatiekiskojen maailmassa. ensiksi, Matkustajat saavat kokea leveys Australia. Lisäksi, maisema sisältää vesiputouksia, metsät ja Blue Mountains. Koska sen pituus, monia keskeisiä pysähtyy tähän reitti. Pysäkit sisältävät broken Hill, adelaide, Barossa Valley, Kalgoorlie, kokki, ja Rawlinna. Junaliput Tämän matkan ovat kalliita hinnat alkaen yli $600.

 

6. Vivek Express: Dibrugarh Kanyakumari (Intia)

Etäisyys: 2,633 mailia

Kesto: 82 tuntia

Samoin Intian Tyynenmeren, tämä juna on pisin junamatka Intiassa. Koska se kulkee koko pituudeltaan Intian ja on keskinopeus of 32 Kilometriä tunnissa. Toisin kuin muissa pitkän junamatkoja lippuja tämä juna alkaa klo $10.

 

 

7: Pariisi-Moskova pisin juna Express

Etäisyys: 1,998 mailia

Kesto: 48 tuntia

Vaikka tämä juna on pisin Euroopan laajuisen reitti se kestää vain 2 päivää loppuun. Juna lähtee Ranskan pääkaupungissa ja saapuu Venäjän pääkaupunkiin. Koska tämä matka kulkee Valko tarvitset Valko-Venäjä viisumin matkustaa. Lisäksi, tarvitset viisumi Venäjälle.

Lyon Marseille Junat

Paris Marseilleen Junat

Kiva Marseilleen Junat

Bordeaux Marseilleen Junat

 

Varaa pisin junamatka Save a Train

Varaus pitkä junamatka ei pitäisi kestää kauan. Siksi, kun Tallenna junassa olemme nopea lippu ostoprosessi.

 

Kirjautua sivuillamme nyt ja kestää 3 minuuttia löytää Halvin junalippu matkalle. Lippuja voi ostaa käyttää luottokorttia ja reaaliaikaisen pankki- maksuja ja monia muita vaihtoehtoja Save A Train verkkosivusto.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flongest-train-journeys-world%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)