Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/11/2021)

Euroopan linnoista ja muinaisista vanhoista kaupungeista jännittävään Hongkongiin, nämä 7 rakkauskohteet maailmanlaajuisesti saavat rakkautesi nousemaan. Nämä 7 rakkauskohteet ovat täydelliset puitteet rakkaustarinasi upealle luvulle, ja sytyttää taika.

 

1. Romanttisin rakkauskohde maailmanlaajuisesti: Pariisi

Jos etsit synonyymejä sanasta "love", löydät Pariisin kirjoitettuna isoilla kirjaimilla. Sen selittämätön viehätys, kauneus yöllä, konditoria, ja monia paikkoja romanttisille kuville, tee Pariisista yksi 7 rakkauskohteet maailmanlaajuisesti.

Kävelee kauniilla La Marais'n alueella, katumusiikin kuuntelu, tai piknikillä kauneimmista paikoista, Pariisi on romanssin ruumiillistuma. Joo, ei ehkä ole yllätys, että Pariisi on huippu kuherruskuukauden määränpää Euroopassa, ja saatat ajatella, että kaikki sen romanttiset paikat on varattu täyteen. kuitenkin, tämä kaunis kaupunki on täynnä täpliä, missä voit huutaa rakkautesi, tai pidä turisteja ilmaiseksi. Pariisi on epäilemättä perimmäinen rakkauden kaupunki, kaikille pariskunnille, kaikissa sateenkaaren väreissä.

Romanttisimpia tekoja Pariisissa

Vaeltaa Musee Carnavaletissa, suudella Canal Saint-Martinia, ja nauti romanttisesta piknikistä ikonisessa Champs de Mars -tilassa.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

A wedding in paris is the most romantic love destination on the planet

2. Paras rakkauskohde Italiassa: Venetsia

Vaikka Venetsia on yksi turismin kaupungeista Euroopassa, löydät monia piilotettuja paikkoja, missä jakaa gelatoa tai pizzaa. Kaupungin sillat vievät sinut ja rakkaasi syrjään kulmille, kujat, ja paikallisia ravintoloita, missä voit syödä italialainen keittiö, ja paahtoleipää rakastamaan italialaista viiniä tai Aperolia.

Täydellinen romanttinen päivä Venetsiassa alkaa tutustumalla moniin siltoihin. Sitten, voisit syödä pizzaa 2 ja gelato. On suositeltavaa jättää vierailu 2 viehättävät saaret Burano ja Murano, päivän toiselle puoliskolle, turistijoukkojen lähdön jälkeen. Tällä tavalla, sinulla on saaret kaikki itsellesi, romanttisille kuville.

Romanttisimpia tekoja Venetsiassa

Vaeltaa Dorsodurossa, paikallinen naapurusto, tai ruokailla Cantina Do Spadessa, missä Casanova käytti illallista. Sitten, voit nauttia romanttisen lounaan henkeäsalpaavalla Buranon saarella, ja nauti gondolimatkasta auringonlaskun aikaan. Voit aloittaa romanttisen loman a romanttinen junamatka Lontoosta tai Sveitsistä Venetsiaan.

Firenzestä Milanoon junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Milano Firenzeen junalla

Venetsia - Milano junalla

 

Romantic Love Gondola ride in Venice

 

3. Rakastuskohteet Euroopassa: Como

Aurinko laskee Alpeille, heijastaa järvessä, ja kävelet rakkaasi kanssa Rakastajien kävely, ystävien polku Varennassa. Varmasti olet samaa mieltä siitä, että tämä tekee Comojärvi on unohtumaton rakkauskohde romanttiselle lomalle 2.

Viehättävän Varennan kaupungin lisäksi, Bellagio, ja Vezio tarjoavat upeat näkymät Comojärvelle ja runsaasti romanttisia paikkoja.

Romanttisinta tekemistä Comojärvellä

Nauti superromanttisesta kävelystä Lari-vuoristossa aina maagiseen piknikiin Monte Crocionessa. Jos olet adrenaliinia rakastava pariskunta, sitten vesitasolento järven yläpuolella herättää nuo perhoset!

Firenzestä Comoon junalla

Milano - Como junalla

Torinosta Comoon junalla

Genovasta Comoon junalla

 

A couple sitting by lake Como lake

 

4. Rakastuskohteet Kiinassa: Hongkong

Moderni, jännittävä, ja kiehtova, Hong Kong on yksi romanttisimmista kaupungeista maailmassa. The kaupungin pilvenpiirtäjiä, ja saaret, tarjoavat upeita näköalapaikkoja kuville, jotka vangitsevat rakkautesi. Hong Kong on upea päivänvalossa ja yövaloissa, auringonlasku ja auringonnousu, tarjoaa monia romanttisia aktiviteetteja, varten rentouttava loma kahdelle, tai eeppinen seikkailu, asettamalla sen yläosaan 7 rakkauskohteet maailmanlaajuisesti.

Romanttisimpia asioita Hongkongissa

Täydellinen romanttinen päivä alkaa risteilyllä Victoria Harbourilla, tai piknikillä Repulse Bayn hiekkarannoilla. Iltapäivällä, voit käydä yksityisessä ruoanlaittokurssissa, ja lopuksi nostamalla lasit rakastamaan auringonlaskun aikaan.

 

 

5. Rakkauden kohde maailmanlaajuisesti: Itävalta

Itävalta, linnojen maa, upeat puutarhat, ja lumoavia kaupunkeja, on suosittu rakkauskohde Euroopassa. Jos haluat paeta väkijoukosta, sitten Halstatt on täydellinen määränpää, muiden lisäksi upeat päiväretket Wienistä.

Upeat luonnonsuojelualueet, kuten Innsbrucker, tarjoavat kauneimmat näkymät Itävallan vuorille ja laaksoon, romanttiselle vaellukselle. Lisäksi, viehättävät muinaiset kaupungit, jotka ovat täydellinen paikka legendaarisille rakkaustarinoille. kuitenkin, jos haluat enemmän kaupunkilomaa, sitten Wien on ehdottomasti täydellinen romanttiselle viikonlopulle. Lisäksi, Wien on yksi LGBT-ystävällisimmät kohteet maailmanlaajuisesti, joten se toivottaa kaikki parit tervetulleeksi, missä tahansa suhteessa, ja vain odottaa sinua ja muita merkittäviä.

Romanttisimpia tekoja Itävallassa

Romanttinen päivä Itävallassa alkaa itävaltalaisella strudelilla aamiaiseksi paikallisessa kahvilassa. Sitten, Suuntaa kävelylle itävaltalaisessa puutarhassa tai linnassa. Lisäksi, Jos olet urheilullinen pari, vaellat Itävallan Alpeilla, on ihanteellinen.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

A couple sitting in a valley in austria watching the mountains

 

6. Rakastuskohteet maailmanlaajuisesti: Praha

Petit ja viehättävä, Praha on kauhean romanttinen ja sillä on oikeutettu paikka 7 parhaat rakkauskohteet maailmassa. Joo, se on täynnä turisteja, mutta on paljon näköalapaikkoja ja vihreitä puistoja, välttää väkijoukkoja matkustajia, ja silti nauti vanhan Prahan parhaat puolet.

Söpöt pienet baarit, upeat sillat, ja Mala Strana -alue ovat täydelliset puitteet romanssille. Vaikka Praha on yksi suosituimmista kohteista Euroopassa, piilotettuja paikkoja on melko paljon; viehättävä Mala Strana -alue, ja puisto, josta on näkymät kaupunkiin, Palackyn silta, ovat vain a harvat piilotetuista romanttisista.

Romanttisin tekemistä Prahassa

Kävely Mala Stranassa, olutta Vltava-joen rannalla, illallinen kaupunkinäköalalla, ja cocktaileja Hemingway-baarissa.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

A couple strolling and holding hands on the streets of Prague

 

7. Rakastuskohteet maailmanlaajuisesti: Lake District Englannissa

Kun paikka inspiroi William Woodsworthin romanttista runoutta, sitten se on tärkein rakkauden kohde. Todellakin, huomaat, että Länsi-Englannissa sijaitseva järvialue on erittäin romanttinen. Kiitokset 6 Englannin maaseudun ja maiseman luonnonsuojelualueet, ja 16 henkeäsalpaavat järvet.

Sijaitsee Cumbrian alueella, järvien maa on yksi Englannin kauneimmista alueista. Siksi, vaellus kukkuloilla, järviin ja tarneihin, on yksi romanttisimmista asioista maailmassa. Tunnet olevasi astumassa maagiseen Jane Austen -romaaniin, missä rakkaus uhmaa kaikki esteet.

Romanttisimmat paikat Cumbriassa

Keswickin järvi, ihana vaellus alas piknikille järven rannalla. Lisäksi, Helvellynin huippu, ja vesiputous ovat täysin unelmoivia paikkoja kahdelle.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

England love destination

 

Nämä 7 rakkauskohteet ovat mahtavia paikkoja piristää suhdettasi. täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan romanttisen loman näihin unelmoiviin ja jännittäviin rakkauskohteisiin.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "7 rakkauskohdetta maailmanlaajuisesti" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Flove-destinations-worldwide%2F– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)