Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/07/2021)

Etsitkö joitain upeimmista arkkitehtuurista seuraavalla lomallasi? Jos niin, ei luultavasti ole parempaa paikkaa kuin Eurooppa Sinua. Olitpa kiinnostunut klassisen arkkitehtuurin tyylejä tai toivoen löytää vähemmän tunnettuja jalokiviä, Euroopan kaupungit ovat sinulle kuulu. Katsotaanpa tarkastella joitakin esimerkkejä upeaa arkkitehtuuria ja missä kaikki:

 

upeaa arkkitehtuuria: Italia

Italia on täynnä kaupungeissa ja pienissä kaupungeissa, joissa voi eksyä tarkkailemalla kauniita rakennuksia. Olitpa Rooma tai Florence, melkein joka puolella kannattaa kuva. Turisteille etsivät upeita pikkukaupungeissa, Vicenza on oikea määränpää. Se on lähellä, jos olet kun junalla tai Venetsiasta, joka on myös tutustumisen arvoinen. Vaikka Vincenza on kuuluisa Renessanssiarkkitehtuuri tyyli alkunsa mielessä Andrea Palladio, Venetsialaisen arkkitehtuurin on usein goottilainen, kehittää, ja kaunis.

Muun Italian kaupungeissa et voi olla huomaamatta, Roomassa ja Firenzessä myös erotu suosikit. Rooma on pääasiassa täynnä maamerkkejä kaikkien pitäisi nähdä kerran elämässään. Colosseum, st. Pietarin kirkosta, Pantheon, ja Trevin suihkulähteen luona ovat kaikki vierailun arvoisia. Toisaalta, Firenze on sekoitus eri tyylejä, etenkin antiikin Kreikan ja Rooman arkkitehtuuri, Gothic ja renessanssin.

Rimini Firenze Junat

Rooma Firenze Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsia Firenze Junat

 

 

upeaa arkkitehtuuria: Ranska

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Ranska on koti muutaman kaupungeissa, joissa on monenlaisia ​​tyylejä, joka jättää mitään upeaa arkkitehtuuria rakastaja hengästynyt. Niistä ensisijaisia ​​ehdokkaita vierailun, Strasbourg, Bordeaux, ja Pariisi todennäköisesti tarjota kaikkein.

Siellä on paljon nähtävää ja do Strasbourgissa, lukien merkittäviä esimerkkejä gotiikan, sidoksissa moderni ja postmoderni piirit ja Alsacen arkkitehtuuri. Bordeaux on myös ainutlaatuinen. Suurin kaupunki Akvitania ylpeilee upea 18-luvun taajamassa, Palatsi Pörssikauppa, ja Cathedral Saint Andre. vihdoin, Paris on kuuluisa yhtenä syntysijoille gotiikan, mutta se on myös runsaasti erilaisia ​​esimerkkejä Belle Epoque ja Taide uusi.

Pariisista Strasbourgiin Junat

Luxemburgista Strasbourgiin Junat

Nancy Strasbourgiin Junat

Basel Strasbourg Junat

 

Saksa

Rothenburg germany city image

 

On paljon arkkitehtuurin helmiä löytyy Saksa. kuitenkin, kaksi eniten vaikuttava niistä ovat Berliini ja Rothenburg. Arkkitehtuuri yleensä menee käsi kädessä historian, ja näet tämän yhteyden selvästi Berliinissä. Kaupunki on jaettu kerran, ja se on selvästi näkyvissä paikoin. Tämä tekee siitä hyvä paikka kokea eri osatekijöitä arkkitehtuurin ja sukeltaa syvälle historiallinen vaikutteita art.

Toisaalta, Rothenburg on paikka näyttää siltä kuin se tuli suoraan ulos sadunomainen. Tämä unelias, keskiaikainen näköinen kaupunki on turisti suosikki-. Se on erinomainen esimerkki elegantti eurooppalaista keskiaikaista arkkitehtuuria sen muurien ja harjakattoinen katot.

Stuttgart Rothenburg Junat

Nürnbergin Rothenburg Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Eurooppa kannattaa kautta kulkeviin, ja monia muita kauniita paikkoja, että sinun pitäisi pyrkiä käymään. Upeaa arkkitehtuuria on runsaasti Englanti, Belgia, Itävalta, Ruotsi, ja Alankomaat yhtä hyvin.

 

Jos olet valmis varata junaliput arkkitehtuurin nähtävyyksiä retkikunta unelmiesi, etsiä oman kohteet Tallentaa Train.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)