Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/03/2020)

Olen innokas matkailija ja että liian Yksin matkustava. Parasta tämä on, että saat nähdä maailma ja sinun ei tarvitse odottaa kenenkään päästä vapaaksi ja sitten suunnitella matka ja ottavat mukavuudet etuoikeutettuihin. Joten kun olet solo matkustaa saat suunnittelemaan matkaa kumpi paikka haluat mennä ja miten ja milloin haluat mennä. Seeing Ranska on ollut minun tehdä luettelo jo jonkin aikaa ja erityisesti tehdä tämä matka junalla oli jotain, että olin suunnittelu tehdä. Myös, olla turvallisella puolella ja ei ole hukkaan matkaa, päätin Varaa My junalippu verkossa ja etukäteen.

 

suunnitella matka

Suunnittelu päivämäärät

Joten miten minä aloittavat kirjan minun junaliput verkossa? Ensimmäinen askel ennen kuin varata junaliput minun piti ymmärtää kesto matkastani ja myös tietää, jotka olivat paikkoja, halusin nähdä. Kuinka kartta Ranskassa säädettyihin? Tämä auttoi minua ymmärtämään, mitä oli, jotta olisin vierailee jokainen niistä paikoista.

 

Kerran minulla oli säädettyihin, ja sitten tuli tehtäväksi vahvistamisesta päivämäärät ja myös aika olin viettää kussakin paikassa. Varaa minun junalippu tarvitsee minua hyvin tarkka päivämäärä ja kellonaika matkasuunnitelmaan. Siksi Suunnittelussa oli olla täydellinen.

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

 

Varaamalla junaliput verkossa

Vaikka on hyötyä kirjan minun junalippu verkon kautta on se, että voit käyttää samaa portaalin jälleen tehdä muutoksia varauksen; jossa ihminen olin halusin sen olevan viimeinen vaihtoehto. Sitten tuli vaihe kirjan minun junalippu verkossa. Kun kaikki päivämäärät ja kellonajat matkustaa nyt käytössä, varauksen kautta online portaalien kuten www.saveatrain.com tehty tehtävä suhteellisen helppoa. Myös, juuri tuntuu oikealta mainita, että sinun täytyy myös olla varovainen verkkosivuilla, että käytät kirjan minun junalippu verkossa. Tärkein syy on se, että useimmat sivustot ovat piilokustannuksia, kuten käsittelymaksut ja varausmaksuja.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Elämä helpottuu

Tänään tekniikka oli ehdottomasti elämäämme samanlaisia ​​ja tehdään matkustaminen puolilta maailmaa suhteellisen helppoa varmistamalla, että varaat junaliput verkossa ilman ongelmia ja olla varma siitä matkasta sinun täytyy suorittaa. Varaan minun junaliput verkossa, sinä?

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Verona Milano Junat

 

Tavoitteenamme on helpottaa elämääsi kun junamatka, meille, jos on jotain mitä voimme tehdä paremmin (jos olet lukenut tähän asti ansaitsette kuponki, niin 5% alennus käyttöä kuponki: sähköpostikuponki) – https://www.saveatrain.com

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmake-your-life-easier-with-save-a-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)