Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Milanosta Roomaan junalla tai Roomasta Milanoon on helppo ja tehokas kokemus. Puhumattakaan kaunis! Voit ottaa halvempaa juna joka voi viedä pidempään kuin 3 tuntia, mutta että junat Milanosta Roomaan antavat sinun hypätä pois välttämätön pysähtyy tutkimaan. Tai voit hypätä suoralla Trenitalian suurnopeusjunalla Freccia, joka vie vain 3 tuntia ja 3 minuutit, paljon vähemmän kuin koko lentokonematkalla! Mitä ikinä päätätkin, tämä pikaopas auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen itsellesi ja matkallesi!

Nopea Tosiasiat:

  1. Matkan pituus: 297 mailia
  2. Nopein aika: 3h:03m
  3. Päivittäin junia: 89
  4. Junaliput Milanoon Roomaan alkavat vuodesta :$51
  5. Paras junalippu tarjoaja: Tallenna A Train tietenkin

 

Milanosta Roomaan Junalla & Roomasta Milanoon Junalla: Maisemat

Valmistaudu kokemaan joitakin todella merkittävä maisema kuten ratsastaa etelään läpi Italia Lombardia, Emilia Romagna, ja Toscanan alueille. Monet Trenitalia Freccia AV-junat pysähtyvät Bologna, Padovan tai Genova matkalla Roomaan. Nopeammin reitit, sinun ei tarvitse vaihtaa junaa. kuitenkin, Jos matkustat hitaampi ja halvempaa paikallisjunalla, sinun saattaa olla tarpeen siirtää yhdestä junasta toiseen. Jos et ole kiire ja haluat tehdä kaiken irti Milanosta Roomaan Junalla matka, sitten suosittelemme, tämä vaihtoehto. Tässä ovat kohokohtia!

1. Lombardia

Milan ja sen pääkaupunki, se ei ole yllätys, että kävijöitä parven niiden miljoonien Lombardia joka vuosi. Mutta pidemmälle muoti suosikki, paljon enemmän on-vierailun paikkoja Lombardian alueella Italiassa ovat itku on käynyt.

On olemassa lukemattomia asioita, voit tehdä tällä alueella; ihaillen uponnut linnoja maalauksellisen järviä, kohteessa viulu työpajoja historialliset kaupungit, on hämmästynyt taiteen ja arkkitehtuurin Mantovan - Lombardian todella pakkauksissa booli vierailijoille.

Milan – Mantua junalippua

Torino – Mantua junalippua

Juna lippu Padova - Mantua

Venetsia – Mantua-junalippua

 

2. Emilia Romagna

Uskomme Emilia Romagna helposti vastaa nähtävyyksiä enemmän juhli Toscanan ja Lombardian ja tarjoaa houkuttelevan kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoja ulkona syöminen ja majoitus. se on sen Milanosta Roomaan Junalla matka parhaiten säilynyt salaisuus mielestämme myös Roomasta Milanoon junalla! Hypätä pois tällä asemalla ja mennä tutustumaan!

Bolognia Modena Junat

Venetsia Modena Junat

Genova Modena Junat

Firenze Modena Junat

Emilia Romagna on the way from Milan to Rome By Train

 

3. Bologna

On niin monia asioita tehdä, Bolognassa, kun matkalla Milanosta Roomaan Trenitalia-junilla. Emme suosittele tätä, koska yksi alkuun paikkoja harkita hyppy pois. Kiivetä keskiaikaisen tornit, kirja hauskaa ruoka matkat. Jos haluat hieman pitempään tämä on loistava tukikohta muita nähtävyyksiä alueella.

Venetsia – Bologna – junalippua

Eurail-liput Firenzestä - Bologna

Rooma – Bologna junaliput

Eurail-liput Milanosta - Bologna

Bologna on the way from Milan to Rome By Train

 

4. Padovan

Alle 30 minuutin ajomatka pikajuna Venetsiasta, Suurin osa vierailijoista jättää Padovan liian usein huomiotta. Vielä, se tekee suuren päivän matkan päässä Venetsian, tarjoaa kurkistuksen rikas historia kaupunki, joka kerran oli voimakas kommuunin.

Kotiin Italian toiseksi vanhin yliopisto, perustettu 1222, Padova on säilyttänyt pirteä tunnelma university town, vilkas aukiot ja arcaded kadut, runsaasti kahviloita ja baareja, joissa arjen Spritz on pakollinen kuin päivä tuulet iltaan. Älä unohda!

Milano Padovan Junat

Verona Padova Junat

Bologna Padovan Junat

Bergamo Padovan Junat

Padua Italy

 

5. Genova

Kenellekään matkustaminen Milano Roomaan Trenitalia-junilla tai päinvastoin reittiä ja on etsitkö syvästi kerroksellinen, usein lakkaamaton, ja rohkeasti aito matkustuskokemusta.

Suosittelemme suunnata Genoa (joka, kuten Venetsia oli aikoinaan voimakas merenkulun tasavalta) fronting Ligurianmerelle. Tarjoamalla enemmän raaka ja todellinen kokemus, saada laimentamaton tunne historiaa, ja koe kaupungin rikas taidekenttä ja merkittävä arkkitehtuuri. Yksi hyvä syy nautimme siitä niin paljon, että on suurta taidetta ja museot ovat jonottamatta! Voit löytää teoksia Caravaggio, Van Dyck. Rubens, Dürer ja Veronese Palazzo Bianco ja Palazzo Rosso ja tuijottaa muita Vanhan Maailman mestariteoksia monista maamerkeistä, joihin, kuten Palazzo Reale ja Galleria Nazionale di Palazzo Spinola. Siellä on myös hienoja esimerkkejä Genovalainen School of art, näkyvä 17-luvulla, Palazzo Blanco.

Milan Genoa Junat

Rooma Genoa Junat

Firenze Genoa Junat

Venetsia Genova Junat

Genoa Italy

 

Milanosta Roomaan & Roomasta Milanoon juna kertaa

Trenitalian nopea nopea (OF) junat lähtevät Milanon päärautatieasemalta kerran tai kaksi tunnissa Rooman Termini station - keskiarvon 90 junia päivässä. Varhaisimmat Trenitalian juna lähtee Milan Central Station 5:00 olen. Viimeinen juna Roomaan lähtee Milan 11:18 p.m.

Ota huomioon, että viikonloppuisin ja lomat tyypillisesti tarkoittaa harvemmin palvelua ja joskus pidempäänkin ajoaikoihin.

Milan – Rooma junalippua

Rooma – Milano junalippua

Palvelut Freccia-junissa Milanon välillä <> Rooma

Monet Trenitalias Frecciargento AV-junat tekevät päivittäisen matkan Milanon ja Rooman välillä vain 3 tuntia ja 3 minuutit, matkustaminen jopa 155 mailia / 250 kilometriä tunnissa.

Italian suurnopeusjunalippuilla on hyvät extrat. Pistorasiat istuimellasi laitteiden lataamiseen sekä WiFi Frecciarossa- ja Frecciargento-junissa. kuitenkin, signaali putoaa, kun olet sisällä tunnelit ja asemilla. Jokaisella junassa voi olla mahtava italialainen kahvila ruokaautossa. Sekä ruoka koriin, joka tuo välipalat, voileipiä, ja juomat paikallesi. Lopussa kunkin auton, löydät vessassa ja runsaasti telineiden tallentaa suuri matkatavarat.

Valmiina pakata laukut ja tutustua Milanoon Roomaan Trenitalia-junilla tai päinvastoin – Rooma kaupunkiin Milano junalla 3 Tuntia? Mitä haluat, Varaa junaliput muutamassa minuutissa Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Milanosta Roomaan Trenitalia-junilla” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmilan-rome-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)