Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/07/2022)

Tämän päivän matkailualan vahvimmat suunnannäyttäjät ovat milleniaalit. Tämä sukupolvi keskittyy ainutlaatuisimpiin kokemuksiin syrjäisissä kohteissa vaikuttavilla Instagram-tileillä. The 12 vuosituhannen matkakohteissa ympäri maailmaa on suosituin nuorten matkailubloggaajien IG.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

1. Vuosituhannen matkakohteet maailmanlaajuisesti: Amsterdam

Amsterdam ei ole vain ihana viikonloppumatkalle, vaan myös on suosittu vuosituhannen matkakohde. Jos matkustat ympäri Eurooppaa, sitten Amsterdamissa, löydät rennon tunnelman. Lisäksi, Amsterdam on loistava kohde yksin matkustamiseen. Kuten tiedämme, young generations love being independent and their solo trips.

Toinen syy, miksi Amsterdam sijoittuu niin korkealle vuosituhansien joukossa’ matkakohteita maailmanlaajuisesti on kaupungin LGBT-ystävällinen luonto. Amsterdam tarjoaa loputtomat mahdollisuudet ruokailla Jordaanin alueella ja työskentelemällä Zuidasin vilkkaalla talousalueella. Toisin sanoen, nuori sukupolvi matkustaa mieluummin Amsterdamiin viikonloppuisin, mutta on paljon muutakin tekemistä.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Amsterdam Riverwalk bicycles

 

2. Positano Italia

Koska yksi värikkäimmistä ja upeita paikkoja Italiassa, Positano on suosittu vuosituhannen matkakohde. Turkoosi Välimeri ja upeat huvilat kirkkaissa väreissä luovat täydellisen Instagram-kuvan. Tämä on yksi syistä, miksi nuoremmat sukupolvet valitsevat tämän paikan.

Vaikka Italia tarjoaa yhden maailman herkullisimmista ruoista, hemmotteleva elämäntapa ja visuaalinen viehätys nostavat Positanon vieläkin korkeammalle millenniaalien suosituimmissa matkakohteissa maailmanlaajuisesti.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsian Roomaan Junat

Napoli Rooma Junat

 

Summer Holidays In Italy

 

3. Millennial matkakohteet Kiina: Guilin

Millenniaalit ovat sukupolvi, joka rakastaa matkustamista ja erityisesti syrjäisten ja ainutlaatuisten paikkojen tutkimista. Guilin tarjoaa upeita maisemia ja upeaa maaseutua, erilaisia ​​aktiviteetteja yhdellä Kiinan vaikuttavimmista ja kiehtovimmista alueista.

sitä paitsi, Guilin on upea matkakohde Kiinassa uteliaille matkailijoille, jotka voivat nauttia maailmasta. Esimerkiksi, he voivat tutustua pieniin pyöräillessä, vieraile Longji Rice Terracesissa, Tutustu Li-joen nähtävyyksiin risteilyllä tai asu paikallisen isäntäperheen kanssa. Lisäksi, Guilin on paikka, jossa aika on pysähtynyt, ja voit tutustua muinaiseen kiinalaiseen perintöön ja kulttuuriin.

 

Millennial Travel Destinations Around the World

 

4. Budapest – Vuosituhannen matkakohteet

Tämä eurooppalainen kaupunki on täydellinen sinulle, jos olet nuori aikuinen, joka matkustaa pienellä budjetilla. Monet uskovat, että Unkarin pääkaupunki on nouseva tähti. Nuoret matkailijat matkustaa Budapestiin kaupunkilomien kohde uudestaan ​​ja uudestaan. Budapest on hyvin kuuluisa upeista kaduistaan, jotka ovat täynnä nähtävyyksiä ja piilotettuja helmiä, joita voi löytää joka kulman takaa.

Lisäksi, Budapest on ihanteellinen ensikertalaisille Euroopassa, varsinkin Itä-Euroopassa. Kaupungin monipuolinen arkkitehtuuri, kahviloita, ja Tonavan baarit houkuttelevat nuoria kaikkialta. Niin, valmistaudu juhliin ja ruokailuun perinteisen gulassin kanssa ja näkymä kauniille joelle.

Junat Wienistä Budapestiin

Praha - Budapest junat

Junat Münchenistä Budapestiin

Grazista Budapestiin junalla

 

Budapest Millennial Travel Destinations

 

5. Pariisi

Pohjimmainen lomakohde Euroopassa, Pariisi on korkealla jokaisessa matkustajan bucket lista. Vaikka Pariisi on yksi Euroopan kalleimmista kaupungeista, Kaupungin viehätys ei katoa ensimmäistä kertaa Ranskan pääkaupungissa saapuvien turistien silmissä. Vanhat kadut ja barokkiarkkitehtuuri, ekstravagantti Champs Elysees, söpöjä leivonnaisia, ja huippuluokan putiikkeja on Pariisin joka kulman takana.

Sen jälkeen, Pariisi on loistava paikka tutustua Montmartreen, Moulin Rouge, Pompidou-keskus, ja Louvresta, pyöräile monien ikonisten nähtävyyksien läpi matkan varrella. Uteliaan matkustajan kannattaa harkita junalla Versaillesiin lähtemistä aloittaakseen matkasi syvälle ranskalaiseen kulttuuriin.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Louvre At Night

 

6. Berliini – Vuosituhannen matkakohteet

Berliinin upea juhlaskene houkuttelee monia nuoria matkailijoita ympäri vuoden. Underground-klubit, paras olut Euroopassa, kiehtova historia, ja elävä kulttuuri saavat milleniaalit valitsemaan Berliinin yksinmatkalle, ystävien viikonloppu, ja jopa poikamiesten ja tyttöjen viikonloppumatkan.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Berlin Millennial Travel Destination

 

7. Liverpool, Englanti

Milleniaalit rakastavat tutustua uusiin paikkoihin ja kulttuureihin, ja Liverpool on yksi hauskimmista kaupungeista Englannissa. Se on ikonisten Beatlesien koti, ja sillä on jännittävä historia, vintage markkinat, ja yksi parhaista ruoista Euroopassa. minäEi ole yllätys, että Liverpool on yksi johtajista 12 vuosituhannen matkakohteet maailmanlaajuisesti.

Liverpool on myös erinomainen vaihtoehto edulliselle Lontoolle. Se tarjoaa upeaa majoitusta, ravintoloita ja katuruokaa, kulttuuritoiminta, ja kaiken huipuksi – merenrannalla kävelylle pitkän päivän tai hullun yöjuhlan jälkeen. Tuloksena, Suosittelemme nuoria matkustamaan kevyesti Liverpooliin jättääkseen tilaa erinomaiselle ruoalle ja elämyksille.

 

 

8. Calabria, Italia

Calabria on poissa klassisen Italian polulta. Ensinnäkin, siinä on aitoa italialaista ruokaa, craggy mountains, and cliffs. Tästä syystä Millenniaalit rakastavat tätä paikkaa ja suosittelevat muita matkustamaan Calabriaan sosiaalisessa mediassa. toiseksi, Calabria on yksi niistä Euroopan parhaiten varjeltuja salaisuuksia. Se tarjoaa Instagram-täydelliset näkymät ja joukon ihania kyliä, merenrantakaupungit, ystävälliset paikalliset, ja italialaista kulttuuria.

Vanhat sukupolvet haluavat rentoutua Caprilla, nuoret etsivät ainutlaatuisia paikkoja. He nauttivat matkasta, ja sitä enemmän on löydettävää, parempi. Siksi nuoret aikuiset rakastavat Tropeaa. Tutustu kaupungin kallion laella sijaitsevaan kirkkoon, 12th-luvun katedraali, Bysantin hautausmaa on paljon mielenkiintoisempaa kuin päivän rannalla viettäminen.

 

Сastle On The Edge Of A Cliff

 

9. Luberon, Ranska

Vaikuttava Luberonin vuoristo on kaunis alue Provencessa. Luberon on valloittanut tuhatvuotisten matkailijoiden sydämet kolmen vuorijonon luonnonkauniilla näkymillä: Pieni Luberon, Suur-Luberon, ja Itä-Luberon. Kun olet päättänyt kiivetä huipulle, ympäröivät näkymät saavat sinut hengästymään. Samanaikaisesti, Instagramiisi tulee paljon kysymyksiä tästä upeasta matkakohteesta.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

French Castle In Provence

 

10. puglia, Italia

Merkittäviä luolia ja viehättäviä merenrantakaupunkeja, Puglia on täynnä vierailukohteita ja kohteita. Trulli on ihastuttava kylä, jonka nuorten mielestä heidän ystäviensä tulisi vierailla. Ainutlaatuisten kylien lisäksi, Pugliassa on kivisiä vuoria, luolia, ja epätavallisia maisemia. Hieno esimerkki on Castellana Grotte.

Puglia on upea lomakohde rentoutumiseen ja aktiivisen loman kohde. Täällä voit pyöräillä kylästä toiseen, mene alas luoliin tai vaeltele Alta Murgian kansallispuistossa dinosaurusten jalanjäljissä. Siksi, Puglia on hauska lomakohde, jossa voit helposti viettää viikonlopun tai jopa enemmän.

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Venetsia Napoli Junat

Pisa Napoli Junat

 

Sea Cliffs In Italy

 

11. Lontoo – Vuosituhannen matkakohteet

Värikkäiden kaupunginosien läpi, katukaupat, kansainvälistä ruokaa, ja muinaista kulttuuria, Lontoo vetoaa kaikenikäisiin. Englannin pääkaupunki on milleniaalien suosittu kohde, varsinkin jotka tulevat tänne ensimmäistä kertaa. Lontoo on myös kuuluisa kulttuuristaan ​​ja monimuotoisuudestaan, hyväksyy kaikki etniset ja kansallisuudet. Lontoossa tapahtuu aina jotain kivaa.

Plus, Airbnb on paras tapa yöpyä suuren Lontoon sydämessä. Nuoret aikuiset rakastaisivat tämäntyyppistä asuntoa, koska se tarjoaa parhaat paikat. Täten, Millenniaalit liittyvät taidegallerioihin turistien joukkoon ympäri maailmaa, Lontoon markkinat, ja maamerkkejä. Lisäksi, saatat jopa tavata heidät paikallisessa pubissa, juttelemassa fantastisesta päivästä, joka heillä oli Notting Hillin karnevaalissa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

London Ferris Wheel

 

12. Leuven, Belgia

Leuven on Belgian nuori ja eloisa piilotettu helmi. Mahtavaa opiskelijaelämää, vilkas henki, ja korkea suvaitsevaisuus tekevät Leuvenista uuden suosikkikohteen nuorten matkailijoiden keskuudessa. Goottilaisen arkkitehtuurin ihailun lisäksi, Leuven on loistava sekoitus historiaa ja nuorta tunnelmaa.

Monet vanhimman yliopiston opiskelijat lisäävät tämän klassisen eurooppalaisen kohteen viehätystä. Lisäksi, tämä opiskelijakaupunki tunnetaan kuuluisasta Stella Artois -oluestaan. Tiivistettynä, Tämä tosiasia tekee kaupungista entistä houkuttelevamman tuhatvuotisen sukupolven silmissä.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Millennial Travel Destinations Worldwide Leuven

 

Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua suunnittelemaan junamatkan näihin 12 upeita kohteita ympäri maailmaa nuorille matkailijoille.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "12 Millennial Travel Destinations Worldwide" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fmillennial-travel-destinations%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)