Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/01/2020)

Löytäminen valuutanvaihto pistettä Euroopassa voi olla vaikeaa turisti. Mikä on enemmän, useimmissa paikoissa, voit odottaa menettää rahaa valuuttakursseihin. Auttaa sinua ulos, Olemme tehneet listan parhaista rahanvaihto pistettä Euroopassa:

 

Valuutanvaihto Roomassa

Mikäli et halua käyttää ATM, on mahdollista vaihtaa rahaa eri paikkoja kaupungin sisällä. On monia vaihtopisteitä lähellä Rooman Termini, Rooma päärautatieasemalta. kuitenkin, Suosittelemme Casa del Turista, joka on lyhyen kävelymatkan päässä asemalta.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

Rahanvaihto Milanossa

Turistit Milanossa todennäköisesti käydä Milan Cathedral, mikä on hyvä rahanvaihto piste. Etsi vaihtoon Piazza del Duomo, vain minuutin päässä katedraalista. Se hyväksyy myös matkasekit, Jos sinulla sattuu olemaan niitä.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Firenze Milano Junat

 

Valuutanvaihto Pariisissa

Paris on mielenkiintoinen rahanvaihtajat, joista jotkut ovat olleet jo vuosisadan. Voit löytää monia niistä lähellä yksi kaupungin nähtävyyksistä - Riemukaari. Suositellusta on APS Muuta, at 30 Avenue de Friedland.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

 

Valuutanvaihto Lähes Berliinissä

Kun olet Berliinissä, monia rahanvaihto paikkoja, joissa hinnat ovat hyviä. kuitenkin, suosittelemme etsiä Euro Change haara paikkoja parhaat hinnat. Löydät ne Europa Centre, sekä Alexanderplatz Station Berliinissä.

Berliini Potsdam Junat

Berliini Hampuri Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Berliini München Junat

 

Valuutanvaihto Münchenissä

Munich on suuri turistikaupunki, joten kannattaa varoa potentiaalisten turistiansoista. kuitenkin, on vielä paljon paikkoja, joissa voit vaihtaa rahaa ja saada hyvät hinnat. Ria Rahansiirron ja Valuutanvaihto ovat yksi niistä. Löydät sen Arnulfstrasse 1.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

Valuutanvaihto Points Euroopassa

 

Money Exchange Lontoossa

Koska pääoman Britannian ja suurta turistikaupunki, Lontoo on täynnä sopivaa rahanvaihto paikkoja. Kääntää rahaa kiloa, etsiä joko Covent Garden FX tai Thomas Exchange Global Leicester Square.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Valuutanvaihto Brysselissä

Löytää paras rahanvaihto paikkoja Brysselissä pitäisi ei vie liian kauan, jos noudatat vinkkejä. Voit tarkistaa vauhtia, että valuutan vaihto tarjoaa vertaamalla sitä live mid markkinakorko. kuitenkin, ajan säästämiseksi, saatat myös suunnata DME Change Boulevard Adolphe Max 11.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Valuutanvaihto Lähes Basel

Sveitsin käyttö frangi, niin että on mitä tarvitset loman aikana Basel. Jos menet junalla Sveitsin, saat todennäköisesti läpi Basel Bahnhof. On Travelexin vaihto lähellä sitä, joka tarjoaa hyvät hinnat.

München Basel Junat

Zurich Basel Junat

Bern Basel Junat

Geneve Basel Junat

 

Valuutanvaihto Amsterdamissa

Alankomaissa pankit yleensä vain tarjota valuutanvaihto palveluja asiakkailleen, mikä on hankalaa matkailijoille. Kun Amsterdamissa, etsiä muutosta toimistoja Damrakin avenue. Suosituin on Pott Muuta, joka löytyy lähellä kuninkaallinen palatsi.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

Amsterdam Canal

 

Rahanvaihto Wienissä

Tarvitset euroa Wienissä. Lentokentille ja turistikohteet ovat turvallisimpia vaihtoehtoja rahanvaihto paikkoja. kuitenkin, yksi niistä paikoista suosittelemme on Interchange, vastapäätä St. Stephens Cathedral lähellä metroasemaa. He myös hyväksyvät matkasekit, joka voi olla kätevää, jos ne.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Menossa loma Euroopassa? Jos jokin näistä Euroopan suurkaupungeista kuuluu päivän ohjelmaasi, suunnittelet matkaa ja Varaa Junaliput ajallaan!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “ylin 10 Valuutanvaihto Points Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmoney-exchange-points-europe%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)