Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 07/08/2021)

Euroopassa on monia upeita ja kauniita maamerkkejä. Jokaisen kulman takana, siellä on muistomerkki tai puutarha. Yksi mielenkiintoisimmista ja merkittävimmistä nähtävyyksistä on upea suihkulähde, ja olemme valinneet käsin 10 Euroopan kauneimmista suihkulähteistä.

Musikaali, liioiteltu, Euroopan suihkulähteet ovat upeita. Pariisista Budapestiin, kaupungin keskustassa tai saarella, nämä 10 upeat suihkulähteet ovat täysin vierailun arvoisia.

 

1. Trevin suihkulähde Roomassa

Rooman suurin ja tunnetuin suihkulähde on Trevin suihkulähde. Tämä upea suihkulähde vuotaa noin 2,824,800 kuutiojalkaa vettä joka päivä. Myös, Rooman aikoina se oli keskeinen vesilähde. Täten, näet, että Trevin suihkulähde kolmen tien risteyksessä "Tre Vie" on kolmen tien suihkulähde.

Jos et tiennyt, Trevin suihkulähde on yksi Euroopan seitsemästä ihmeestä. Siksi, Ei ole yllättävää, että Euroopan kaunein suihkulähde on esittänyt monia elokuvia, kuin Rooman loma.

Missä on Trevin suihkulähde Roomassa?

Henkeäsalpaava Trevin suihkulähde on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Espanjalaisista portaista. Voit myös mennä raitiovaunulla Barberinin asemalle.

Milano - Rooma Junahinnat

Firenzestä Roomaan -junien hinnat

Pisan ja Rooman junien hinnat

Napoli - Rooma Junahinnat

 

Trevin suihkulähde on yksi kauneimmista suihkulähteistä Roomassa ja Italiassa

2. Trocadero-suihkulähde

Trocaderon suihkulähteen merkittävin piirre on Varsovan suihkulähde keskustassa. Se on altaan muotoinen, kanssa 12 sitä ympäröivät suihkulähteet. Siksi, Eiffel-tornin ja suihkulähteen kohtaus on aivan eeppinen.

Sen kauniit puutarhat ja suihkulähteet olivat alun perin osa Trocadero Palais'ta, ne luotiin vuonna 1878 yleisnäyttelyn kanssa. Seine-jokea kohti, taustalla Palais du Chaillot, ja Eiffel -tornin edessä, Trocadero-suihkulähde on täydellinen piknikpaikka Pariisissa, ja Euroopassa.

Kuinka päästä Trocaderoon?

Pääset Trocaderon puutarhaan ja suihkulähteelle metrolla, Trocaderon asemalle.

Amsterdam - Pariisi-junan hinnat

Lontoosta Pariisiin -junien hinnat

Rotterdam - Pariisi-junan hinnat

Bryssel - Pariisi-junan hinnat

 

3. Latona-suihkulähde Versailles'ssa

On 55 suihkulähteet puutarhassa Versailles, mutta kaunein ja merkittävin on Latona-suihkulähde. La Latona -suihkulähde on saanut inspiraationsa Ovidiusin Metamorfooseista, Latona Appollon ja Dianan äiti, kuvattu lastensa kanssa tässä upeassa suihkulähteessä.

Edessä Grand Canal, voit helposti havaita ja ihailla kuningas Louis XIV: n näkemystä mistä tahansa Versailles'n alueelta. Sesongin aikana voit nauttia suihkulähteen musiikkiesityksestä 3 kertaa viikossa.

Kuinka päästä Latonaan?

Versailles'n palatsi sijaitsee Versailles'n kaupungissa, vain 45 minuutin junamatkan päässä Pariisista. Voit ottaa junan Versailles Chateau Rive Gauche -asemalle. Sitten se on vain lyhyen kävelymatkan päässä asemalta palatsiin ja puutarhoihin.

La Rochelle - Nantes-junan hinnat

Toulouse - La Rochelle -junien hinnat

Bordeaux - La Rochelle -junien hinnat

Pariisi - La Rochelle -junien hinnat

 

Latona-suihkulähde Versailles'ssa

 

4. Eftelingin suihkulähde

Euroopan vaikuttavin musiikillinen suihkulähde-esitys on musiikillinen suihkulähde-esitys Efteling-teemapuistossa. Tulet hämmästymään 12 minuutin valo- ja vesinäyttö, missä sammakot muuttavat veden kauniiksi balettiesitykseksi.

Afunura-suihkulähdejärjestelmä rakennettiin Eftelingiä varten 60 vuosipäivä. lopuksi, musiikkiesitys on hieno loppu perhematkalle ihanaan Efteling-teemapuisto.

Kuinka päästä Eftelingin suihkulähteelle?

Tämä hämmästyttävä puisto on vain tunnin matkan päässä Amsterdamista, joten se on täydellinen hauskalle perheelle päiväretki Amsterdamista.

Bryssel - Amsterdam-junahinnat

Lontoo - Amsterdam-junahinnat

Berliini - Amsterdam-junan hinnat

Pariisin ja Amsterdamin junahinnat

 

 

5. 1o Euroopan kauneimmat suihkulähteet: Trafalgar-suihkulähde

Merenneidot ja Tritons ovat Trafalgar Square -suihkulähteen keskeisiä patsaita. kuitenkin, toisin kuin muut suihkulähteet, näiden merenelävien valinnan takana ei ole legendaa. Lontoon kaunein suihkulähde rakennettiin alun perin vuonna 1841 mielenosoittajien tilan minimoimiseksi.

Trafalgar Square -suihkulähde löytyy suoraan Lontoon kansallisgallerian edessä. Lisäksi, sinun pitäisi tietää, että lontoolaiset tulevat sinne joululomalle. Niin, sinulla on toinen hyvä syy vierailla yhdessä Euroopan kauneimmista suihkulähteistä.

Kuinka päästä Trafalgar-suihkulähteelle Lontoossa?

Voit matkustaa Charing Crossin metroasemalle mistä tahansa Lontoon pisteestä.

Amsterdam - Lontoo-junan hinnat

Pariisin ja Lontoon junien hinnat

Berliinistä Lontooseen -junien hinnat

Brysselistä Lontooseen -junien hinnat

 

Trafalgar Fountain Lontoo Iso-Britannia

 

6. Swarovskin suihkulähde Innsbruckissa

Tirolin alue on yksi Itävallan kauneimmista alueista, samoin kuin Swarovskin pääkonttorin koti. Swarovskin suihkulähde sijaitsee Swarovskin kristallimaailmassa, huvi- ja ruokakokonaisuus. Se oli todella suunniteltu kristallilasivalmistajalle, Swarovski.

Suihkulähde on muotoinen kuin miehen pää. Se on yksi epätavallisimmista suihkulähteistä Euroopassa, ja ehdottomasti vierailun arvoinen, kun retkeilet Itävallassa.

Kuinka päästä Swarovskin suihkulähde Sisään Innsbruck?

Sinä pystyt matkustaa junalla Innsbruckista Swarovskiin alle tunnissa.

München - Innsbruck-junan hinnat

Salzburg - Innsbruck junahinnat

Oberstdorf - Innsbruck junien hinnat

Graz - Innsbruck-junan hinnat

 

Innsbruckin Swarovski-suihkulähde on yksi Euroopan ainutlaatuisimmista ja kauneimmista suihkulähteistä

 

7. Jet Deau Genevessä

Vesisuihku, vesisuihku englanniksi, on Euroopan korkein suihkulähde ja voi saavuttaa 400 metriä. ensin, suihkulähde rakennettiin hallitsemaan La Coulouvrenieren hydraulilaitoksen ylipainetta, mutta siitä tuli pian vallan symboli.

Siksi, on melko vaikea unohtaa Jet Deaua, kun vierailet Genevessä. Itse asiassa, voisit löytää tiesi Genevejärvelle, jos vain noudatat vesisuihkua.

Lyonista Geneveen junahinnat

Zürich - Geneve Juna hinnat

Pariisista Geneveen junahinnat

Bern - Geneve junahinnat

 

Jet Deau Genevessä on Sveitsin erikoisin suihkulähde

 

8. Stravinsky-suihkulähde, Pariisi

Stravinsky-suihkulähde Pompidoun keskustassa on musikaali kunnianosoitus venäläiselle säveltäjälle, Igor Stravinsky. Kirkkaat väriset huulet, Pelle, ja muut törkeät veistokset tekevät tästä eksentrisestä suihkulähteestä yhden epätavallisimmista suihkulähteistä Euroopassa. Suunnittelun ovat luoneet kuvanveistäjä Jean Tinguely ja taidemaalari Niki de Saint Phalle. Molemmilla taiteilijoilla on hyvin erilaiset tyylit: toisaalta dadaistinen teollisuus, ja toisaalta kirkas. Niin, yhdessä, heidän työnsä juhlii 1900-luvun hienointa modernia klassista musiikkia.

Epäilemättä, Stravinsky-suihkulähde kiinnittää huomiosi, kun ihailet sitä läheltä. Se on todellakin kuin nähdä sirkuksen esitys maailmankuulun Pompidou-keskuksen sisäänkäynnillä.

Miten pääsen Stravinsky-suihkulähde?

Fontaine Stravinsky on Pompidoun keskustan sisäänkäynnillä. Voit mennä metrolla Hotel de Villen asemalle.

Pariisi - Marseilles-junien hinnat

Marseille - Pariisi Juna hinnat

Marseille - Clermont Ferrand Juna hinnat

 

9. Margaret Island Musical Fountain Budapestissa

Unkarin suurin suihkulähde näyttää upean musiikki- ja lasershow'n joka tunti. Toukokuusta lokakuuhun, on paras aika vierailla Margaret Islandilla Budapestissa. Voit nauttia piknikistä samalla kun katsot upeaa vesi- ja valoesitystä.

Toinen ominaisuus, joka tekee Krizikovan suihkulähteestä yhden 10 Euroopan kauneimmat suihkulähteet, on, että lapsille ja aikuisille on tarjolla musiikkiesityssuunnitelma.

Miten pääsen Margaret Islandin suihkulähde?

Pääset Margit-saaren suihkulähteelle Budapestin keskustasta raitiovaunulla.

Wien - Budapest-junien hinnat

Praha - Budapest-junien hinnat

München - Budapest Juna hinnat

Graz - Budapest Juna hinnat

 

Margit-saaren musiikkilähde Budapestissa on Euroopan kauneimpia suihkulähteitä ja musikaaleja

 

10. Krizikin suihkulähde Prahassa

Tanssiva suihkulähde, Krizikin suihkulähde, sijaitsee lähellä Prahan messukeskusta. Alkaen 8 pm keskiyöhön, voit nauttia parhaista valoista ja parhaasta musiikista. On 4 näyttää, kun kukin on täysin erilainen kuin toinen musiikissa ja valoissa.

Krizikin musiikkilähde rakennettiin vuonna 1891 messukeskukseen. Se on viihdyttänyt väkijoukkoja siitä lähtien. Ilta esityksen kanssa on hieno loppu upealle päivälle Prahassa.

Miten pääsen Krizik?

Pääset helposti Krizikin suihkulähteelle raitiovaunulla Vystavisten asemalle.

Nürnberg - Praha junahinnat

München - Praha Juna hinnat

Berliinistä Prahaan junan hinnat

Wien - Praha-junan hinnat

 

Krizikin suihkulähde Prahassa

 

täällä Save A Train, autamme mielellämme löytämään halvimmat junaliput mihin tahansa Euroopan kauniiseen suihkulähteeseen.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “10 kauneinta suihkulähdettä Euroopassa”Sivustoosi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-fountains-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)