Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/11/2021)

Nousemassa taivaalle, seuraavat 10 maailman kauneimmat pilvenpiirtäjät ovat maailman parhaiden arkkitehtien mestariteoksia. Futurististen elementtien yhdistäminen, kestäviä ja vihreitä ominaisuuksia, nämä 10 kauniit rakennukset ovat myös eräitä maailman suosituimmista maamerkeistä.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Maailman kauneimmat pilvenpiirtäjät: Sirpale

306 metriä korkea, Shard-torni on Lontoon tunnetuin pilvenpiirtäjä. Kanssa Lontoon paras katselualusta, voit nähdä kauniin kaupungin siluetin pilvenpiirtäjän katolta. Näköalataso on 244 metriä ja tarjoaa näkymät lähes jokaiseen Lontoon nurkkaan.

Avattu sisään 2003, The Shard houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta. Lähinnä siksi, että ainutlaatuinen arkkitehtoninen suunnittelu erottuu kaikkien maailman upeiden pilvenpiirtäjien joukosta. Shard-design koostuu lasipaloista ja on suunniteltu lasinsirpaleeksi, on 11,000 lasipaneelit Shardin rakenteessa. Niin, kun Lontoossa kannattaa käydä, yhdessä upean auringonlaskun illallisen kanssa kerrosten Shard-ravintoloissa 31-33, korkein Isossa-Britanniassa.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

The Shard is one of the most Beautiful Skyscrapers Worldwide

 

2. Maailman kauneimmat pilvenpiirtäjät: Evolution Tower Moskova

246 metriä korkea, Moskovan spiraalimainen Evolution Tower on yksi maailman kiehtovimmista pilvenpiirtäjistä. Kaunis pilvenpiirtäjä hallitsee Moskovan bisnesaluetta Moskovan kaupungissa ja tarjoaa näkymät Moskovan joelle. Metroaseman kanssa, ostoskeskus, toimistot, ja viheralueet, sen Evolution Tower on yksi Moskovan suosituimmista nähtävyyksistä.

Arkkitehtoninen rakenne on mullistava ja kunnioitusta herättävä, tekee Evolution yhden niistä Venäjän upeimmat vierailukohteet. Niin, ei tarvitse sanoa, että venäläisessä pilvenpiirtäjässä on monia matkakuvia ympäri maailmaa ja se on arkkitehtien ja insinöörien jäljitelmälähde maailmanlaajuisesti.

Wienistä Budapestiin junalla

Prahasta Budapestiin junalla

Münchenistä Budapestiin junalla

Graz Budapestiin junalla

 

A Beautiful Skyscraper In Moscow from the bottom up - The Evolution Tower

 

3. Maailman kauneimmat pilvenpiirtäjät: Empire State Building

Maailman tunnetuin toimistorakennus, lähtien Empire State Building 1931. Upea New Yorkin kaavin rakennettiin 1920-luvulla kilpailussa maailman korkeimpien pilvenpiirtäjien rakentamisesta. Empire State Building voitti kilpailun, kun arkkitehdit Raskob ja Smith suunnittelivat eeppisen pilvenpiirtäjän, joka hallitsee Manhattanin horisonttia 381 metriä.

Empire State Building on yksi New Yorkin pakollisista maamerkeistä. 38. kerroksesta, voit toivottaa auringonnousun tervetulleeksi yhdessä kaupungin kanssa, joka ei koskaan nuku. Huoneesta on näkymät Central Parkiin, Fifth Avenue Times Squarelle, Empire State Buildingin näkymät ovat unohtumattomia.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

A Beautiful Skyscraper In New York The Old Empire State Building

 

4. Shanghain torni

Maailman toiseksi korkein pilvenpiirtäjä, Shanghai Tower saavuttaa 632 metriä. Hallitsee henkeäsalpaavaa Shanghain horisonttia, Shanghai Towerissa on maailman korkein näköalatasanne, josta on näkymät Shanghaihin ympäri vuoden.

Muita ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat lasijulkisivu, jossa on pyörivä toppi, ja yksi kiehtovimmista piirteistä on vihreät sisätilat. Vihreän muotoilun lisäksi, torni on suunniteltu kaupungiksi itsessään, hotelli, vähittäiskaupan tilat, toimistot, ja vierailijoiden tilat yleisölle. Shanghai Tower ei ole vain yksi 10 maailman kauneimpia pilvenpiirtäjiä, mutta se on myös suurin, mukautumiskyvyn kanssa 16,000 ihmiset.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

foggy night & Shanghai Tower

 

5. Bank of China Tower Hong Kong

Hallitsee Hongkongin siluettia, Bank of China -rakennus on yksi Kiinan merkittävimmistä pilvenpiirtäjistä. klo 367 metriä, Bank of China Tower on yksi maailman korkeimmista pilvenpiirtäjistä ja merkittävin rakennus Hongkongin keskustassa. Terävät reunat ja kolmion muotoiset ulkopinnat, Bank of China pitää sinut katsomassa tuntikausia.

Vaikka useimmat Hongkongin vierailijat pitävät tätä pilvenpiirtäjää ainutlaatuisena, on muutamia, jotka eivät ole vaikuttuneita. Syynä ovat juuri ne ominaisuudet, jotka erottavat BOC:n muista kauniita rakennuksia Kiinassa. Terävät reunat ja X, ovat negatiivisia symboleja Feng Shuissa. kuitenkin, mahdollinen negatiivinen huono onni ei estä matkustajia ihailemasta tätä arkkitehtonista kauneutta joka päivä.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Bank of China Tower in Hong Kong

 

6. Marina Bay Sands Singapore

Yksi 10 maailman kauneimpia pilvenpiirtäjiä, on lomakeskus. Marina Sands on Marina Baylle päin, ravintoloiden kanssa, kasino, teatteri, kolmessa tornissa, yhdistää 340 metriä pitkä SkyPark. Lisäksi, upeimmassa kompleksissa on maailman korkein infinity-allas.

Arkkitehti Moshe Safdie selitti, että pilvenpiirtäjän suunnittelu on saanut inspiraationsa korttipakasta. Infinity-altaalta on upeat näkymät Singaporeen, kerroksessa 57. Lisäksi, voit ihailla upeaa Marina Bay Sandsin pilvenpiirtäjää Gardens by The Baystä, toinen upea paikka vierailla Singaporessa.

Milano Napoliin junalla

Firenzestä Napoliin junalla

Venetsia Napoliin junalla

Pisa Napoliin junalla

 

The Green gardens at Marina Bay Sands Singapore

 

7. Maailman kauneimmat pilvenpiirtäjät: Tokyo Skytree

Kanssa 2 näköalatasanteet, Tokyo Skytree pilvenpiirtäjä on yksi maailman viiden korkeimman pilvenpiirtäjän joukossa. klo 634 metriä, saat kahvia maailman korkeimmasta kahvilasta, josta on upeat näkymät Tokioon. Skytree rakennettiin televisio- ja lähetystorniksi, ja siitä tuli myöhemmin Tokion tärkeimmät maamerkit..

Näköalatasojen lisäksi, ja kahvila, voit vierailla akvaariossa ja planetaariossa sen juurella. Näköalatasanteet tarjoavat 360 asteen näkymät Japanin futuristisimpaan ja jännittävimpään kaupunkiin, ja Aasiassa. Lopullinen rivi, valmistaudu viettämään koko päivä ihaillen näkymiä ja vierailemalla Tokion Skytree-pilvenpiirtäjän upeissa tiloissa.

Milanosta Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Venetsiasta Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

Skytree is A Beautiful Skyscrapers In Tokyo

 

8. Kantonin torni Guangzhou

Kiina on kiehtova sekoitus modernia ja muinaista, missä temppelit säilyvät pilviin nousevien pilvenpiirtäjien vieressä. Yksi parhaat vierailukohteet Kiinassa on Guangzhou ja astronominen Canton Tower. Eepoksessa 604 metrin korkeudella, Canton Tower on näkyvissä mistä tahansa Guangzhoun kohdasta.

Yksi parhaista asioista Canton Towerissa on raitiovaunumatka huipulta. Niin, jos ei pelkää korkeutta, tule yöllä, kun torni on valaistu kirkkailla sateenkaaren väreillä. Raitiovaunuyhdistelmästä näköalatasanteen lippuun, vieraileminen Canton Towerissa on erinomainen kokemus ja enemmän kuin vain seisominen tyvellä.

Interlaken kaupunkiin Zürich junalla

Luzern Zürichiin junalla

Bern kaupunkiin Zürich junalla

Geneve - Zürich junalla

 

Canton Tower Guangzhou

 

9. Liebian International Building

Suurin ihmisen tekemä vesiputous on maailman henkeäsalpaavimman pilvenpiirtäjän upea piirre. Liebian International pilvenpiirtäjä on 121 metriä korkea ja sen julkisivujen päällä on vesiputous. Korkein vesiputous ruokkii neljää pumppua ja sadetta sen juurella. Voit nähdä tämän merkittävän rakennuksen matkallasi Kiinaan, erityisesti Guiyangiin, Lounais-Kiinassa.

Liebian pilvenpiirtäjä ei ehkä ole maailman korkein, mutta se on ehdottomasti yksi parhaista 5 maailman kauneimpia pilvenpiirtäjiä.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

 

10. Maailman kauneimmat pilvenpiirtäjät: Agbar Tower Barcelona

Torre Glories on merkittävä pilvenpiirtäjä Barcelonan monien kauniiden maamerkkien joukossa. 38-kerroksinen 144 metrin pilvenpiirtäjä on ranskalaisen arkkitehdin luomus. Kaunis pilvenpiirtäjä on taivaalle nousevan geysirin muotoinen ja se on suunniteltu Montserratin vuoren mukaan. Kun katsot tarkemmin, huomaat, että koko julkisivu on lasia.

kuitenkin, Agbar Towerin silmiinpistävin ominaisuus on värikäs valaistus. Espanjan pilvenpiirtäjällä on 4,500 LED-laitteet. Nämä LED-laitteet näyttävät kuvia ja voivat tuottaa 16 miljoonaa väriä. Lisäksi, jos kiertää Agbar Toweria, huomaat viittauksen toiseen hämmästyttävään maamerkkiin, Gaudin Sagrada-perhe. Niin, milloin tahansa haluat vierailla tässä kauniissa pilvenpiirtäjässä, ole valmis ihailemaan sitä koko päivän.

Rimini - Firenze junalla

Rooma Firenzeen junalla

Pisa - Firenze junalla

Venetsiasta Firenzeen junalla

 

The lighted Agbar Tower Barcelona

 

täällä Tallenna juna, Autamme sinua mielellämme matkan suunnittelussa 10 maailman kauneimpia pilvenpiirtäjiä junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 kauneinta pilvenpiirtäjää maailmanlaajuisesti" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fmost-beautiful-skyscrapers-worldwide%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)