Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/06/2021)

Jos pitkä nähdä joitakin Euroopan pakko käydä kohteissa, muutamia kaikkein pyörä ystävällinen kaupungeissa varmasti tehdä lista. Nämä kaupungit ovat hienoa tutustua polkupyörällä, mikä tekee niistä ihanteellisia pienen budjetin matkailijoille. Ja sinne pääsee junalla. Tässä kymmenen eniten pyörä ystävällinen kaupungeissa Euroopassa:

 

1. Pyörä-ystävällinen Amsterdam, Alankomaat

Amsterdam on jatkuvasti ollut yksi pyörä ystävällinen kaupungeissa Euroopassa. Se on erotettu pyörä- sijasta kaistojen, jolloin voit mennä kaikkialle autoton. Voit helposti sen junalla Pariisista, Bryssel, Kööpenhaminan ja Euroopan merkittävissä kohteissa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

2. Pyörä-ystävällinen Kööpenhamina, Tanska

kööpenhamina investoineet yli € 134 miljoonaa kehittääkseen sen pyöräily verkko vuosien saatossa. Jotka vaikuttivat tehdessään pyörätie verkosto vaikuttava ja käynnisti Kööpenhaminan olla yksi vihrein Euroopan kohteisiin.

Hampuri Kööpenhamina Junat

Hannover Kööpenhamina Junat

Berliini Kööpenhamina Junat

 

3. Pyörä-ystävällinen Berliini, Saksa

Ota polkupyörä Berliinissä kesällä

Berliini on uurastanut tullut yksi pyörä ystävällinen kaupungeista Euroopassa jonkin aikaa. He vihdoin tehnyt sen, kiitos yksityiskohtaisen kampanja pyöräily yhteisö. Yhtenä solmukohdat Euroopan junaliikenteen, Berliini on aika helppo päästä.

Bremen Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

4. utrecht, Alankomaat

Kaupungit Alankomaat rakastavat polkupyöriä. Utrecht investoi paljon polkupyöräänsä infrastruktuuri. Pitkä polkupyörän katuja ja valtava pysäköintitilojen avulla on helppo käyttää polkupyörää siellä.

Bryssel Utrecht Junat

Antwerpenin Utrecht Junat

Berliini Utrecht Junat

Pariisi Utrecht Junat

 

5. antwerp, Belgia

antwerp on Belgian suurin pyörä sopiva kaupunki, kanssa kehitetty verkko pyöräilyreittejä. Joissa suuria hankkeita, joilla pyritään parantamaan sitä entisestään, Antwerpen varmasti pysyä kärjessä pyöräily kohteisiin Euroopassa.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

 

6. Wien, Itävalta

Wien ylpeilee täytäntöön Euroopan ensimmäinen lasti pyörä vuokrausjärjestelmän. Muiden aloitteiden että kaupungin avokätisesti tukema tehdä Wien enemmän pyörä sopiva rakentaa 1300 km pyöräteitä verkon.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

7. Basel, Sveitsi

Basel on luonnonkaunis ja yksi pyörä ystävällinen kaupungit

Basel tunnetaan muutamia asioita, ja on pyörä sopiva on yksi niistä. Joka säällä tai vuodenajan, näet asukkaat Basel käyttävät polkupyöriä liikkua ympäri helposti. Pääset Basel Amsterdamista junalla suoraan.

München Basel Junat

Zurich Basel Junat

Bern Basel Junat

Geneve Basel Junat

 

8. Munster, Saksa

keskuudessa Saksan useimmat pyörä ystävällinen kaupungeissa, Munster pitää jatkuvasti hyvää sijoitusta. Kaupunki tekee lujasti työtä varmistaakseen pyöräilijät ovat tyytyväisiä sen pyöräilyn infrastruktuurin ja turvallisuuden.

Essen Münster Junat

Bielefeld Münster Junat

Köln Munster Junat

Hannover Munster Junat

 

9. Verona, Italia

Italian kaupungeissa yleensä ole kaikkein pyörä ystävällinen kaupungeissa Euroopassa, mutta Verona seisoo melko hyvin. Se on suuri kaupunki tutkia polkupyörällä, ja junamatka Rooma Verona vain lisää kauneutta matka.

Rimini Verona Junat

Rooma Verona Junat

Firenze Verona Junat

Venetsiassa Verona Junat

 

10. Munich, Saksa

Munich on selkeä suunnitelma rakentaa laaja polkupyörä verkon vyöhykkeeseen ja parantaa pyöräily infrastruktuuria. Lopullinen tavoite on saavuttaa a 30% kulkutapaosuus polkupyörille. Jos haluat kokeilla kiertää Münchenissä pyörä, voisit matkustaa sinne junalla Berliinistä, Wien, ja Zürich, muun kaupungeissa.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Wien München Junat

Stuttgart München Junat

 

Oletko valmis käymään joissakin Euroopan parhaissa kohteissa vain polkupyörällä ja junalla? Varaudu Elämäsi seikkailu, ja varaa junaliput aikaisin!

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-bike-friendly-cities%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)