Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 20/08/2021)

Reheviä laaksoja ja kukkuloita, valtavat niityt, Euroopan kauneimmista paikoista, nämä 10 kauneimmista golfkentistä Euroopassa, ovat joitain maailman parhaita golfmailoja. Jokainen golfkenttä on suunniteltu täydellisesti, upea yhdistelmä palveluita ja luonnon kauneutta.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Golf Sinivihreä Pleneuf-Val-Andre Bretagnessa

Upeat näkymät Englantilainen kanava, Bluegreen Pleneuf Val Andre -golfkenttä on hämmästyttävä. Bluegreenin Bretagnessa sijaitseva golfkenttä on yksi Euroopan kauneimmista golfkentistä.

Rehevä vihreä kenttä on näkymät Bretonin rannikolle, ja vihreän maan ja sinisen meren yhdistelmä on upea. Lisäksi, soitat yhdessä 500 parhaat golfkentät maailmassa.

 

Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre In Brittany by the sea

 

2. Skandinavian uusi kurssi: Kööpenhamina

25 km päässä Kööpenhaminasta, Uusi kenttä golfkenttä sijoittuu 50 parhaita golfkenttiä Euroopassa vuosittain. New Course 36-reikäinen on yksi kauneimmista golfkentistä Euroopassa 25 hehtaaria metsää sen ympärillä.

Luonnonlammiin johtavat purot, rauhallinen viehättävä asetus, ja palkittu puinen golfkerho, hämmästyttää sinua ensimmäisen aukon sisäänkäynnistä. Maisema on todella upea ja kiehtonut monia golfaajia ympäri maailmaa.

Hampurista Kööpenhaminaan junalla

Zürichistä Hampuriin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

Rotterdamista Hampuriin junalla

 

3. Castletownin golflinkit: Mansaari

Merituuli, luonnonkasvi, ja eeppiset näkymät Mansaarelle, golfin pelaaminen Castletownin golfkentillä on unohtumaton kokemus. Mansaari on yksi henkeäsalpaavimmista paikoista Euroopassa, ja golfkenttä on yksi kauneimmista golfkentistä Euroopassa.

Sinua ympäröi meri kaikilta 3 sivuilla, kun pelaat kurssia kauniilla Langness-niemimaalla. Kivinen rannikko venyttää rantoja, upeita auringonlaskuja, sijoitus Castletown Golf Links 8. sijalle upeimmilla golfkentillä Isossa -Britanniassa ja Irlannissa. 17. reiästä on näkymät Irlanninmeri, ja näkymä 18. reiästä, historiallinen St.. Michaelin saari, 12vuosisadan kappeli, näkemykset, jotka saattavat häiritä kokeneen golfaajan huomion.

 

4. Traleen golfklubi: Irlanti

Sijaitsee luonnollisessa maastossa, näkymät Atlantin valtamerelle ja rannalle, Irlannin Tralee-golfkenttä on yksi Euroopan ainutlaatuisimmista ja kauneimmista golfkentistä. Ajatte reikiä vihreiden kukkuloiden yli syvän sinisen näkymän edessä.

Tämä luonnonkaunis 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee County Kerryssä, koti Dinglen niemimaalla, ja upea Killarney kansallispuisto. Golfkenttä on reunalla upea rannikko, vihreällä nummilla ja ikonisella Lounais-Irlannilla.

 

Gorgeous Green fields in Tralee Golf Club In Ireland

 

5. Crans-Sur-Sierren golfkerho: Sveitsi

Yksi vanhimmista, mutta moderni ja varustettu, golfkenttiä Euroopassa, Sveitsin Crans-sur-Sierren golfkenttä on yksi Euroopan kauneimmista golfkerhoista. Luonnonlammet, vuoret, ja vehreä vehreä Sveitsin laakso ovat upeita ja virkistäviä nähtävyyksiä.

Tämä viehättävä golfkenttä on Sveitsin Alpeilla, joten maisema on henkeäsalpaava. Huoneesta on näkymät Mont Blancille ja Matterhornille, Euroopan korkeimmat ja kauneimmat vuoret, olet varmasti hämmästynyt tästä golfkentästä. Crans-sur-Sierren golfkenttä on kaunis junamatka päässä Genevestä, ja Bern.

Zürichistä Wengeniin junalla

Geneve Wengeniin junalla

Bernistä Wengeniin junalla

Baselista Wengeniin junalla

 

6. Irlannin kaunein golfkenttä: Old Head Golf Linkit

Istuu Old Head Kinsalen yläosassa, valtameren ympäröimä, Kinsalen golfkenttä tarjoaa luonnonkaunis näkymä, kauneimmat näkymät koko Irlannissa ja Isossa-Britanniassa.

Vihreillä laitumilla, karu maat, ja merinäkymät, ikoninen irlantilainen maisema ei lakkaa hämmästyttämästä. Niin, sinut hämmästyttävät upeat pihat Old Head Kinsale -golfkentällä. Pelaat golfia 350 miljoonaa vanhaa hiekkakivikiviä, pohjoiseen ajan myötä. Tämä merkittävä golfkenttä sijaitsee Corkin läänissä, purjehduksen kanssa, kalastus, sukellusta, ja paljon muuta Ulkoilu tämän turvallisen sataman vesiharrastajille.

 

Lighthouse & Old Head Golf Links

 

7. Kaunein golfkenttä: Passier Golf Club Meran Etelä-Tiroli

Panoraamanäkymät Euroopan kauneimmista vuorista, Passier-golfklubi Meranissa tarjoaa unohtumattoman kokemuksen edistyneille golfareille. Lisäksi, Etelä-Tirolin maisemien kanssa, lampia, bunkkerit, ja vihreät kukkulat, Passier-golfklubilla on upea sijainti ja muotoilu.

Lisäksi, golfkentän 18 reikiä on levitetty pengerrettyyn maastoon, ja vihreät laitumet, houkutella golfaajia ympäri maailmaa viikonloppu golfiin, tai pitkä pako Tirolin luontoon.

Trento - Bolzano junalla

Milano - Bolzano junalla

Bologna - Bolzano junalla

Venetsiasta Bolzanoon junalla

 

8. Golf Eichenheim: Itävalta

Paksujen Alppien metsien keskellä, puiset mökit ympärillä, ja niittyjä, Eichenheimin golfkenttä on yksi kauneimmista golfkentistä Euroopassa. Raikas alppien ilma, luonnon tuoksut, ja luonnon loisto ovat innoittaneet maailman parhaita golfin pelaajia. Eichenheim-golfkentällä on 18 reikiä, jaettu yli yli 6000 metriä.

Tämä luonnonkaunis golfkenttä on yksi Itävallan parhaista golfmailoista, huippuluokan mukavuuksilla: sauna, sisä- ja ulkouima -altaat rentoutumaan fantastisen golfturnauksen jälkeen. Mikään ei ole alppimaiseman kaltaista ja upeat olosuhteet harjoittaa intohimoasi.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Golf cart in Eichenheim Austria

 

9. Gardagolf Country Club: Italia

Manerba-linnoituksesta Soianoton palatsista Polpenazze ja linna, Gardagolf Club tarjoaa kauniit näkymät oliivipuille ja Gardajärvelle. Gardagolf -radalla on 27 reikiä, levitä 110 hehtaaria, upealla Lombardian alueella.

Tätä viehättävää golfkenttää ympäröivät Valtenesen kukkulat, tarjoaa innostavia ja lumoavia näkymiä edistyneimmille ja vakavimmille golfin pelaajille. Punainen kenttä on Gardagolfin kaunein kenttä, ympärillä kukkia ja korkeita puita.

Trento Gardajärvelle Peschieraan junalla

Bolzano Bozen Gardajärvelle Peschieraan junalla

Bologna - Gardajärvi Peschiera junalla

Venetsiasta Gardajärvelle Peschieraan junalla

Sunshine & Clouds view in Gardagolf Country Club, Italy

 

10. Andermattin golfkenttä: Sveitsi

Toinen sveitsiläinen helmi, Andermattin golfkenttä sulkee meidän 10 Euroopan kauneimpien golfkenttien luettelo. Andermattin golfkenttä sijaitsee kauniissa Sveitsin laaksossa. Vuorenhuiput suudella taivasta, vihreät rehevät kukkulat, ja postikortin kaltainen maisema.

Sijainti on niin henkeäsalpaava, että upeimmatkin Ursernin laaksot voivat häiritä kaikkein keskittyvimmät pelaajat. Andermattin golfkenttä on suunniteltu kauniisti olemaan osa luontoa ja se on ympäristöystävällinen. Näet vesivirrat ja kukka-niityt hämmästyttävän osaksi golfkenttiä. On 18 reikiä, joista valita. Lisäksi, voimakas vuorituuli asettaa haasteen innostuneelle golfaajalle, heidän pelinsä parantamiseen.

Interlakeniin Baselista junalla

Bern kaupunkiin Interlaken junalla

Luzern - Interlaken junalla

Zürich - Interlaken junalla

 

Scenic Andermatt In Switzerland

 

Me klo Tallenna juna auttaa sinua mielellään suunnittelemaan kerran elämässä -matkan näihin 10 junalla Euroopan kauneimmista golfkentistä.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “1o Scenic Golf Courses In Europe” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-scenic-golf-courses-europe/?lang=fi< – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)