Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 03/12/2021)

Olitpa Amsterdamin ensimmäistä kertaa tai palaamassa tutkia upea kanavat jälleen, haluat tietää useimmat ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa! Jos olet valmis etsimään seikkailuja Amsterdamin Damrak-kadun ulkopuolella, Tässä lista tekevät pako todella maaginen!

 

Useimmat ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa: Nauti kevyen illallisen pienin talo Amsterdamissa

Mikä voisi olla suloisempaa ja ainutlaatuinen kuin ottaa Afternoon Tea Amsterdams pienin talo? Joo, tämä varmasti sopii useimmat ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa laskuttaa! Tämä pieni talo yksi Amsterdamin vanhimmista lähiöissä on vain 2 metriä leveä. Omistaja todella hengittää uutta elämää vanhaan kiinteistöön: Talon kerran majoitetaan perheen viisi! Uskomattomalta kuin se oli, että on vain yksi niistä tarinoita, jotka odottavat sinua tässä kaunis teehuone.

Ensimmäisessä kerroksessa on viihtyisä pieni Teemyymälä, kun taas toisessa ja kolmannessa kerroksessa ovat valmiina vastaanottamaan sinut tee-infuusio satu. On monia vaihtoehtoja aamiaiseksi, brunssi, teeateria, ja jopa lounaan. Olen ollut pienin talo kahdesti: kerran ihana aamiainen, johon olin tuntia myöhässä (joka ei ollut minun hienoin päivä), ja toinen aivan äskettäin iltapäiväteelle sormella voileipiä, kolme erilaista piirakat, ja teeleipiä niin maukasta, että kun meidän armollinen isäntä tarjoutui ottamaan jotain mukaamme, emme epäröineet. Iltapäiväteen päätimme hinnoiteltiin 25 Euroa per henkilö, kun High Tea on 35 euroa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

Most Unique Things To Do In Amsterdam - The Smallest House

 

Useimmat ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa: Tutustu EYE Filmmuseum

Kaikista liukas moderneja rakennuksia Amsterdamissa, se on EYE-elokuvamuseo joka erottuu. Sen linjakas, kirkas valkoisia viivoja ulottuu pitkin IJ-joen vastapäätä juna-asema. EYE on varmasti ainutlaatuisimpien asioiden kärjessä Amsterdamin luettelossa. Sen tärkein huolenaihe on elokuva, useita näyttöjä tarjoaa laajan valikoiman cult ja klassinen elokuvia. On, kuitenkin, Myös väliaikainen ainutlaatuinen taidenäyttelyitä ja toimintaa lapsille, plus Poikkeuksellisen hieno näköala takaisin kohti kaupungin keskustaa. Myös piilossa täällä, ja esillä pysyvästi, on elokuvamainen harvinaisuus vuosikerta elokuvat Jean Desmet, juontavat niin paljon kuin 1907. Lounastaa täällä, liian: kahvilabaarissa on ensiluokkainen.

Bremen Amsterdam Junat

Hannover Amsterdam Junat

Bielefeld Amsterdam Junat

Hampuri Amsterdam Junat

The EYE Filmmuseum Drone view Amsterdam

 

Tutustu museo ostoskassit ja laukut

Kolme kerrosta vanhat tai modernit käsilaukut, kukkarot, ja lompakot tekevät Tassenmuseum Hendrikjestä yhden Amsterdamin upeimmista epätavallinen ja houkutteleva nähtävyyksiä. Virheettömästi esitetty vanhassa ja komea kartano, kohokohtia ovat Art Nouveau ja Art Deco kappaletta, koko kaappi harvinaisia ​​ja kirkkaanvärisiä, kovasta muovista valmistettuja 1950-luvun käsilaukkuja oli Perspexin alkeellinen muoto, ja (eettisesti arveluttavaa) vuosikerta käsilaukut valmistettu eläimistä. Vaihtuvia näyttelyitä nykyajan ja kukkaroita pyöristää keräämisen.

Dortmund Amsterdam Junat

Essen Amsterdam Junat

Düsseldorf Amsterdam Junat

Köln Amsterdam Junat

Museum Of Bags And Purses Netherlands

 

Poezenboot (Cat Boat)

Jos yksi Amsterdamin ainutlaatuisimmista tehtävistä sisältää minun saada lemmikki suloinen eläin, sitten laskea minut! Mene ja käy hyvin suosittu Catboat! juu, luit oikein! Vaikka kissat yleensä välttää veden hinnalla millä hyvänsä, kissaeläimiä tai Poezenboot, näytä kotonaan heidän kelluva pyhäkkö. Se on Lemmikkieläinkoti kelluu kanaalin Amsterdam. Sen perusti Henriette van Weelde vuonna 1966 kodiksi eksynyt, sairas, ja hylätty kissaeläimiä, ja on sittemmin kasvanut virallista hyväntekeväisyyteen.

Asuntolaiva mahtuu 50 kissojen kerralla, 14 joista asuvat pysyvästi. Ihmisen vierailijat ovat tervetulleita sekä aluksesta. Monet tulevat valita kissan hyväksyttäväksi, mutta matkailijat voivat myös laskea ja raaputa kisu korvien takaa.

Koska se on hyväntekeväisyysjärjestö, Veneen pyhäkkö pysyy pystyssä ansiosta lahjoituksia vasemmalle vierailijoiden. Kaikki kerätyt rahat menee kohti auttaa niin monta Amsterdamin kissaa kuin mahdollista. Cat Boat Säätiö maksaa sterilointia kissojen joiden omistajat ei ole varaa eläinlääkärin hoitoa, sekä eksyy. Vapaaehtoiset hoitavat kissojen, joista jotkut hyväksyvät vierailijoiden. Kissat uskotaan sopeutua elämään maalla mainiosti uudessa kodissa.

Bonn Amsterdam Junat

Aachen Amsterdam Junat

Koblenz Amsterdam Junat

Frankfurt Amsterdam Junat

Unique things to do in Amsterdam - Cat boat

 

Go Muovi kalastus aikana Ainutlaatuinen Tour amsterdamilaisia ​​kanaalit

Menee muovi kalastus Amsterdamin kanaville on yksi ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa varmasti! Ja haluan kertoa teille, se on aivan kuin se kuulostaakin. Ympäristöystävällisen aloite pariksi matkailukäyttöön toimintaa Plastic Whale, 2 tunnin ajan laivaretki todella tarjoaa molempien hauskaa ja viehättävä paikoissa. Kun astut veneeseen, saat oman kalaverkko, ja voit lähteä!

Parasta on todennäköisesti se, että samalla kun muut veneretkiä purjehtivat ohi ennalta määrätyn reitin, saat mennä minnekään huomaat pala muovia. Se muuttuu kilpailukykyinen I Spy peli, jossa jokainen Super sijoittanut havainto pienimmätkin bittiä muovipusseja. Todellinen juhla tapahtuu, kun joku huomasi pullon lähelle puolella kanavaa. Kuten kapteeni taktikoi aluksen sopimaan väliin kiinnitetyn veneen, käännät kädet ja voitokkaasti kalastaa häirikkö ulos! Valmistaudu keskustelemaan oudoin päivän saaliin sekä nauraa ja side muiden matkustajien.

Uskon, että tämä kokemus on ehdottomasti vaivan arvoista, ja tarjoaa epätavallinen tapa kokea Amsterdamin kanaville. Siirrytte runsaasti väsymättä, ja kun kiertue on ohi, astut veneestä tunnetta saavutus sekä. Kaikki tämä vain 25 euroa.

Osnabruck Amsterdam Junat

Lyypekki Amsterdam Junat

Bremerhaven Amsterdam Junat

Kiel Amsterdam Junat

 

 

Kiertue Woonbootmuseum

Jos olet koskaan miettinyt, millaista on asua jollakin Amsterdamin asuntolaivalla, tämä on tilaisuutesi selvittää. Listallamme kaikkein ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa, voit tehdä juuri niin! Omistajat ovat ystävällisiä ja ovat avanneet klassinen asuntolaiva, joka käynnistettiin 1914 rahtialukseksi hiekan ja soran ennen muunnetaan 1960. Vierailijat voivat tökätä tiensä viihtyisä oleskelutila, jossa kourallinen selittävä plakkien antavat alhaalla asuntolaiva elämään. Omistajat eivät ole yksin; melkein 3,000 proomut ja asuntoveneisiin liitetyt Amsterdams kaasu- ja sähköverkkojen. uteliaisuus tyytyväinen, voit kävellä pitkin katua erinomaisen ruokapaikaksi, ravintola Strutsi.

Kassel Amsterdam Junat

Mannheim Amsterdam Junat

Fulda Amsterdam Junat

Heidelberg Amsterdam Junat

Unique things to do in Amsterdam - Tour The Woonbootmuseum

 

Useimmat ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa: Take Audio kiertueen Tuschinski Theater

Tutustu historiaan upea Tuschinski Theater. Nyt toimiva elokuvateatteri, teatterissa Reguliersbreestraat kuuluu Pathen ryhmän. Ainutlaatuinen julkisivu on sekoitus art deco ja jugend. Luotu Tuschinskis toimeksiannosta arkkitehti Hijman Luis de Jong. Mutta yhtä kaunis kuin julkisivu on, elokuvateatterin suurin sali on todellinen teatteri, eikä mikään ole niin viehättävää kuin suosikkielokuvan katselu punaisella samettituolilla.

Teatteri tarjoaa päivittäin äänellisiä matkaoppaita että alku välillä 09:30 ja 11:30. Kiertue on saatavilla sekä Englanti ja Hollanti. Se kestää 45 minuuttia ja maksaa 10 EUR joka sisältää kupin teetä tai kahvia. Opastettu kierros on myös saatavana isot ryhmät alkaen 15 ihmiset. Varata, lähetä sähköpostia osoitteeseen rondleidingen.tuschinski@pathe.nl.

Jos haluat nauttia teatterin tunnelmasta, voit vilkaista suunnitellulla elokuvanäytöksiä. Sieltä löydät muita esityksiä Pathen sivustolla. Nauttia näyttävästi kaunis teatteritila, Etsi elokuvia juhlasalissa. silloin tällöin, ei voi olla konsertteja samoin.

Trier Amsterdam Junat

Luxemburg Amsterdam Junat

Antwerpenin Amsterdam Junat

Gent Amsterdam Junat

Tuschinski Theater Amsterdam

 

Useimmat ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa: Go On paeta huoneesta Seikkailu Rijksmuseum

Kesällä / 2018 Rijksmuseum käynnisti mitä oli tarkoitus olla rajoitettu kesäisin erityinen – a ainutlaatuinen pakohuone! Nyt on ainutlaatuinen Paeta peli experminäENCE ja luettelossamme ainutlaatuisimmista tekemisistä Amsterdamissa ja tapahtuu Amsterdamin kuuluisimmassa museossa. kuitenkin, näyttää siltä, ​​että sen jälkeen, kun alun menestys, pyrkimys on tullut jäädäkseen. Kokemukset kestää antelias 1.5 tuntia ja todella vetää sinut ilmakehään. Sinulla on tehtävä palauttaa italialaisen velhon ja alkemistin Alessandro Cagliostron 1700-luvulta peräisin olevasta kirjasta varastettu kaava..

Liege Amsterdam Junat

Leuven Amsterdam Junat

Bruggen Amsterdam Junat

Oostende Amsterdam Junat

Escape Room Adventure In Rijksmuseum

 

Maailman ainoa museo omistettu ihmeisiin Fluoresenssi

Amsterdamin kuuluisa Anne Frankin talo on hyvin lähellä tätä pientä museota, joka on omistettu paljon psykedeelisille asioille, mikä on suuri syy siihen, miksi se on yksi ainutlaatuisimmista asioista Amsterdamissa!

Omistaa ja ylläpitää ponin pyrstö taiteilija Nick Padalino. Electric Ladyland on ehdottomasti ainutlaatuisimpien asioiden kärjessä Amsterdamin luettelossa. Se löytyy saman nimisen katutason taidegallerian alapuolelta, Sähköinen Lady. Electric Ladyland on maailman ensimmäinen (ja näennäisesti vain) Museon keskittyneet yksinomaan maaginen Loisteputkivalon.

Genk Amsterdam Junat

Hasseltin Amsterdam Junat

Namur Amsterdam Junat

Kortrijk Amsterdam Junat

Museum Devoted To The Wonders Of Fluorescence

 

Valmiina lähteä matkalle kuljettu vähemmän, mutta niin paljon mielenkiintoisempaa? Kyydin kanssa Tallenna juna! Ei piilotettuja maksuja, juuri helppous!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Useimmat ainutlaatuisia asioita Amsterdamissa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-unique-things-amsterdam%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)