Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/08/2021)

Useimmilla olutta rakastavilla matkustajilla on München korkealla tehtävälistallaan. Se on, koska Oktoberfest olisi sielläkin, mutta Nockherberg Starkbierfest – Münchenin Strong Beer Festival tuo jotain ylimääräistä. Ei, ei väkijoukkoja. Huomaat kokemusta puoli niin monta. Mutta olut on kaksinkertainen vahvuus! Kuulostaa täydellinen tapa aloittaa maaliskuuta ja kevät, meille!

 

Exploring MÜNCHEN:

munich skyline

 

München, Baijerin pääkaupunkina, asuu vuosisatoja vanhoja rakennuksia ja lukuisia museoita. Kaupunki on tunnettu sen vuotuinen Oktoberfestin juhla ja sen oluttuvat, kuten kuuluisaa Hofbräuhaus, perustettu 1589. Altstadt (Vanha kaupunki), Marienplatzin keskustassa neliö sisältää maamerkkejä kuten uusgoottilainen Neues Rathaus (kaupungintalo), jossa suosittu kellopeli osoittavat, että suhina ja reenacts tarinoita 16-luvulla.

Onko tämä ensimmäinen kerta vierailevat Munich? Voit olla onnellinen tietää, että se on erittäin kävijä-ystävällinen kaupunki, lähes kaikilla osa. Se on erittäin toimiva infrastruktuuri, Se tarjoaa laajan valikoiman molempien sisä- ja ulkonähtävyydet, ilmasto on leudompi pohjoisosissa Saksa ja se on erittäin helppo kiertää ja pääse Nockherberg Starkbierfestille – Vahva olut festivaali Münchenissä.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Wien München Junat

Stuttgart München Junat

 

ENTÄ kielimuuri?

Älä puhu saksaa tai baijeria? Ei ongelmaa! Suurin osa nuoremmasta sukupolvesta puhuu englantia, mutta se voi hyödyntää hieman Saksan (tai jopa Baijerin, jos uskallat) arvostavat suuresti paikalliset. Maassa on maine epäystävällinen, mutta se on kaukana totuudesta. München alkuasukkaat ovat ystävällisiä ja avuliaita kun alkaa oppia tuntemaan heidät. Yksi mahdollisista osatekijöistä “kulttuurishokki” ehkä kuinka jopa vilkkain keskustoissa, se voi silti saada erittäin hiljainen arkipäivänä talviyönä tai sunnuntai; Munich voi tarjota monia Hyödyt kaupunkielämän (upeita ravintoloita, kauniita rakennuksia, runsaasti asioita tehtävänä) miinus paljon touhu, vilske, ja stressi. Tämä kaupunki ominaisuuksia parhaan monista maailmoista: kaupunkien ympäristöön, luonnonkauniissa ympäristössä, monipuolinen ja kansainvälinen kulttuurien sekoitettu monia perinteisiä Baijerin elämäntapoja. Ja on sanomattakin selvää, että olut on maailmankuulu syystä!

Hampuri München Junat

Leipzig München Junat

Dresden München Junat

Gent München Junat

 

https://www.youtube.com/watch?v = GwBfUzPCiaw

 

LOCAL SECRET

people drinking during Munich Strong Beer Festival

 

Noin kolme viikkoa aikaisin keväällä, panimot ympäri München perustamaan oluttuvat.

Vahva olut festivaali kuuluu München kuten ravintoloita ja Oktoberfest. Itse asiassa, tämä olutfestivaali saattaa olla kaupungin parhaiten säilynyt salaisuus. Se on itse asiassa jopa vanhempi kuin Oktoberfest, alkoi 1600-luvun puolivälissä, by Münchenin Paulanerin munkkien ja Paulaner Nockherberg on alkuperäinen paikka Münchenin vahva olut festivaali!

Ovela munkit keittivät olut juoma ylläpitää niitä läpi paaston nopeasti, ja kutsuivat pick-me-up ’siunattu isän olut’ tai ’pyhä öljy St. Franciscus'. vihdoin, ne ratkaistaan ​​’Salvator’ - latinaksi pelastajaa.

Salzburg München Junat

Düsseldorf München Junat

Köln München Junat

Bremen München Junat

 

Ja missä tarkalleen ei Münchenin Strong Beer Festival lähtöisin?

starkbier

Yleisimmin kerrottu alkuperätarina starkbier on yksinkertainen tarina nälkäisistä munkeista. Pakko nopea paaston aikana, munkit alkoivat hautua starkbier porsaanreikänä tapa saada täyttöä kaloreita. Uudelleen, ansiosta suurempi liuenneen kiintoainepitoisuus (tunnetaan vierteen), starkbier ryhdyttiin pitämään nestemäistä ruokaa.

Mutta sen jälkeen, Starkbier tekee, tietysti, on korkeampi alkoholipitoisuus (vaihtelevat 7.5%-9%). Suhteen maku, se on maltainen ja yllättävän (sanoisinko deceivingly) sileä ja sen vaikutukset varmasti 1000% hiipiä teitä. Kuten, ”Kiitos rouva, lopeta tanssia pöydällä - Pelotat lapset”ryömiä teitä. Sinua on varoitettu.

Yhteenvetona asioita: starkbier on vahva olut, se on vahvempi alkoholipitoisuus mutta myös liuenneessa kiintoaineessa, se täyttää sinut ylös ja sotku sinut. Sinua on varoitettu!

 

Pikavinkkejä Münchenin voimakkaalle olutfestivaalille

käteisen!

Vaikka suuret kauppaketjut ja ostoksia myyntipisteet ovat todennäköisesti hyväksyä luottokortin, useimmat Münchenin ravintolat ja kaupat hyväksyvät vain käteinen tai EY-kortit (jotka ovat kuin pankkikortteja). Varmista, että olet tarpeeksi euroa mukanasi jokapäiväiseen käyttöön.

 

vahva olut salakuuntelu

Munich Strong Beer Festival beer glasses

Starkbieranstich viittaa salakuuntelua vahva olut (toisin sanoen. napauttamalla tynnyri) - se on eräänlainen iso juttu Münchenissä alku Starkbierfest. Klo Paulaner am Nockherberg, he juhlivat salakuuntelua niiden Salvatorin vahvan oluen kanssa musikaali poliittinen paisti.

Ihmiset kirjaimellisesti täyttää heidän olutsali paikallisten poliitikkojen ja pilkata heitä laulun ja dramatiikkaa. Jos haluatte tarkistaa, mitä tapahtuma on kuin, tässä YouTube leike viime vuodesta.

Nürnberg München Junat

Zurich München Junat

Mainz München Junat

Augsburg München Junat

 

Haluatko varata junalipun München? Sitten pään yli SaveATtrain jossa saat lippusi minuuttia Ei riutunut, ylimääräistä, ja piilotetut maksut!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)