Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/02/2022)

Erämaahan, tai alas maailman suurimmalle koralliriutalle, revontulien alla, nämä ovat 10 kerran elämässä -kohteita. Niin, jos etsit unohtumatonta seikkailua Keniassa, tai missä tahansa Mongolian ja Moskovan välissä, sitten kannattaa käydä kurkkaamassa nämä paikat.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Maasai Maran kansallinen suojelualue, Kenia

Yksi viimeisistä villeistä ja eeppisistä paikoista maailmanlaajuisesti, Masai Maran kansallinen suojelualue on kerran elämässä -kohde. Sivilisaatiosta koskematon, Masai Mara on loistava safarikohde. Lisäksi, sen luonnonsuojelualue on maailman suurimman muuttoliikkeen koti, jättää jäljen jokaiseen vieraaseen. Niin, todistamassa suurta muuttoliikettä; villikissat, seeprat, ja monet muut pedot vain muutaman metrin päässä luonnollisessa upeassa elinympäristössään ovat elämää muuttava kokemus.

Niin, jos haluat lähteä elämää muuttavalle seikkailulle yhdelle maailman henkeäsalpaavimmista luonnonsuojelualueista, voit valita, matkustatko taivaalla kuumailmapallolla tai 4x4-lennolla. kuitenkin, sinun tulee suunnitella safariloma heinä-syyskuun väliseksi ajaksi, nähdä Kenian teitä ja maita hallitsevan upeimmat petolaumat, muuton aikana.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Maasai Mara National Reserve, Kenya

 

2. Kerran elämässä -kohteet: Macchu Picchu

Piilossa Andien vuoristossa, hylätty mutta ei unohdettu Machu Picchun kaupunki. Inka-imperiumin kauniit jäännökset pysyvät vahvoina läpi vuosisatojen villin ilmaston, valmis jakamaan Perun valtakunnan mysteerit tuhansille joka päivä saapuville vierailijoille, jalan, bussi, ja kouluttaa.

Vieraillessasi Machu Picchussa, tulet hämmästymään muinaisen kaupungin koosta ja sijainnista. Kuinka tämä suuri kaupunki rakennettiin ja säilytettiin keskellä ei mitään Perussa, jää mysteeriksi. kuitenkin, suurin mysteeri on syy, miksi asukkaat hylkäsivät Machu Picchun. Niin, olet erittäin tervetullut osallistumaan moniin opastetuille kierroksille tiloissa ja yrittämään löytää. Lisäksi, pääset kurkistamaan yhteen maailman kiehtovimmista kulttuureista ja paikoista. Täten, muista varata kerran elämässä -matkasi Machu Picchuun mahdollisimman pian 2022.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsian Roomaan Junat

Napoli Rooma Junat

 

Once In A Lifetime Destinations: Machu Picchu

 

3. Trans-Mongolian juna Moskovasta Mongoliaan

Maailman kaksi uskomattominta kohdetta ovat Siperia ja Mongolia. Nykyaikaisen rautatieliikenteen ansiosta, nykyään voi matkustaa molempiin yhdellä matkalla, Trans-Mongolian junalla. Lähtö Moskovasta, St. Pietari ja Baikal-järvi, Gobin autiomaa, ja saapuvat Pekingiin, Trans-Mongolian on hämmästyttävä matka.

Sen lisäksi, että sinulla on upeat näkymät ikkunastasi junassa, mutta sinulla on harvinainen mahdollisuus ylittää 6 aikavyöhykkeet. Vaikka tämä on yksi maailman pisin junamatka, trans-mongolialainen junamatka kannattaa. Niin, jos etsit elämääsi mullistavaa seikkailua, sitten sinun pitäisi alkaa suunnitella matkaasi tähän kerran elämässä -kohteeseen ensi kesäksi.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

 

4. Kerran elämässä -kohteet: Tromso, Norja

Auroran tapaaminen on elämää muuttava kokemus ja paras paikka tälle eeppiselle tapaamiselle on Tromssa. Aurora-alueen sydämessä, Norjan arktisella alueella, voit nähdä maailman upeimman napavaloshown. Spiraalit, säteet, verhot, ja luonnonvalon välkkyminen ovat napavalojen ilmentymiä, näkyy vain korkeissa paikoissa, kuten arktiset ja antarktiset alueet.

Vain 5.5 tuntia Lontoosta junalla, tämä kerran elämässä -kohde on erittäin helppo saavuttaa. Sen hämmästyttävä keskeinen sijainti, mahtavia pubeja, ja ravintolat houkuttelevat matkailijoita kaikkialta maailmasta. Paras aika toteuttaa unelmasi todeksi on joulukuusta maaliskuuhun, jolloin saat Norjan parhaista näkymistä revontulia.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Once In A Lifetime Destination: Tromso, Norway

 

5. Bali, Indonesia

Trooppinen, vihreä, seesteinen, Bali on paratiisi maan päällä ja yksi parhaista 5 kerran elämässä -kohteita. Muinaisten temppeleiden koti, balilaista kulttuuria, upea ympäristöystävällinen loma vuokraus, ja majoitus, henkeäsalpaavilla näkymillä, Bali on unohtumaton matkakohde.

Täten, Balille matkustavat kokevat maailman taianomaisimmat näkymät ja tunnelman, puhumattakaan maisemista, jotka jättävät sanattomaksi ja hämmästykseksi upean luonnon edessä. Lisäksi, vehreät laaksot, ja upeita vesiputouksia, luoda postikorttimainen kuva ja paikka, jonne kaikki haluavat mennä, ainakin kerran elämässä.

München Hallstatt Junat

Innsbruck Hallstatt Junat

Passau Hallstatt Junat

Rosenheim Hallstatt Junat

 

Bali, Indonesia

 

6. Kerran elämässä -kohteet: Suuri Valliriutta, Australia

Venyttämällä yli 900 saaret ja enemmän kuin 2000 km, Australian suuri valliriutta on unelmakohde jokaiselle sukeltajalle ja snorklausharrastajalle. Uskomaton koralliriutta on Queenslandissa, missä voit nähdä 1500 kalalajeja, hämmästyttävä eläimistö, ja upeita koralleja.

Greater Barrier Reef on meren alla oleva ihmemaa. Niin, jos olet onnekas, voit silti nähdä joitain esihistoriallisia olentoja uimassa aivan vieressäsi. Siksi, pakkaa laukkusi, snorklaus- tai laitesukellusvarusteet, kerran elämässä tapahtuvalle matkalle Isolle valliriutalle Australiassa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Once In A Lifetime Destinations: Great Barrier Reef, Australia

 

7. Kappadokia, Turkki

Kuumailmapallolla ajaminen Kappadokian yllä Turkissa on mieleenpainuva seikkailu. Lisäksi, kun olet ilmassa, näet muita värikkäitä kuumailmapalloja ja Kappadokian vulkaanista maisemaa. kuitenkin, jos pelkäät korkeutta, sitten katsella kuumailmapalloja hotellihuoneesta tai ulkokahvilasta, tulee olemaan unohtumaton kokemus.

Pilvissä olemisen adrenaliinin lisäksi, näet Kappadokian ainutlaatuisen maan loiston. Esimerkiksi, Monks-laakso on täynnä savupiipun muotoisia kivimuodostelmia, jotka nousevat maan poikki. Lisäksi, pronssikauden koteja ja kirkkoja kaiverrettu vuorille, ovat merkittäviä vierailukohteita Kappadokiassa. Tehdä yhteenveto, Kappadokiassa on paikkoja, joita et näe missään muualla maailmassa.

Rimini Verona Junat

Rooma Verona Junat

Firenze Verona Junat

Venetsiassa Verona Junat

 

Hot Air Balloons In Cappadocia, Turkey

 

8. Kerran elämässä -kohteet: Sveitsin Alpeilla

Sveitsin Alpeilla ovat unohtumaton kohde mihin tahansa vuodenaikaan, mutta talvella ne ovat erityisen kauniita. Keväällä ja kesällä voit nauttia patikoinnista ja ulkoilusta, talvella kannattaa kokeilla lumikenkäilyä. Joo, lumikenkäily on ainutlaatuinen talviurheilulaji, ja oikeilla kengillä, voit tutkia enemmän alppimaisemaa.

Ainutlaatuinen talviurheilu alkoi noin 6,000 vuotta sitten, ja siitä on tullut erittäin suosittu lumisilla Sveitsin Alpeilla. Chamonix'sta ja Mont Blancista Ecrinsiin kansallispuisto, voit nauttia kauneimmista vuoristonäkymistä lumikenkäilyn aikana. Yhteenvetona asioita, Sveitsin Alpit tunnetaan bucket-list-kohteena, mutta lumikenkäily on tehnyt siitä yhden 10 kerran elämässä -kohteita.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

9. Patagonia, Argentiina

Jäätiköt, viehättävät vuorenhuiput, metsät, koskemattomat laguunit, Patagonia Argentiinassa on retkeilyparatiisi. Lisäksi, täynnä polkuja ja upeita näkymiä, Patagonian kansallinen jäätikköpuisto on kerran elämässä -kohde Pohjois-Amerikassa.

Lisäksi klassisia vaellusreittejä, erittäin seikkailunhaluiset matkailijat voivat vaeltaa Rio Negron jäätikölle, esimerkiksi. Toisin sanoen, voit löytää itsesi kiivetä ylös jäätyneenä, luminen vuori adrenaliinille ja ainutlaatuiselle kokemukselle. Tämä on vain yksi poikkeuksellisista asioista, joita voit tehdä hämmästyttävässä Patagoniassa.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Hiking in Patagonia, Argentina

 

10. Kerran elämässä -kohteet: Japani

Joskus maaliskuun puolivälin ja huhtikuun välisenä aikana Japani kukkii kauniissa vaaleanpunaisissa ja valkoisissa kirsikankuissa. Sakuran kukka värittää Kioton, Tokio, ja muut kaupungit maagisessa ilmapiirissä ja onnellisuudessa. Kieltämättä lumoava, Sakuran kukinnan aikana, Japani vaipui uneliaisuuteen, erityinen seesteisyys kattaa nopean elämän Japanissa. Tämä ainutlaatuinen tunnelma houkuttelee miljoonia vierailijoita, jotka matkustavat Japaniin kevätlomalle.

Täten, jos saat koskaan mahdollisuuden matkustaa kauas maagiseen aikaan, sitten Japanin kevät on ihanteellinen aika vierailla. Yrittämisen lisäksi paikallinen keittiö, vierailevat kultaisissa temppeleissä, ja mieleenpainuvia Tokion pilvenpiirtäjiä, piknik Sakura puiden alla on kerran elämässä kokemus.

Milano Torino Junat

Como Turin Junat

Genova Torino Junat

Parma Torino Junat

 

Cherry Blossom In Japan

 

Me klo Tallenna juna auttaa sinua mielellään suunnittelemaan matkaa näihin 10 Kerran elämässä -kohteet maailmanlaajuisesti.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 Once In A Lifetime Destinations" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fonce-lifetime-destinations%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)