Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/06/2021)

Kun suunnittelet matkaa Eurooppaan, olet edessään niin paljon vaihtoehtoja! loputon paikkoja ja kokemuksia, että voisit matkustaa vuosia ja silti tuntuu olet jäänyt jotain olennaista. Tämä voi johtaa matkavirheet ylisitoumus, ja vaille pienet yksityiskohdat, jotka tekevät matka- ja junamatka niin maaginen. Olemme täällä kertoa teille, mitä pitäisi tehdä ja miten suunnitella matkaa Eurooppaan, alusta loppuun!

 

Kärki 1: Kaventaa sitä

Ennen kuin voit kokea aitoja espanjalaisia ​​tapaksia, aukioita Roomassa, tai kattoterassit Prahassa, tärkeä vähän admin tarvitaan! Yksinkertaisesti sanottuna, Mitä enemmän valmis olet, kun suunnittelet matkaa Eurooppaan, sitä suurempi mahdollisuutesi hauskaa ja stressitöntä matkaa, joka elää jopa teidän odotuksia.

Joten tässä on Save A Train -vinkki: valitse viisi parasta, must-DOS että eurooppalaisen seikkailun! Ehkä se’s juominen Hofbräuhaus sisään München, tai kun kanavan kiertue Amsterdam, tai tutkii David-monesta näkökulmasta – Firenzessä. Mitä ikinä se onkaan, merkitse vastaavat alas ja suunnitella matkaa niiden ympärille. Parempi junilla.

Milan Florence Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Praha – Berliini junaliput

Frankfurt – München junaliput

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

Kärki 2: Älä välttää kliseitä.

Nyt kun olemme vakiintunut, että sinun täytyy suunnitella matka Eurooppaan, seuraava on valinnut suosituimmista matkakohteista. Hengessä YOLO, voit mennä syrjässä ja etsi piilotetuista helmistä kaupunkien sisällä. Mutta hipster sinussa joka haluaa mennä valtavirtaa vastaan ​​kohteet, saattaa haluta ottaa paikan. On turistibussien. On syy, miksi kaltaisissa paikoissa Colosseum, Eiffel-torni, ja Kaarlen silta ovat kaikki erittäin suosittu turistien: he mahtava! Älä tunne, että sinun täytyy saada pois lyötyltä polulta vain sen vuoksi. Jos iso nähtävyydet vetoan teihin, sitten mennä ja nähdä ne.

Yhtä lailla, eivät hoida oppaan kuin evankeliumi. Voisi sanoa Louvre on ehdoton must-do on Pariisiin, mutta ehkä haluat olla parempi päivä etsiminen Blek le Rat kappaletta kuja seinien. Joustavuus, kun matkustat, on avain, aina!

Lontoosta Frankfurtiin Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

Lontoo – Köln junaliput

Lontoo – Bryssel liput

 

Kärki 3: Matkapäivät ovat ratkaisevia, kun suunnittelet matkaa Eurooppaan

Matkustaa pois vuodenaikoina. Suosittu kuukaudet ovat heinä, elokuu, ja syyskuussa. Ne ovat järjettömän kiireinen, puhumattakaan kalliita! Jos suunnittelet matkaa Eurooppaan kesällä, jaat jokainen kokemus miljoonien ystäväsi kanssa. Majoitus kirjataan ulos, tai kallista ja junat ovat paljon täynnä, näemme, että ne ovat paras tapa matkustaa!

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

Kärki 4: Kokoa matkustusasiakirjat osana suunniteltua matkaa Eurooppaan

Jos sinulla ei ole passia, niin sinulle parhaiten panna töpinäksi! Se kestää vähintään neljä tai kuuden viikon ajan hakemuksen voit saada yhden. (Riippuen siitä, missä maassa asut tietenkin) Nopeutettu palvelut voivat nopeuttaa prosessia, mutta se maksaa. On parasta hoitaa tämä hyvissä ajoin ennen matkaa. Jo passi? Tarkista vanhenemispäivämäärää! Joissakin maissa voi kieltää sinulta merkinnän, jos se päättyy sisällä 6 kuukauden, kun saavut. eek!

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

Kärki 5: Auton vuokraaminen.

Haluta vuokrata auton Kun suunnittelet matkaa Eurooppaan? Muistettava on voimassa oleva ajokortti. Jotkut autovuokraamojen edellyttävät myös matkailijoille olla kansainvälinen ajokortti lisäksi niiden ajokortti kotimaahansa.

Strasbourg kaupunkiin Pariisi Junaliput

Paris Marseilleen Junat

Roomasta Milanoon Junat

Geneve Zurich Junat

 

Kärki 6: Älä yli-pakkaa matkareitti liian moniin kohteisiin.

Kuten aiemmin mainittu, on helppo sitoutua liikaa ja yrittää puristaa liikaa. Se on täysin ymmärrettävää. Arvokasta lomaa täytyy hyödyntää hyvin, joten se on helppo kokeilla yli-pakkaa reittejä kun suunnittelet matkaa Eurooppaan. kuitenkin, tämä voi olla kallis (puhumattakaan uuvuttavaa), sillä yli-pakkaus matkoja liian moniin kohteisiin liian muutama päivä johtaa enemmän aikaa tien päällä, ja lisää kaasua tai junaliput. Ääritapauksissa, se voi sabotoida matkan, kääntää se hämärtää hotellin check-in ja check-out (jatkuvasti pakkaamisesta ja purkamisesta), katsoessasi koskaan käynyt maisema rodun ohi juna ikkunat. Jos mahdollista, hidasta. Huomaat säästää kuljetus ja saada enemmän aikaa tutkia kohteisiin.

Bryssel – Rotterdam junaliput

Antwerpen kaupunkiin Rotterdam junalla

Berliini – Rotterdam junaliput

Pariisi – Rotterdam junaliput

 

 

Kärki 7: Rahanvaihto

Matkustajat tuhlata paljon rahaa ostamalla euroja pankistaan (tai pahempaa vielä, alkaen a valuutan vaihto-laskurin) ennen saapumistaan ​​Eurooppaan. Tämä johtaa suuria summia! joten älä laiminlyödä tätä aihetta, kun suunnittelet matkaa Eurooppaan.

Neuvomme suunnata heti ATM kun saavut Euroopassa ja nostaa käteistä ATM kortin. Se on yksinkertaista, ja valuuttakurssi, että saat myyntivoitto on lähes varmasti parempi kuin tapauksessa olemme jo saaneet kotoa pankeista. Soita pankkiin ennen lähtöä kysyä kansainvälisistä ATM palvelumaksut, sekä niille ilmoitetaan käytät kortin ulkomailla. Jos et kerro heille, se saattaa varoittaa heitä ajattelemaan, että se on petos, ja estää kortin. Myös, kysy jos pankki saa kansainväliset toimipaikat yhteistyökumppaniemme paikallinen pankeille Euroopassa.

Frankfurt – Köln junaliput

Bryssel – Köln-junaliput

Wien – Köln junaliput

Stuttgart – Köln junaliput

 

Kärki 8: Mitä menetät keinut, voitat liikenneympyrät

Älä uhrata sijainti pieni hotelli säästöjä. Me Suosittelen suosimalla oman Airbnb tai hotellin Keskeisellä paikalla, kun suunnittelet matkaa Eurooppaan. budjetin matkailijoille, erityisesti, on taipumus valita hotelli kaukaisen sijainnin, joka on 5 € halvempi kuin yksi, joka on enemmän Keski. Huomaat säästää aikaa ja rahaa kuljetus (varsinkin jos päätteeksi ottaen taksit).

München Basel Junat

Zürich – Basel-junaliput

Lippuja Bern kaupunkiin Basel - lippusi

Geneve – Basel-liput

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

Kärki 9: Älä unohda soittaa puhelinoperaattorillesi ennen kuin suunnittelet matkaa Eurooppaan

Soita operaattorin Kun olet suorittanut suunnitella matkaa Eurooppaan ja saada suunnitelma If aiot käyttää puhelinta, ja sitten varmista, että olet määrittänyt puhelimesi häiriötilanteissa datamaksuissa (lyhyesti: Sammuta solujen tiedot ja rajoittaa sovellusten määrä voi mobiilitiedonsiirtoyhteyden). Ja, suunnitelmana, kiinni ilmainen Wi-Fi-verkot voidaan ladata ja lähettää sähköposteja, Internetin tarkistaminen, ja käyttämällä sovellukset. Euroopassa on monia wifi kuormittajat, joten et vailla kosketusta pitkään. Vaihtoehtoisesti, ostaa SIM-kortin puhelimeen, kun saat Eurooppaan.

Rimini – Milano-liput

Rooma – Firenze junaliput

Turin – Milanon junaliput

Venetsia – Milano junaliput

 

Kärki 10: On sovellus Että

Eightydays on mahtava matka sovellus, jonka avulla voit suunnitella matka Eurooppaan samalla antaa matkustajille helpon katsauksen vaihtoehtoja, kun matkustaminen ympäri Eurooppaa.

Käyttäjät alkavat poimimalla kaupunki aloittaa ja lopettaa vuonna (toistaiseksi, se on syytä aloittaa ja lopettaa matkan samassa paikassa). Valitse sitten lähtöpäivä, kuinka kauan matka on ja kuinka monta kohteet sisällyttää. Käyttäjät voivat myös valita, jos he haluavat katsoa kaupunkiin Euroopassa, Euroopan Unioni, tai vain Schengen-alue. Sovellus luo matkareitin, täydellisenä Airbnb määrä kussakin kaupungissa, niille pienellä budjetilla.

On mahdollista jatkaa sekoittaminen vaihtoehtoja, kunnes sovellus törmää matkaa, joka näyttää hyvältä. Ja älä välitä hankalaa matkustaa: Sivusto kertoo se nimenomaan karsii kaukaisessa lentokentät ja varhain aamulla lähtöajat, jotka voivat valua matkustavat tiellä.

Vaikka se ei ole (vielä) täydellinen järjestelmä varata kokonainen Euroopan matka, Eightydays voi auttaa antaa matkailijoille paremman käsityksen hintaluokissa eri matkoilla, kun mahdollisesti käyttöön niitä kohteita ne eivät saa olla aikaisemmin harkittu.

Matkailijat voivat käyttää Eightydays verkkosivuilla tai hiljattain avattu iOS-sovellus suunnittelemaan Euroopan matkoilla.

Lyon - Lontoo - Juna kertaa

Amsterdam - Antwerpen junalla

Bryssel - Frankfurt Juna-ajat

Bryssel – Mainz junaliput

 

Tietysti, paras tapa matkustaa on aina junalla! Tallentaa Juna on paras tapa ostaa lippuja. Jos olet aikeissa varata junaliput klikkaa linkkiä https://www.saveatrain.com vastaanottamaan suuria alennuksia.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa kanssa linkki Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)