Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/08/2021)

Jos se on hitaampi elämän etsit, Sitten olet oikeassa paikassa. Kuva; Fields of laventeli, auringonkukat, ja oliivipuita… Sunnuntai-lounas platinapuun varjossa kylän aukiolla, kahvilassa Creme cafe kytketty kuljeskella metsän tammea ja kastanjapuut, ruoansulatuskanavasta. Tämä on Provence – mitä nähdä ja miten sinne pääsee.

Tämä on alue laaja kontrasteja ja liitännät. Provence kätkee monimutkaisuus alle verhon yksinkertainen herkkuja. Se on koti punaista väriä Esterel vuoret, maku tapenade, tuoksu rosmariini, provencelaisen aksentin poljinnopeus, ja mistraali, tuuli, joka puhaltaa alas Alpeilta. Sellaisenaan, toiminta ovat valtavia, liian! Anna meidän auttaa!

 

Fields of lavender

 

Provence - mitä nähdä: Taide

Maaliskuusta 1st, 2019 tammikuuhun 5th, 2020, Carrieres de Lumieres, entinen kivilouhokseen kääntyi kuulijan taidemuseon Les Baux-de-Provence, isännöi omistettu näyttely Vincent Van Goghin mestariteoksia.

Van Goghin suhde Provencen oli läheisen. Maalari viettänyt viimeiset pari vuotta elämästään tällä alueella Ranskassa, liotus upeat valon ja maisemat. Hän muutti Pariisista Arles sisään 1888, koska hän uskoi, että “Koko tulevaisuutta uuden taiteen löytyy Midi” ja hänet hyväksyttiin turvapaikkaa Saint-Remy-de-Provence kun hänen terveytensä heikkeni. Molemmat paikat innoittamana joitakin hänen tunnetuimpia maalauksia ja vakiinnuttanut ainutlaatuinen tyyli. Koska näyttelyn suosio, suosittelemme varata etukäteen on Carrieres de Lumieres verkkosivuilla.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

Provence - mitä nähdä: Ikoni moderni Marseillen

The icon of modern Marseille, Provence, France

 

Tämä upea museo tutkii historia, kulttuuri, ja sivilisaatio Välimeren alueella antropologinen näyttelyitä, pyörivä taide näyttelyitä, ja elokuva. Kokoelma istuu lihavoitu, nykyaikainen rakennus suunnitellut Algerian syntynyt, Marseillessa opiskellut arkkitehti Rudy Ricciotti ja Roland Carta. Se linkitetty huimaus-asiakkuutta kävelysillan 13. vuosisadan Fort St. John, josta on mahtava näköala Vieux Port ja ympäröivä meri.

Lyon Toulouse Junat

Pariisi Toulouse Junat

Kiva Toulouse Junat

Bordeaux Toulouse Junat

 

Provence - mitä nähdä: Castellane

Castellane, Provence

 

Tämä on viehättävä kaupunki reunalla Verdon solan. Castellane, Provence on ihana pieni kaupunki pankit Verdonin joki on pysähdyspaikka Napoleon Road (reitti Napoleon) ympäröi kaunis, vuoristo. Hallitsee kuuluisia rock jolle Notre Dame du Roc kappeli seisoo, Provencen vanha kaupunki on labyrintti kapeat kulkuväylät, linnoitettu jäänteitä kuten Tour Pentagonale (viisisivuinen torni) ja Gate Kello (kello yhdyskäytävä), ja kaunis Place Marcel Sauvaire neliö- - Castellanen toiminnan ydin.

34 rue Nationale

34 Rue Nationale on talo, jossa Napoleon pysähtyi lounasta 3 maaliskuuta 1815 palatessaan Elban saaren. Avoin yleisölle, se on tänään Lähi Verdonin museo suosittu taiteen ja perinteitä.

Notre-Dame du Roc kappeli

Kävely fanit ei saa hukata seuraavat polkua, joka johtaa jopa Notre-Dame du Roc kappeli takaapäin kirkko noin 30 minuutit. Näkymä ylhäältä yli ympäröivän maaseutu on upea!

Montpellier Marseilleen Junat

Kiva Marseilleen Junat

Paris Marseilleen Junat

Toulouse-Marseille Juna

 

Provence - mitä nähdä: paavit’ Palatsi Avignonin

Popes' Palace of Avignon, Provence, France

 

Listattu Maailman Unescon, palatsi on yksi 10 suosituimmista monumentteja Ranskassa. Se saa 650,000 kävijää vuodessa. Todellinen symboli vaikutus läntisen kristikunnan 14-luvulla. Tämä 15000km mestariteos muistomerkki on suurin keskiaikainen linnoitus ja suurin goottilainen palatsi Euroopassa.

Benedictus XII, joka rakensi vanha palatsi itään ja pohjoiseen. Ja hänen seuraajansa Clement VI rakensi uuden palatsin etelään ja länteen. Torni taloa 11 tarinoita Yksiköiden Arkisto. Sen korkeus 52 metriä aiheuttaa huimausta. Katsoa ylös sen terassilta Utopia Manutention Elokuva, ja näet mitä tarkoitan!

Palace järjestää kulttuuritapahtumia, teema matkat, näyttelyitä, ja konsertteja ympäri vuoden. Sieltä löytyy myös sen seinät Musee de l'Oeuvre. Sisään kesä, iso taidenäyttely vie Suuren kappeli mutta tärkein Courtyard tulee kesäteatteri kanssa osoittaa alkaen Avignon, Provence Theatre Festivaali luoma Jean Vilar vuonna 1947.

Lyon – Avignon Train hinnat

Paris Avignon Junat

Kiva Avignon Junat

Marseillen Avignon Junat

 

Provence - mitä nähdä: Avignon, Oranssi, Chateauneuf paavi

Avignon, Orange, Chateauneuf-du-Pape trip

 

Syvä sukeltaa maaseudun Ranskassa ja löytää Roman perintö keskuudessa liikkuvan viinitarhoja. Ihastele Riemukaaren ja roomalainen amfiteatteri. Matkusta ulos hedelmällinen viinitarhoja Châteauneuf-du-Pape, Provence, ja näyte paikallisia viinejä aikana viininmaistajaiset. Ihaile Unescon maailmanperintökohteisiin listattu Pont du Gard - roomalainen vesijohto. Käy keskiaikainen kaupunki baux de Provence. Kyydissä korkealla Alpines vuoret, ja löytää Provencal kylien Gordes ja Roussillon.

 

 

Miten sinne pääsee?

Junalla, tietysti! Junamatkat Provence tarjoaa pääradan junat, kuten nopea TGV, etelään Pariisista, Lyonin kautta, Avignon, Aix en Provence, ja Marseillessa, sitten pitkin Välimeren rannikolla (ei nopea) kohtaan Kiva, Ranska. Saat lippusi muutamassa minuutissa Tallenna juna

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fprovence-see-get-there%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)