Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 03/12/2021)

Ensimmäinen asia, ihmiset ajattelevat, kun ihmetellä Mikä on nopein liikennemuoto Euroopassa lentää. Mutta olisimme eri mieltä! Vaikka itse lentäminen saattaa olla nopeampi, ei ole mitään hitaampi lentoasemien määrän rajoittamiseksi matka-aikaan ne säästävät. Lisäksi tulee lopulta kalliimmaksi kun tekijä ajaa se kestää saada lentokentille, liian! Älä edes päästä meitä alkoi ruuhkaisilla teillä, humongous terminaalit, raskasta linjat sisään ja läpi turvallisuus, ja matkatavarat vaatimus viiveet saapuessaan kaikki täsmää!

Uskon, että voimme kaikki yhtä mieltä siitä, bussikuljetukset on no-no! Varsinkin kun vertaa sitä mukavuutta saat kanssa junat. Ei vielä vakuuttunut siitä, mikä on nopein liikennemuoto Euroopassa vielä? Jatka lukemista!

 

Mikä on nopein liikennemuoto Brysselissä:

trains are the quickest mode of travel

 

Paras tapa matka Brysselistä on junalla. Lippuja voi varata Save A Train muutamassa minuutissa ilman piilotettuja maksuja. Bryssel on kiehtova paikka upeaa arkkitehtuuria ja kiehtova historia pakattiin joka kadulla ja käytävään.

Bryssel todella on jokaiselle jotakin, ja se tarjoaa Euroopan niittejä kuten taiteen ja arkkitehtuurin rinnalla epätavallinen nähtävyydet. Älä vierailee Brysselissä jos olet ruokavalio kuin perunoita, simpukat, ja olut pian olet heittäytyvät. Parasta Bryssel on, että se on myös erittäin pääsee junalla ja voit vierailla muissa kaupungeissa Euroopassa helposti ja nopeasti. Teimme laskelman puolestasi 😉

 

Matkustaa Brysselistä Pariisiin

Matka Bryssel Pariisiin voi suorittaa junalla vajaassa 1:30 h. Usein suorat junat lähtevät Bryssel saapuvat Pariisissa’ Gare du Nord koko päivän. Lennot Bryssel Pariisi’ Charles de Gaullen lentokentältä vallata 5 tuntia, kun lentokenttä odotusaikoja huomioidaan.

Matkustaa Brysselistä Lontooseen

Matka Brysselistä Lontooseen voidaan suorittaa vain yli 2 tuntia. Nopein tapa kuljetus matkustaa junalla, usein suora Eurostar saapuvien junien Lontoon St Pancrasin asemalta koko päivän. Lennot Bryssel Lontoon Heathrow'n lentokentälle vallata 5 tuntia, kun lentokenttä odotusaikoja pidetään.

Matkustaa Brysselistä Amsterdam

matkalla Bryssel Amsterdam vie vajaat 2 tuntia junalla. Usein suorat junat saapuvat Amsterdamin päärautatieasemalta koko päivän. Lennot Bryssel Amsterdamin Schipholin Lentokenttä vallata 5 tuntia, kun lentokenttä odotusaikoja huomioidaan.

Matkustaa Brysselistä Lyon

Matka Brysselistä Lyon kestää noin 3:30 h. Nopein tapa liikenteen matkustaa junalla, usein suora saapuvien junien Lyonissa koko päivän. Lennot Bryssel Lyon kestää vain alle 6 tuntia lentokentän kauttakulku ja odotusajat ovat mukana.

Matkustaa Brysselistä Frankfurt

Se kestää hieman yli 3 tuntia matkustaa junalla Brysselistä Frankfurt. Suora junat saapuvat Frankfurtissa usein koko päivän. Verrattuna, lennot Bryssel Frankfurt vallata 5 tuntia, kun lentokentän kuljetusaika on otettu huomioon.

Mikä on nopein liikennemuoto Ranskassa:

the quickest mode of travel to Paris

Kukapa ei rakastaisi Ranskassa? Olemme kirjoitettu lukemattomia blogien parhaat palat Ranskassa. From Vinkkejä junalla Pariisista Nizzaan minne voit löydettäisiin paras ranskalaisia ​​Ranskassa tai Michelin tähden ravintola Ranskassa jos haluat. Pohjimmiltaan, aiot haluat saada sinne mahdollisimman pian! Nopein tapa päästä sinne? Junalla tietenkin!

Kouluttaa matkustaminen Ranskassa on tehokkain tapa edetä Pariisista muihin kaupunkeihin Ranskassa. Matka Pariisista Etelä-Ranskaan - vaikkakin vähän tyyris - on parasta tehdä junalla; lentokone ja juna hinnat ovat yleensä vertailukelpoisia, mutta junamatka on paljon vähemmän vaivaa.

Matkoilla bussilla tai päältä osake on halvempaa, tuntimäärän kestäisi vain ole käytännöllistä. Nopein liikennemuoto Euroopassa on aina junalla, ja kiertää Ranska ei eroa!

 

Tässä on aikaa säästävä esimerkkejä:

Amsterdam Pariisi

Matka Amsterdamista Pariisiin voi suorittaa noin 3.5 tuntia. Nopein liikennemuoto on pikajuna, usein suora saapuvien junien Amsterdam on koko päivän. Lennot Pariisi’ Charles de Gaullen lentokentältä Amsterdamin Schipholin lentokentälle kestää noin 4 tuntia, kun liitin odotusaikoja pidetään.

Matkustaa Lontoosta Pariisiin

Voit loppumatka välillä Yhdistyneen kuningaskunnan ja Ranskan pääkaupungeissa Runsaan 2 tuntia. Nopein liikennemuoto on nopea juna St. Pancrasin asemalta. Löydät usein suorat junat saapuvat Pariisissa’ Gare du Nord koko päivän. lennot maasta Lontoosta Pariisiin kestää noin 4 tuntia, kun lentokenttä odotusaikoja pidetään.

Mikä on nopein matkustustapa Alankomaissa:

windmill in the the Netherlands

Kouluttaa matkustaminen on paras tapa kuljetus saada yhdestä kaupungista toiseen Alankomaissa. Hinnat ovat suhteellisen halpoja, koska voit varata lipun Save A Train -sivuston kautta Amsterdamista Rotterdam noin 15 euroa ja Amsterdamin Haagin (Haagin keskusta) noin 11 euroa.

 

Matkustavat Amsterdamista Düsseldorf Junalla:

Se kestää noin 2 tuntia matkustaa välillä Amsterdam Düsseldorf junalla. Usein suorat junat saapuvat Amsterdamin keskusrautatieasemalle koko päivän. Lennot Düsseldorf Amsterdamin Schipholin lentokentälle vallata 3 tuntia.

 

Numerot eivät valehtele! Ajansäästö puhuvat puolestaan! Nopein matkustustapa Euroopassa on junalla. Pään yli meidän Save A Train sivusto löytää parhaaseen hintaan, sekunneissa!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)