Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Junalla on yksi parhaista tavoista kokea Euroopan kauneimmista alueista. Upeat vuoret, järvet, Joet ja uskomaton urotekoja engineering - Nämä ovat Kauneimpiin junamatkat Euroopassa.

 

Jäätikkö Express on yksi kauneimmista junamatkat Euroopassa

West Highland Line Scenic junamatkat, Skotlanti

Kaikki kyytiin Tylypahka Express! Suurin osa 264 km matka on yksiraiteista, joka antaa välähdyksen upea nummilla, Loch, jotkut kaikkein etäasemien Britanniassa ja - lisätään ripaus Harry Potter taikaa - Glenfinnan Viaduct käyttämä Tylypahkan Express.

 

Reitti: Pariisi kohtaan Kiva

Cue savi-laatta-katettu kylät, siisti viinitarhoja, ja upea sininen vesi!

Luettelo Kauneimmista junamatkat Euroopassa ei olisi täydellinen ilman Etelä-of-Ranskassa. Se on tunnettu kauneudestaan, joten se ei ole yllätys se teki meidän listan. Vuodesta Pariisissa, olet auringonkukan ja laventeli aloilla Provence vain kaksi tuntia myöhemmin. Varmista, että olet pakata puku, Koska Ranskan Rivieralla ei ole jotain haluat siirtää ylös kesällä.

Lyon Nice Junat

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

 

Reininlaakson Scenic junamatkat, Saksa

Seuraa käyrät Reinille, koska se tekee tiensä Koblenz Mainz. Se on vain viidenkymmenen minuutin ajomatkan, mutta reitin varrella, tulet näkemään linnat ja viinitarhojen kiinni joen rinteillä. Se todella näyttää jotain satu!

Berliini Koblenz Junat

Frankfurt Koblenz Junat

Wienistä Koblenz Junat

Stuttgart Koblenz Junat

 

aamiainen München ja päivällinen Venetsiassa

3 maat, 3 X näkemykset. Hypätä junaan Münchenistä Venetsia ja saada juoda 3 maat arvosta upeat näkymät. Tämä linja kulkee joitakin kauneimmista vuoristossa, joet, ja Alppien kyliä Itävallassa, Saksa, ja Italiassa. 3-IN1 The Kauneimpiin junamatkat Euroopassa.

Milanon ja Venetsian Junat

München Venetsia Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Norja

Jos etsit jotain, joka on ole yhtä täynnä ja enemmän Wild Side, niin tämä matka on sinulle. Alkaen merenpinnan tasolla, majesteettinen Fjordland väistyy nopeasti jyrkkiä kallioita ja reheviä niittyjä. Muista pakata vaelluskengät, koska juna pysähtyy useissa määränpäähän vaellusreitit.

 

Viimeinen tähän virkaan Scenic junamatkat Euroopassa, Lennolle Glacier Express!

st. Moritz Zermatt. 8 tuntia puhdasta maisema autuuden. Se ei ole kutsuttu Glacier Express turhaan. Kulkevat maiseman niin pyhä eurooppalaisille että rautatien (kanssa Bernina) on Unescon maailmanperintökohde; se on myös koti alkulähteille mahtava Rhone ja Rein Rivers.

Zurich Zermattiin Junat

Geneve Zermattiin Junat

Bern Zermattiin Junat

Luzernin Zermattiin Junat

 

Joten nyt olet valmis käsittelyssä, oletko valmis tekemään oman luonnonkaunis junamatkat Euroopassa, Pelastakaa A Train meillä on paras junamatka liput, klo halvimmat, ja monet maksuvaihtoehtoja.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fscenic-train-trips-europe%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)