Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/05/2022)

Euroopan valtavat maat ovat lähtökohtana monille legendoille ja satuille, upeat maisemat, ja kyliä, jotka pitävät muinaisia ​​salaisuuksia. Lähellä kosmopoliittisia keskikaupunkeja tai hiukan kalkkikivivuorten takana, viehättävien ja kiehtovien kylien määrä Euroopassa on loputon. Vielä, on 10 luonnonkauniit kylät Euroopassa, joiden kauneus ja taika syrjäyttävät kaikki muut.

 

1. Katso, Sveitsi

Kaunein kylä Sveitsissä, Guarda on pieni kylä, sijaitsee keskellä vihreitä niittyjä. Engadinin laakson alaosan yläpuolella, tai kuten paikalliset kutsuvat sitä, Engiadina hallitsee eeppisiä sveitsiläisiä näkemyksiä. Se on rakennettu aurinkoterassille, 300 metriä laakson yläpuolelle, vartioimalla kaikkia tulevia ja tulevia, samoin kuin muinaiset perinteet jahtaamaan talvea.

Valkoisia koteja koristavat perinteiset maalaukset ja muinaiset kirjoitukset nimeltään sgraffiti. roomalainen, paikallista kieltä, on säilynyt ja puhutaan edelleen.

Basel kaupunkiin Chur junalla

Bern kaupunkiin Chur junalla

Torino kaupunkiin Tirano junalla

Bergamo kaupunkiin Tirano junalla

 

Guarda, Switzerland Scenic Village

 

2. Maisemakylät Euroopassa: Cochem, Saksa

Kylä, joka nukkuu Mosel-joen rannalla. Puurakennetut talot ja viehättävät mökit kapeilla kaistoilla. Kaunis syksyllä, kun vihreät niityt ja puut käyttävät kultaista tyyliään, lisäämällä kauniin Cochemin viehätys ja luonnonkaunis ympäristö.

Viinitarhojen ympäröimä ja kukkulat, Cochemin kylä on postikortti-täydellinen. Paras tapa kokea kylä ja napata kaikki luonnonkauniit näkymät kylään on polkupyörällä.

Frankfurt kaupunkiin Cochem junalla

Bonn kaupunkiin Cochem junalla

Köln kaupunkiin Cochem junalla

Stuttgart kaupunkiin Cochem junalla

 

Scenic Villages in Germany Europe

 

3. Dinant, Belgia

Jyrkkien kallioiden välissä, Meuse-joen rannoilla, istuu kauniissa Dinantin kylässä Vallonian alueella. Sumuinen sää, talvi-, tai keväällä, Tämä pieni kylä näyttää ehdottoman uskomatolta kaikissa sääolosuhteissa ja kellonaikoina. Suuret näkymät ovat jopa kauniimpia kallion yläpuolella olevasta linnoituksesta.

Collegiale Notre-Dame De Dinantin kupoli on näkyvä ominaisuus mustien kalkkikivivuorten taustalla. Värikkäitä taloja ja veneet edessä, viimeistele upeat näkymät.

Jos sinulla on lisäaikaa, vierailla läheisessä Crevecoeren linnassa, Annevoien puutarhat, ja Chateau de Veves lisää postikortin kaltaisia ​​näkymiä.

Bryssel kaupunkiin Dinant junalla

Kaupungista Antwerpen kaupunkiin Dinant junalla

Ghent kaupunkiin Dinant junalla

Kaupungista Liege kaupunkiin Dinant junalla

 

Dinant, Belgium Scenic Village

 

4. Maisemakylät Euroopassa: Norcia, Italia

Puolustavien seinien takana, vihreiden kukkuloiden keskellä, Itä-Umbriassa, löydät luonnonkauniissa kylässä Norcia. Tämä pieni keskiaikainen kylä on viehättävä ja näyttää aivan upealta keväällä, kun ympäristö kukkii värikkäillä sävyillä.

kirkot, Italian palatsit, lisää Norjan lumoaviin näkymiin. Myös, Nera-joki on toinen tutkittava ja tutkittava paikka nauti henkeäsalpaavista näkymistä kauniista Umbrian alueesta Italiassa. Varmista varmasti matkalla kuuluisat tryffelit, ja maista paikallisia ruokia spagetteja tai frittataa tryffeleillä. Se on yksinkertaisesti jumalallinen!

Milano kaupunkiin Rooma junalla

Firenze kaupunkiin Rooma junalla

Pisa kaupunkiin Rooma junalla

Napoli kaupunkiin Rooma junalla

 

Kissing couple in Norcia, Italy

 

5. Sileä, Alankomaat

Jos matkustat Hollantiin napsauttamaan eeppisiä tulppaanikenttiä, sitten vierailla luonnonkaunis Lisse. Tämä söpö kylä on vain 45 minuutit pois Amsterdamista.

Lisse on ehkä yksi Alankomaiden pienimmistä kylistä, mutta se on kotona 7 miljoonan kukkasipulin istutus joka vuosi Keukenhofin puutarhaan. Maaliskuun lopusta toukokuun puoliväliin, nämä sipulit kukkivat kauniiksi ja värikkäiksi tulppaaneiksi. Täten, Liss on epäilemättä keväällä kaunein ja olet tekemässä unohtumattomia kuvia ja näkymiä.

Bremen kaupunkiin Amsterdam junalla

Hannover kaupunkiin Amsterdam junalla

Bielefeld kaupunkiin Amsterdam junalla

Hampuri kaupunkiin Amsterdam junalla

 

 

6. Maisemakylät Euroopassa: st. Gilgen, Itävalta

Kaikki tietävät maagisen Hallstattin, mutta Itävallassa asuu monia ihania kyliä ja kaupunkeja. Yksi Euroopan luonnonkauneimmista kylistä sijaitsee Itävallassa. st. Gilgenin kylä oli aikoinaan Mozart-perheen koti, ja kylä istuu Wolfgang-järven rannoilla.

Voit tutustua kylään kävellen tai kävellen polkupyörä, tai köysiradalla. Jos sinulla ei ole pelkoa korkeuksista, silloin köysiradalta avautuvat näkymät vievät kirjaimellisesti hengityksen. Maalaukselliset näkymät kylään ovat ehdottomasti inspiroineet wieniläisiä taiteilijoita.

München kaupunkiin Salzburg junalla

Wien kaupunkiin Salzburg junalla

Kaupungista Graz kaupunkiin Salzburg junalla

Interrail välillä Linz - Salzburg

 

St. Gilgen, Austria Gorgeous Scenic Village in Europe

 

7. st. neroja, Ranska

Koti ranskalaisten herkkujen hanhengras ja tryffelit, pieni kylä St. Genius on 2 tunnin päässä Bordeauxista. Tämä takaa ihanat viinitarhat ympärillä, jossa voit nauttia lasillisen hienoa viiniä ihaillessasi luonnonkaunis kylä ja maaseutu.

st. Genies kylässä on meidän 10 maisemakylissä Euroopassa jyrkkien kattorakennusten ansiosta. Lisäksi, 1200-luvun kirkko ja 1300-luvun linna ovat aivan kylän keskustassa. Kääntyvä tie vie kylän ja sen mustanväriset kivitalot poikki vaikuttavimmista näköalapaikoista.

st. Genies kuvaa satu-ilmapiiriä, jolla Ranskaa on siunattu. Voit nauttia maisemista junamatka kaikkialla Ranskassa.

Kaupungista Nantes kaupunkiin Bordeaux junalla

Kaupungista Pariisi kaupunkiin Bordeaux junalla

Eurail välillä Lyon - Bordeaux

Kaupungista Marseille kaupunkiin Bordeaux junalla

 

Scenic Villages in Europe and St. Genies

 

8. Maisemakylät Euroopassa: Bibury, Englanti

Kivimökit, joissa on jyrkät katot ja ympäröivät vihreät niityt, tekevät Biburystä yhden Euroopan kauneimmista kylistä. Muista kävellä Arlingtonin rivillä, kaikkein viehättävä kaista ja kauniit napsahtaa.

Kävely vie sinut takaisin 2000-luvun elämään Biburyssä. Englannin kaunein kylä sijaitsee Coln-joen rannoilla. Tämä oli kerran paras paikka villan ripustamiseen kutojien mökeistä. Bibury-maat ovat täydellisiä iltapäivän piknik tai varhain aamulla kävelylle ennen kuin turistijoukot keskeyttävät rauhalliset ja uniset tunnelmansa.

Amsterdam kaupunkiin Lontoo junalla

Pariisi kaupunkiin Lontoo junalla

Berliini kaupunkiin Lontoo junalla

Bryssel kaupunkiin Lontoo junalla

 

Bibury, England houses

 

9. Lindau Saksassa

Lindau-kylä sijaitsee Itävallan rajalla Saksan kanssa, vuonna Baijeri Saksa. Se on yksi kauneimmista alueista syksy loma Euroopassa. Bodenjärven rannalla, tunnetaan myös nimellä Bodensee, tämä kylä on itse asiassa niemimaa, sillalla, joka yhdistää mantereen ja saaren.

Muutama maisemakylä kylästä on Maximilianstrasse-katu, 1200-luvulla vanha majakka, ja tietysti vanha kaupunki, Altstadt.

Lindau on piilotettu helmi Saksassa ja kylä, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen seuraavalla matkalla. Münchenistä on Eurocity-junia, Zurich, ja Stuttgart.

Berliini kaupunkiin Lindau junalla

München kaupunkiin Lindau junalla

Kaupungista Stuttgart kaupunkiin Lindau junalla

Kaupungista Zürich kaupunkiin Lindau junalla

 

Lindau In Germany Lake view

 

10. Maisemakylät Euroopassa: Tšekin Krumlov, Tšekin tasavalta

Unescon maailmanperintökohde, Bohemian Cesky Krumlov -kylä on sekoitus renessanssia, gotiikka, ja barokkiarkkitehtuuri. Ristissä Vltava-joki, Cesky Krumlov on yksi Euroopan kauneimmista joista. Rannan talojen kuva, jonka taustalla on kaunis luonto, on ehdottomasti yksi upeimmista näkymistä Euroopassa. Tästä syystä Cesky Krumlov on meidän kanssamme 10 luonnonkauniiden kylien luettelo Euroopassa.

On erittäin suositeltavaa kiivetä Cesky Krumlov -linnaan unohtumattomasta panoraamasta Cesky Krumlovista, Vltava-joki, ja upea luonto Böömin alueen ympäristössä.

Nürnberg kaupunkiin Praha junalla

München kaupunkiin Praha junalla

Berliini kaupunkiin Praha junalla

Wien kaupunkiin Praha junalla

 

Scenic Villages in Europe

 

Maisemakylät Euroopassa

Muutama Euroopan kauneimmista kylistä on piilossa turistien joukosta suurilla vuorilla. Nämä piilotetut helmet saattavat näyttää ulottumattomissa, mutta nykypäivän tekniikan avulla, ne ovat lähempänä kuin koskaan. Voit jokaisessa kylässä julkinen liikenne, lyhyellä junamatkalla ympäri Eurooppaa. Vain muutamassa tunnissa voit vaeltaa ympäri, ihaillen ja napsauttamalla kuvia näistä piilotetusta kulttuurista ja näkymistä.

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme löytämään halvimmat junaliput mihin tahansa näistä luonnonkauniista kylistä Euroopassa.

 

 

Teetkö sinä haluavat upottaa blogikirjoituksemme ”10 Maisemakylät Euroopassa”Sivustoosi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/scenic-villages-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)