Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 16/07/2021)

Ei ole parempaa tunnetta kuin nukahtaminen kevyesti liikkuvassa junassa ja herääminen seuraavana aamuna määränpäähän, vain minuuttien päässä rinteistä. Euroopassa, olemme hemmottelumme valinnassa etsiessään parhaimpia hiihtokeskuksia käymään junalla. Se ei ole vain yössä matkat jotka ovat hyviä vaihtoehtoja hiihtäjiä, kuitenkin. On joukko lomakohteista pääsee mistä päiväsaikaan rautatieliikenteen matkoihin että, ovelta ovelle, noin niin nopeasti kuin lentäminen.

 

Tässä on valikoima parhaimmista hiihtokeskuksista, joissa voi käydä junalla:

Hiihtokeskuksissa käydä junalla 1 – WENGEN, Sveitsi

Sveitsi Hiihtokeskukset Listan Junalla

 

Juuressa silmiinpistävä Jungfrau vuorijono on Wengen, upea alppikylän Berner Oberland. Astu mitä tuntuu aikaisemmin kun oleskelevat kylässä. Tämä on täydellinen paikka Ota lapset sen perhe-ystävällinen tunnelma ja hillitty yöelämä. Ei se hiihto? Ei ongelmaa! Ei-ski toimintaan kuuluu ”lento-seeing” helikopterilla, heli-hiihto, sekä 20 km talven kävelyreitit, Kahdeksan curling kaukalot, ja kilometrejä kelkka kulkee.

kolme lomakohteet, Grindelwald, Wengen, ja Murren, katetaan Jungfraulle alueellisten hissilippua. On talvi kokea unelma!

Junalla: Vaikka voit matkustaa Ski junalla Lontoon St. Pancrasin Eurostarin ja Wengenin välillä on useita muutoksia. Jos matkustat perheen kanssa, suosittelemme saada lento Bern tai Zürich. Sieltä, ottaa suora junayhteys kautta Bern Interlaken Ost ja edelleen Lauterbrunnen. Viimeksi vähän matkan on tavoitettavissa Vain rautateitse Lauterbrunnen ja kestää vain 15 minuutit.

Hiihtokeskuksissa käydä junalla 2 – on, Itävalta

Miten voimme mainita hiihtoa ilman lukien Itävalta? The SkiWelt alue, erityisesti, on henkeäsalpaava! Kylä Soll ylpeilee 284 km laskettelurinteitä täynnä 77 maalaismainen Alpine mökit ja after baarit. Nauti juoma näköala Wilder Kaiserin vuorijonon yön jälkeen ski. Joo, luit oikein. Nauttia joitakin pisin valaistu kelkka kulkee Euroopassa Hexenritt ja Mond liian!

Matka

Lähtö London St Pancras on 15:04 Eurostar Brysseliin, saapuvat 18:05; ota 18:25 ICE Brysselistä Kölniin, saapuvat 20:15; ota 21:21 NightJet nukkuja junalla Worgl, saapuvat 08:36; Sieltä se on noin 20 minuuttia bussilla tai taksilla.

Yhteensä matka-aika: 16 tuntia 22 minuutit.

Graz Worgl Junat

Salzburg Worgl Junat

Wienistä Worgl Junat

Köln Worgl Junat

 

Viimeinen juna ajatus – Sauze d'Oulx, Italia

Italia Hiihtokeskukset Listan Junalla

 

Jos olet kokenut hiihto, sitten parhaat hiihtokeskukset vierailla junalla tulee Sauze d'Oulx alue. Kun lumi jauhe kentät puiden välissä todella pääsevät oikeuksiinsa. Tunnelma kylässä on hauskaa ja kutsuva ja viehätys vanhan mukulakivikatuja todella lisää kaunis kosketus seikkailuun.

Miten sinne pääsee

lähteä Lontoo St Pancras 9:24 olen Eurostar Pariisiin Nord, vaihda asema taksilla, ja ota 2:41 pm TGV Paris-Lyon jotta Oulx, saapuminen 7:23 pm. Sieltä se on 15 minuuttia bussilla tai taksilla.

matka kohokohta

Näkymät laajalla Lac du Bourget, yksi Ranskan suurimmista järvet.

Milan Oulx Junat

Turin Oulx Junat

Genova Oulx Junat

Parma Oulx Junat

 

 

Oletko jo pakattu laukkuun? Hyvä! koska se on vaikein osa matkasta selvittäneet. Varauksen juna vie vain muutaman minuutin, ilman admin palkkiot! Mikä ilo! Vierailla Save A Train nyt ja varaa elämäsi loma.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fski-resorts-visit-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)