Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/04/2021)

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuu tuijottaa, sinisilmäinen, ulos suuret ikkunat niinkuin maailma pyörii vuoteen? Entä ollessa nukutetaan, jonka tasaisen keinuminen junan sillä trundles alas radalla? Junamatkailu on erittäin yleinen kuljetusmenetelmä koko Euroopassa, ja ehkä yksi parhaista tavoista tehdä niin on kautta nukkuja junalla. Nämä junat, joka lähtee tyypillisesti myöhään iltapäivällä ja kulkee yön läpi, tarjoavat hyvin erilaisen kokemuksen kuin standardi junamatka kokemus. Olemme koonneet yhteen parhaat nukkuja junat Euroopassa sinulle. Italiasta Ranskaan, Tässä on kuusi parhainta eurooppalaista yöjunamme.

 

Vaunu Train 1: Milano Palermoon

Jos olet koskaan haaveillut kokea Italian maaseudun, tämä nukkuja juna on yksi parhaista tavoista tehdä niin. vaikkakin juna matka kestää mahtava kaksikymmentä tuntia alusta loppuun, juna on suora ja on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja nukkuja mökkiä. Liput ovat myös saatavilla Thello, joka liikennöi myös lippuja Venetsiaan.

Jos etsit säästää rahaa, Voit valita neljän hengen sohvan, joka toimii eräänlaisena mini nukkuja vaihtoehto. kuitenkin, Jos etsit saada joitakin vakavia uni, Voit halutessasi jakaa kolmen hengen hytin ystävien kanssa – tai jopa vieraita, ja lippu maksaa alle 50 euroa. Se on suorastaan ​​edullisia! Jos etsit saada enemmän deluxe tilanne, Voit myös varata yhden nukkuja alle kahdeksankymmentä euroa. Vaikka et löydä mitään kylpyhuoneet, voit nauttia nukkumisesta rauhassa suhteellisen halvalla hinnalla.

Tämä matka näkee laaja väylä Italiassa, koska se vie Milanosta aina kärkeen maan boot. Matkan varrella, saat laajat näkymät rannikolle ja Toscanan kukkuloille. Tämä on, tietysti, Rooman marmoristen patsaiden ja historian lisäksi.

Milan – Rooma liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

Sleeper Train to Palermo

 

Vaunu Train 2: Zürich Hampuriin

Toinen pick paras nukkuja juna Euroopassa on yksi käynnissä Zürichistä, Sveitsi Hampuri, Saksa. Jos etsit ratapalvelua, sinun kannattaa harkita Nightjet. Vaikka on olemassa useita nonstop vaihtoehtoja tässä junassa, haluat ehkä harkita menossa kautta reittiä, joka antaa sinulle muuttuu. Maaseutu on kaunista, ja juna kulkee läpi lukuisia pieniä kyliä matkan varrella, kuten kaupungin Hannoverin. Nämä kaupungit ovat tutustumisen arvoisia pysähtyä matkasi jos sinulla on aikaa. Älä unohda upeat näkymät Alpeista, voit kokea joko.

vieläkin parempi, kun olet tehnyt matkalla Hampuriin olet lyhyen matkan päässä Berliinin. Saksan nykyinen pääkaupunki tunnetaan hip-yökerhoistaan ​​ja täydellisestä omistautumisestaan ​​hipsterikulttuuriin. Nauti katutaiteesta ja hienoa kahvia pohtiessasi Berliinin muurin graffitoituja jäänteitä.

Lippuja Zürich To Bern

Lippuja Geneve To Bern

Interlaken To Bern liput

Zürich – Hampuri liput

 

Hamburg sunset

Vaunu Train 3: Bryssel Wieniin

Brysselin Wieniin Euroopan nukkuja juna on suosittu reitti yhdistää Belgian Itävallassa. Valitsemastasi junasta riippuen, se kulkee suhteellisen iltapäivältä ja saapuu varhain aamulla, ja se on neljätoista tuntia’ Matkustusaika. Tämä on paljon helpompaa vatsaan kuin, sanoa, kaksikymmentä tuntia yöjunalla vaadittavaa Milanon ja Palermon välistä reittiä.

Tällaisen ajassa rautateitse matkustamiseen, sinun ei tarvitse viipyä ylipitkät klo ravintolavaunu, vaikka voit varmasti nauttia eri luokkien tarjoamista mukavuuksista.

Kun olet Wienissä, voit kokea todellinen kahvikulttuuri, koska Wien on vakiinnuttanut asemansa eurooppalaisen kahvin keskuksena.

Bryssel – Brugge liput

Antwerpen – Brugge liput

Bryssel – Wien liput

Gent – ​​Brugge liput

 

Sleeper Train from Brussels to Vienna

 

Vaunu Train 4: Lontoosta Edinburghiin

Tämä kuuluisa reititys kulkee kuusi kertaa viikossa. Kutsutaan myös Caledonian Sleeper, tämä nukkuja palvelu sekoittaa ylellisyyttä kustannustehokkuuteen. Löydät tarjoukset, jotka sisältävät elintarvikkeet, juomat, Ja tietenkin, makuumökit.

Jos etsit Lontooseen matkan aikana, voit aina halutessaan ottaa Eurostar Manner-Euroopasta. Tämä on kustannustehokas ja yksinkertainen tapa tehdä matkan kanaalin Ranskasta Englantiin. Lippuja on saatavilla myös muilla paikkakunnilla, kuten Amsterdam.

Jos etsit syytä valita tämän reitin, muista, että Edinburgh on Harry Potterin koti, kuuluisa luominen JK Rowling. Voit myös löytää lisää reittejä ylängöille, kuten Fort William, kyseiselle aitoja kokemuksia Skotlannissa. Se toimii meille!

Lontoo - Amsterdam liput

Pariisi – Lontoo liput

Berliini – Lontoo liput

Bryssel – Lontoo liput

 

 

Kunniamaininta 5: Pariisista Müncheniin

Vaikka tämä matka ei teknisesti olekaan nukkujajunareittiä, koska se ei sisällä täyttä nukkuva laiturissa, se kulkee useita reittejä päivittäin.

Tietysti, Pariisi on kaupunki valot ja yksi romanttisimmista kaupungeista maailmassa, joten sen pitäisi ehdottomasti pisteet paikalla teidän Euroopan loma. Tämä on totta, onko se ensimmäinen vierailu tai sadasosa.

sillä välin, München on koti Oktoberfest. Tämä festivaali sattuu olemaan yksi suosikeistani kaikkien aikojen – se on riehakas tapahtuma tuhansia. Tuhansia osallistujia vuosittain ja lukuisia toimintoja, joista valita, München on hyvin arvoinen paikka listallasi.

Düsseldorf – München liput

Dresden – München liput

Pariisi – München liput

Bonn – München liput

 

Munich skyline

Kunniamaininta 6: Kööpenhamina Berliiniin

Tämä on toinen kunniamaininnan vuoksi epästandardeja nukkuja juna kokemus, mutta se on aikaa arvoinen yksinkertaisesti siksi, että huomaat kulkevan joitain Euroopan kauneimmista maastoista. Tanska on ainutlaatuinen yhdistelmä skandinaavista vaikutusvaltaa ja Manner eurooppalaisen kulttuurin ja ei saa hukata. Reititys alkaa myös hyvin lähellä Malmö, joka on ihana kaupunki vierailulle ja Ruotsin kolmanneksi suurin.

Vaikka et löydä täyttä makuupaikat tässä junassa, löydät yöaikaisen reitityksen päivittäin. Näiden avulla voit lähteä yöllä ja saapua aamulla virkeänä päivän tulla. Parhaan kokemuksen ei-nukkuja juna, haluat varata ensimmäisen luokan lipun. Nämä liput tulevat usein lisääntynyt etuisuuksia kuten ylimääräiset matkatavarat, mukana ruokaa, ja enemmän yksityisiä matkustamon kokemuksia.

Frankfurt – Berliini liput

Kööpenhamina – Berliini liput

Hanover – Berliini liput

Hampuri – Berliini liput

 

Sleeper Train to Berlin

Kun matkustat läpi Eurooppa junalla olet ehdottomasti pilaantunut valinnasta. Olipa Skotlannissa ja Espanjassa, Norja, tai Ruotsi, nukkuja junat ovat joitakin parhaista palveluiden ympärille saapuville seuraavana aamuna virkeänä ja valmiina päivä tulla. Kun sinulla on lukuisia vaihtoehtoja teille, kuten junahotelli tai yön yli nukkuja junalla pitkä Praha, Puola, Lissabon, tai jopa Moskova, tee itsellesi palvelus ja osuma näiden kuuden vaunu junat Euroopassa sen sijaan. Et pahoillani!

 

Matka yöllä ja varaa nukkujajunat Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Ylös 6 Sleeper-junat Euroopassa matkoille” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/sleeper-trains-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)