Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/06/2022)

Matkustaminen on loistava tilaisuus rentoutua ja yhdistää itseensä, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin yhdessä huipulla 10 hitaita kaupunkeja Euroopassa. Jos et tiennyt, sisään 1999 aloitti hitaiden kaupunkien liikkeen, Cittaslow ei missään muussa kuin Italiassa, juhlii dolce vitaa. Siitä lähtien, monet kaupungit eri puolilla Eurooppaa ovat liittyneet rennosti juhlimaan, läheinen luonne hyvän elämän elämiseen.

1. Parhaat hitaat kaupungit Euroopassa: Typerä, Belgia

Keskiaikaisten kaupunkien maa, jokilaaksot, ja vihreitä niittyjä. Silly on kuuluisa rennosta luonnostaan ​​ja rennosta elämäntavastaan. Lisäksi, ranskankielinen kaupunki tarjoaa erinomaiset pyöräily- ja vaellusreitit historiallisten linnojen ja kappelien läpi.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka määrittelevät Sillyn hitaaksi kaupungiksi, on kulttuurin ja perinnön merkitystä. Silly on rakennettu keskiaikaisen linnan ympärille, sen ympärillä on vanhoja kivikujia ja metsiä. Kaukana nopeatempoisen maailman haitoista, turistimetsän takana olevaa historiaa tuskin voi nähdä.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

10 Slow Cities in Europe

 

2. Keski-Delfland, Alankomaat

Rotterdamin välillä, ja Haag, 2 Alankomaiden vierailluimmista paikoista, Keski-Delfland on ensimmäinen hidas kaupunki Hollannin maassa. Tämä pieni vihreä laikku, ainutlaatuisia tuoreita ruokia, ja charm oli ensimmäinen, joka sai takaisin "Slow City" -tittelin Alankomaissa.

Niin, jos etsit a rauhallinen kohde paeta hektisestä Rotterdamista, Midden-Delfland on pala järkeä ja kaunista elämää. Tämän hitaan kaupungin maaseudun tutkimisen lisäksi, matkailijat voivat tutustua ja maistaa paikallista juustoa, hunaja, ja rypäleen. Tällä tavalla, matkustajat saavat oppia paikallisesta elämäntyylistä Midden-Delflandissa ja kokea kestävän kehityksen, ja tule älykkäiksi matkustajiksi, jotka jakavat muita tarinoita ekomatkoilusta.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Peaceful Landscape of a lake

 

3. Parhaat hitaat kaupungit Euroopassa: Cortona, Toscana

Toscanan kumpuilevilla kukkuloilla, Cortonan kaupunki on paras esimerkki hitaasta kaupungista Euroopassa. Täten, voisit levätä Toscanan taivaan alla, tai Chiana Valleyn viinitarhoilla, joista on näkymät Trasimeno-järvelle. Tämä upea maisema on vain 2 tuntia Firenzestä, yksi Italian suosituimmista kaupungeista.

Niin, Maantieteellisestä läheisyydestä huolimatta, Cortonan tunnelma on täysin erilainen kuin sen naapureiden. Kaupungin kapeilla kaduilla, joita suojelevat roomalaisen ajan suuret kaupunginmuurit, voit oppia linnoituksia ja elämää etruskien menneisyydessä.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsiasta Roomaan junat

Napoli Rooma Junat

 

Slow City Lifestyle Inner courtyard

 

4. Enns Itävallassa

Itävallan vanhin kaupunki on piilossa muinaisten metsien keskellä. Renessanssin ja barokin julkisivujen takana, torni, ja vaikuttavat seinät, muinainen Enns on hitaan kaupungin ruumiillistuma. Hyvin suojassa nykymaailmalta korostaa, että enniläiset suojelevat unisen kaupunkinsa historiaa ja taikuutta.

Siksi, Jos haluat rentouttavan loman, Enns on upea kohde. Lisäksi, piknik laiskalla iltapäivällä Tonavan rannalla tekee matkastasi täydellisen. Ylä-Itävallassa sijaitseva kaupunki nostaa mielesi uudelle jumalallisen elämän tasolle.

München Innsbruck Junat

Salzburg Innsbruck Junat

Oberstdorf Innsbruck Junat

Graz Innsbruck Junat

 

 

5. Parhaat hitaat kaupungit Euroopassa: Biskupiec, Puola

Osa Masurian järvialuetta, Biskupiec on ihana kaupunki Puolassa, joka säilyttää hitaan kaupunkielämän. Hyvin säilynyt villi luonto järvialueen ympärillä osoittaa, että Biskupiec arvostaa elämää, terve, ja ympäristöystävällisiä, toisin kuin hektinen elämäntapa suurkaupungeissa.

Lisäksi, kannattaa tutustua Zatorzeen, Biskupiecin kulttuurikeskus. Näin voit oppia lisää kaupungin visiosta ja siitä, kuinka se ylläpitää hidasta elämäntapaa. Lisäksi, Biskupiecissa on hienoja kahviloita ja baareja, joissa voit kokeilla paikallista ruokaa.

 

Colorful Buildings Slow City In Poland

 

6. Mendrisio, Sveitsi

Sijaitsee Sveitsin eteläosassa, Mendrision rikas perintö, maatalouden aarteita, ja luonto sijoittaa sen johonkin huipulle 10 hitaita kaupunkeja Euroopassa. Puistojen ja puutarhojen luonnollinen loisto, johon voi tutustua kävellen, tai pyöräilemällä, ovat loistavia esimerkkejä ympäristötietoinen yhteisö Mendrision kaupungissa.

Lisäksi, Mendrisiossa on muutamia maailmanperintökohteita, kuin kolme kirkkoa, ja kuusi palatsia. Niin, jos haluat pitää tauon siemaillen viiniä paikallisilta viinitarhoilta, voisit lähteä tutustumaan kirkkoon S. Martino tai mosaiikit S. Maria Borgossa.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Winery In Switzerland

 

7. Abbiategrasso, Italia

Abbiatergrasso on toinen piilotettu helmi Italiassa, upeassa Ticinon laaksossa. Myös, Hitaiden kaupunkien liikkeen jäsen, Abbiatergrasso on vain 22 km:n päässä muodin pääkaupungista, Milano. Toisin kuin Milanossa, Abbiatergrasso tarjoaa rauhallisen tunnelman Ticinon laakson luonnonsuojelualueella.

Lintujen laulun lisäksi, matkailijat nauttivat vierailusta linnassa, ja kirkot. Kauniit huvilat jokien varrella ovat toinen loistava idea päiväretkille Abbiatergrassoon. Nämä viehättävät maisemat havainnollistavat Abbiatergrasson hidasta elämäntapaa, luovat täydelliset puitteet loistavien paikallisten ruokien, kuten Gorgonzola-juuston, valmistamiseen.

Rimini Verona Junat

Rooma Verona Junat

Firenze Verona Junat

Venetsiassa Verona Junat

 

Tiny Peaceful Street in Italy

 

8. Hodmezovasarhely, Unkari

Toinen hieno esimerkki 10 hitaat kaupungit Euroopassa on Hodmezovasarhely. Sillä on suuri resurssi luonnollista lämpövettä, joka virtaa kaupunkien ulkokylpyyn. Tämä luonnonihme houkuttelee matkailijoita kaikkialta maasta, ja maailma – kaikki haluavat nauttia vedestä ja sen seesteisyydestä. Lisäksi, Hodmezovasarhely on monien mahtavien kirkkojen koti, museot, puistot, ja maamerkkejä niille, jotka haluavat oppia historiaa ja kulttuuriperintöä.

kuitenkin, jos haluat viettää taianomaista aikaa luonnossa, niin olet onnekas, koska Koros-Maroksen kansallispuisto on lähellä. Pääset sinne helposti kävellen, piknikkorin kanssa ikimuistoiseen piknikiin kukkivan kamomillan keskellä.

Junat Wienistä Budapestiin

Praha - Budapest junat

Junat Münchenistä Budapestiin

Grazista Budapestiin junalla

 

Chamomile Blooming

 

9. Parhaat hitaat kaupungit Euroopassa: Creon, Ranska

Hidas kaupunki Kreon Ranskassa on idyllisellä paikalla, Dordognen pohjoisessa ja Garonnen välillä etelässä. Vihreät maisemat ja muinaiset linnat tekevät Dordogne yksi unohtumattomimmista paikoista Euroopassa.

Lisäksi, Matkailijat löytävät ympäröivät viinitarhat ja kukkulat täydellisesti La Vie en Roselle. Niin, hieman yli 4000 asukkaita ja paljon kauniita paikkoja rentoutua, Creon on niin hidas kuin vain voi, ja upea lomille kaikkina vuodenaikoina.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Top 10 Slow Cities in Europe

 

10. Ludinghausen, Saksa

Ludinghausen on vuonna perustettu kolmen linnan kaupunki 13th vuosisadalla. Vischeringin linna, Kakesbeckin linna, ja Ludinghausenin linna ovat 3 upeimmista linnoja Saksassa kannattaa vierailla jollakin alueen upeista pyöräilyreiteistä.

Suuren historiansa lisäksi, Seppenraden kylässä Ludinghausenissa on maaginen rauhallinen tunnelma. Tämän hitaan kaupungin matkustajat pitävät ruusutarhassa vaeltelusta, viheralueet, ja tekee mahtavia ulkoiluaktiviteetteja.

Offenburg Freiburg Junat

Stuttgart Freiburg Junat

Leipzig Freiburg Junat

Nürnberg Freiburg Junat

 

Cotswolds England countryside River

 

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme matkan suunnittelussa huipulle 10 hitaita kaupunkeja Euroopassa. Mikään ei ole verrattavissa rentouttavan loman aloittamiseen, kuten mukava junamatka määränpäähäsi.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Top 1o Slow Cities in Europe" sivustollesi?? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fslow-cities-europe%2F– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)