Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 26/02/2021)

Jos sinulla on kaksi viikkoa aikaa viettää Espanjassa, yksi parhaista tavoista kiertää on tutkia Espanjassa Junalla. Paitsi että tämä voit nähdä uskomattoman nähtävyyksiä ympäri maata, mutta junamatka Espanjassa on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen. Vaikeinta on ostaa junalippuja. Paras tapa ostaa junaliput matkustaa Espanjaan junalla on verkossa. On olemassa useita verkkosivustoja, joiden avulla voit tehdä tämän. Tärkeintä on löytää joka sopii sinulle parhaiten kannalta helppokäyttöisyys, Kieli, ja budjetti. Ostaminen lippusi ajoissa avulla voit ottaa etu Mahdollisten erikoishintaan sekä tekee varmasti saada kiinni junat haluat ennen kuin ne muuttuvat täynnä.

Suunnittele etukäteen ja tilaa liput etukäteen saadaksesi hyöty irti junamatka. Katso tätä Kahden viikon matkareitti matkustaa ympäri Espanjan junalla. Olkoon tämä oppaan seuraavalle matkallesi.

 

Ensimmäinen Espanja junalla on Madrid (päivää 1- 3)

Tämä on Espanjan pääkaupunki ja se on hyvä sekoitus sekä vanhoja että uusia, tyylikkäillä puistot, uskomaton ostos, vibey yöelämä ja tietenkin Malasana alueella. Madrid on myös useita Espanjan tärkeimpiä museoita. Monet talon kansainvälisesti tunnustettuja teoksia. Koska siellä on niin paljon tehtävää tässä kaupungissa joten 3 päivää täällä on hyvin käytetty. Se on hyvä alku omaan kahden viikon matka ja helppo saada junaan kaikkialle täältä. Madrid Atocha on rautatieasema, jolle Renfe, virallinen rautatieyhtiö, pääsee, ja myös tämä rautatieasema on yksi kauneimmista rautatieasemat Espanjassa.

 

San Sebastián (päivää 3 - 5)

Tämä kaunis pieni kaupunki on Espanjan Baskimaassa ja on aivan Biskajanlahdella. Se tarjoaa sekä rannat ja vuoret, jotka saavat kaiken huomion päivällä, mutta kun yö tulee se kaikki Vanhaankaupunkiin, jossa voit nauttia kymmeniä pintxo baareja herkullinen suupaloiksi ruokia. Älä jää illalla kävellä pitkin Playa de la Concha päättyen pintxos Vanhankaupungin. Getting San Sebastian Espanja junalla on helppoa, koska on olemassa ainakin neljä junat Madrid joka päivä.

 

Pamplona (päivää 5 – 6)

Tämä kaupunki on koti kiistanalainen Ajo Bulls joka vie paikkoja heinäkuussa vuosittain, mutta siellä on paljon enemmän Pamplona kuin tämä. Se sijaitsee mäen Navarran maakunnassa, joka tarkoittaa, että on uskomaton näköala vuoret ja laaksot alla. Kaupunki on pieni, joka on helppo kävellä ja nauttia kauniista arkkitehtuurista ja historia. On vilkas baari ja tapaksia kohtaus ympäri vuoden. Älä missaa kävellä Vanhankaupungin tai Väinämöisen reittiä aikana Ajo Bulls. vihdoin, tämä kaupunki on myös helposti San Sebastián ja lyhyt junamatkan pois.

 

Espanja junalla – Barcelona Kouluttaa (päivää 6 - 9)

Tämä Ocean-city on oltava yksi tunnettu ja suosittu kaupungeissa Espanjassa, ja se ei petä! Etsitpä taiteen ja kulttuurin, arkkitehtuuri, laiska päivää ranta, koko yön osapuolia tai vain tutustua uuteen kaupunkiin, on jokaiselle jotakin Barcelonassa. Älä missaa Sagrada Familia, joka on yksi modernin maailman dramaattisin rakenteita. Espanja junalla tarjoaa junat liikennöivät Pamplonan Barcelonaan ja on vain Neljän tunnin matka kahden kaupungin välillä.

 

Valencia (päivää 9 - 10)

Vain lyhyen Espanjassa junamatkan päässä Barcelonasta, Valencia on usein unohdetaan turistit. Tämä pieni kaupunki on paljon tarjottavaa, ja se kannattaa ottaa päivä tutkia hieman. Se on kaunis kaupunki kulkea ja on upea järvi ja ulkoilureittejä. Niille, jotka etsivät jotain enemmän rentouttavaa on laaja valikoima rantoja ja Albufera. Älä missaa kävellä, juosta tai selata Turian puutarha – yksi suurimmista kaupunkipuistoja Espanjassa. On olemassa useita junia, jotka kulkevat päivittäin Barcelonasta Valenciaan.

 

Malaga (10 - 13)

Yhdistämällä Välimeren tuntuma kulttuuri nykytaide ja kehitys on mahdollista matkustettaessa Espanja junalla, Malaga löytyy Espanjan eteläisen Costa del Sol. Kaupungin keskusta on hiljattain kunnostettu ja yhdistää goottilainen katedraali ja kapeat keskiaikaiset kävelykatuja moderni baareja ja hip ravintoloita. Malaga on joitakin todella uskomatonta rannat vierailla ja kauniiden vuorten ympärillä. Älä missaa kiipeily Gibralfaron Linna varten henkeäsalpaavat näkymät upea Andulasian auringonlaskua ja kaupungin. On junat päivittäin Valencia Malaga.

https://www.youtube.com/watch?v = YNqMQz18HDM

 

Sevilla – Viimeinen lista Espanjan junalla

Sevilla on vain lyhyen junamatkan päässä Malagan ja yhtä näyttäviä. Muistelen Rooman valtakunta saada käsityksen ulkoasun tämän kaupungin, joka yhdistää elementtejä lukuisia historiallisia aikoja. On paljon tekemistä kaupungin, alkaen tutustumaan kaupunkiin vaeltava pitkin Arenal neljänneksellä joen luona fabulous ravintoloita tai katsella härkätaistelu kaupungin historiallisen rengas. Älä missaa vierailun Sevillan katedraali ja Alcázar, jota käytettiin elokuvan kohtauksia osuma TV Show Game of Thrones. Junat kulkevat päivittäin Malagan Sevillassa ja Sevillasta takaisin Madridiin, jossa kansainvälinen lentokenttä.

Tämä kahden viikon matkareitti auttaa hyödyntämään matkasi ja tutkia Espanjan junalla. Vihjeitä varaus junaliput varmistaa voit saada, jos haluat mennä ja että lomasi sujuu ongelmitta, jotta voit nauttia itse. Kuitenkin, se on mitä lomat ovat!

 

Jos tarvitset muita Euroopan Train Liput, klikkaa tässä ja mennä sivuillamme ja nauti kyydistä.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa nähdä upotuskoodin)