Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/12/2021)

Jos olet juuri muuttanut Alankomaihin tai ajatellut hyppy junassa vierailla muutaman päivän, olet luultavasti ihmettelevät, mitä 10 Useimmat Special tapahtumista Alankomaissa olemme. Sinut on ilo tietää on paljon odotan, ei väliä mihin aikaan vuodesta käyt.

Sekä eeppinen pop festivaaleilla, on ainutlaatuinen Erityisiä tapahtumia Hollannissa että et löydä mistään muualta: juhlia liittyvät Hollantilainen monarkia, tuulimyllyt, ja tulppaanit. Nämä tapahtumat ovat kaikki upeita tapoja viihtyä ja saada upotetaan Hollannin tapa tehdä asioita!

 

Special tapahtumista Alankomaissa 1: Uudenvuodenpäivä Dive (Uudenvuoden sukellus)

Tämä on yksi niistä erityisiä tapahtumia Hollannissa, joka ei ole tarkoitettu heikkohermoisille! Jos haluat aloittaa vuoden tuoretta, ottaa kylmä sukellus otettu Uudenvuodenpäivä (Uudenvuodenpäivä). Tämä hollantilainen festivaali aloitettiin uida seuran 1960. On 209 sukellus paikoissa Alankomaissa voit pulahtaa. Siitä huolimatta, sukeltaminen Pohjanmerellä Scheveningenissä, Haag, on suosituin paikka jopa 60,000 ihmiset. jälkeenpäin, vapinaa uimarit esitetään kupin erwtensoep, lämmin lihaisa hernekeittoa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

New Years Special Events In The Netherlands

 

Special tapahtumista Alankomaissa 2: kiinalainen uusivuosi

Tiesitkö, että Alankomaissa on yksi suurimmista Kiinan välillä Euroopassa? Mielestämme on ehdottomasti kannattaa paikalla meidän top 10 Erikoisin tapahtumista Alankomaissa! Ne pääasiassa elävät Amsterdam, Rotterdam, ja Haag, jossa on erilaisia ​​tapahtumia juhlii kiinalainen uusivuosi. Amsterdamissa, pään Dam-aukiolta ja Nieuwmarktin / Zeedijk nähdä lohikäärmeen paraateja, leijona tansseja, ja ilotulitteet. Voit myös osallistua erityistä toimintaa De Bijenkorf tavaratalo, kuten kalligrafiaa työpajat, musiikkiesityksiä, ja teeseremonia, tai sisällä Buddha Temppeli Fo Guang Shan He Hua.

Päivä on myös ruoasta, ja Amsterdamissa, voit syödä maukasta ruokaa katukauppaan, Sea Palace (Euroopan eka kelluva kiinalainen ravintola), tai yksi monista kiinalaisia ​​ravintoloita pitkin Stormsteeg ja Geldersekade. Haagissa, löydät kiinalaiset juhlat atrium kaupungintalon ja Den Haags Chinatown ympäri Wagenstraat. Voit etsiä tapahtumia Rotterdam johtavat Kiinalainen uusivuosi, kruunasi päivän juhlia ympäri Kiinan wijkpark Old West ja Westkruiskade Chinatown. Jos olet taikauskoinen, Kiinan uudenvuodenaattona syödä raakaa kalaa salaatti (yu Sheng) tuoda onnea tai fai Hai, eräänlainen merilevää, hyvinvointiin. Gong Xi Fa Cai! (Hyvää uutta vuotta!)

Bremen Amsterdam Junat

Hannover Amsterdam Junat

Bielefeld Amsterdam Junat

Hampuri Amsterdam Junat

 

Chinese Special Events In The Netherlands

 

Special tapahtumista Alankomaissa 3: Keukenhof (Maalis-toukokuussa)

The Keukenhof on todennäköisesti kaikkein kuuluisin puutarhassa Alankomaissa. Katse kunnioitusta on miljoonia monivärinen tulips kukinta tässä kauniissa Hollanti puiston maaliskuun lopusta toukokuun puoliväliin. Keukenhof, joka tarkoittaa keittiöpuutarha, on ollut voimassa vuodesta 15-luvulla ja kannet mahtava 32 hehtaaria. Näinä päivinä, Keukenhof tyytyväinen 800.000 vierailijat vuosittain.

Yksi kohokohdista 2018 teemana oli jättimäinen Kukkasipulien mosaiikki, jonka pinta-ala on 250m2 ja koostuu 50.000 tulppaanit, rypäleen hyasintit, ja krookukset. Mitä seuraavassa numerossa merkitsevät?

Dortmund Amsterdam Junat

Essen Amsterdam Junat

Düsseldorf Amsterdam Junat

Köln Amsterdam Junat

 

Keukenhof, Special Events In The Netherlands

 

4: Kansalliset Ravintola Viikko

Jos erityisiä tapahtumia Hollannissa kuuluu ilmaista ruokaa, voit laskea minut! klo 50% vinossa, se on käytännössä varastaa! Käy tässä Dutch festivaali foodies, jossa voit ruokailla joitakin alkuun ravintoloissa Alankomaissa hullu alennukset.

Satoja osallistuvien ravintoloiden monissa Hollantilainen kaupungit Tarjoamme yllätys kolmen ruokalajin illallinen valikko erikoishintaan 28,50 euroa. Michelin tähti ravintoloissa veloittaa lisämaksua, ja ravintoloissa lueteltu alkuun 250 vaativat myös pieni täydennys. Olitpa foodie tiukan budjetin kanssa tai yksinkertaisesti utelias kokeilla joitakin erilaisia ​​erinomaisia ​​ravintoloita asettamatta liikaa reikä lompakossa, niin tulet rakastamaan Ravintola Viikko. Tämä erikoistarjous tapahtuu kahdesti vuodessa Alankomaissa.

Jotta olisi helpompi varata pöydän, järjestäjät tapahtuman tehneet listan 500 ravintolat osallistuva, per kaupunki, on Ravintola viikon internetsivulle.

Bonn Amsterdam Junat

Aachen Amsterdam Junat

Koblenz Amsterdam Junat

Frankfurt Amsterdam Junat

National Restaurant Week, Holland

 

5: Kuninkaiden päivä (huhtikuu 27)

Yksi tapahtumista Alankomaissa, jos ei yksi hauskimmista ja kaoottinen, Päällä Kuninkaiden päivä, which on kuningas Willem Aleksanterin syntymäpäivä. Hollantilainen kaupungit isäntä katubileitä, kirpputorit, ja toiminta, kääntämällä koko Alankomaiden osaksi suurin festivaali vuoden. Voit varmasti lisätä tämän yksi erityisiä tapahtumia Hollannissa! Ihmiset pää ulos juhlimaan, soita musiikkia, pukeutua oranssiin, ja on kaiken kaikkiaan hyvä, jos ei kaoottinen, aika. Kings Yö vietetään iltana Kings Day, villien juhlien kanssa kaupungin keskustat houkuttelevat väkijoukkoja mailia ympäri.

Osnabruck Amsterdam Junat

Lyypekki Amsterdam Junat

Bremerhaven Amsterdam Junat

Kiel Amsterdam Junat

 

Special tapahtumista Alankomaissa 6: kukka

Oletko koskaan nähnyt yhdeksän metrin pituista kelluketta, katettu kukkia ja liukua pitkin katuja, virtansa vain työvoimaa? Hyvin, olet aikeissa! kukka Zundert on suurin kukka paraati maailmassa tehty täysin vapaaehtoisvoimin. Joka vuosi kukin Hamlet yrittää rakentaa kaunein float on koskaan rakennettu. Käy tämän hyvin erityinen tapahtuma Zundertissa kun hukkua. Corso Zundert on kyse näkeminen ja, siinä, uskoen!

Kassel Amsterdam Junat

Mannheim Amsterdam Junat

Fulda Amsterdam Junat

Heidelberg Amsterdam Junat

Bloemencorso, Special Events In The Netherlands

 

Special tapahtumista Alankomaissa 7: Helpotus Leiden (Helpotus Leiden)

The 10 Erikoisin tapahtumista Alankomaissa täytyy sisällyttää perinnettä, tietysti. Tapahtumaan Leidenin on yksi niistä! Se muistetaan Espanjan piirityksen ja myöhemmin helpotusta kaupungin 1574. Leiden tulee yksi suuri festivaali kaksi päivää peräkkäin. Nauti paraati, huvipuisto, markkinoida, konsertit, osapuolet, ilotulitus, ja perinteisiä ruokia.

Huvipuistosta ja lukuisista juhlista huolimatta, Leidens Ontzet on juhla paljon perinteitä historiallisia merkityksiä. Aamulla kolme lokakuu alkaa reveille kaupungintalolla. Vapaa sillin ja vaaleaa leipää annetaan sitten ulos Leiden Waag. Voit nauttia musikaali kokoontuminen Van Der Werf puisto palvelu Pieterskerk. Illalla ihmiset perinteisesti syövät porkkanaa ja sipulia muhennos nimeltään hutspot. Juhlat päättyvät grand ilotulitus näytä.

Trier Amsterdam Junat

Luxemburg Amsterdam Junat

Antwerpenin Amsterdam Junat

Gent Amsterdam Junat

Leidens Ontzet Holland

 

Special tapahtumista Alankomaissa 8: Purjehtii Amsterdamissa

SAIL perinteisesti alkaa Paraati: sadat alukset purjehtivat IJ: hen ja muodostavat ainutlaatuisen näkymän, jota et koskaan unohda. Seuraavina päivinä, useita otteluja veden tapahtuvat, Sisältää Skutsjesilen(purjehtii tyypillinen Friisi laiva). Alankomaiden kuninkaallinen laivasto näyttää myös taitonsa vedessä.

Vieressä kaikki toiminta vedessä, siellä on myös paljon tekemistä on laitureita, mikä tekee siitä niin erityisen. Purje ohjelma tarjoaa viihdettä, taide, kulttuuri, musiikki, ja urheilu- ja lasten toimintaa.

SAIL Amsterdam takaa vaikuttava ja vailla laivaston Tall Ships, purjehdus perintöä veneet, nykyaikaisilla laivoilla, sotalaivojen, ja jäljennöksiä.

Liege Amsterdam Junat

Leuven Amsterdam Junat

Bruggen Amsterdam Junat

Oostende Amsterdam Junat

Sail Amsterdam, Special Events In The Netherlands

 

Special tapahtumista Alankomaissa 9: telttailuun Days

Special leirintäalueet, kohtuuhintaisia ​​camping, ja retkeily luonnossa ovat mahdollisia Alankomaissa aikana Telttailu päivää (Omasta teltta). Järjestämisestä Telttailu päivää yhteistyötä monien kumppaneiden. Nimittäin; leirintäalueet, Society for säilyttäminen luonnon muistomerkkejä Alankomaissa, sekä Forestry Commission. Sinulle annetaan mahdollisuus leirin mielenkiintoisin, halpa, ja Noordoostpolderin villit paikat. Se on myös erittäin hauskaa aikuisille ja lapsille samalla tavalla!

Genk Amsterdam Junat

Hasseltin Amsterdam Junat

Namur Amsterdam Junat

Kortrijk Amsterdam Junat

Tenting in the woods

 

Special tapahtumista Alankomaissa 10: puiston nukke

puiston nukke on yksi suurimmista pop tapahtumista Alankomaissa, järjestetään vuosittain viimeisenä sunnuntaina kesäkuun. Mikä tekee siitä niin erityisen, on, että se on täysin ilmainen!

Säännöllinen tapahtuma sitten 1981, tämä kansallinen pop festivaali on laittanut Haagissa kartalle. Kiitos vapaa musiikkifestivaaleja laajamittaisesti. Monta vuotta, se oli jopa suurin vapaa pop musiikin festivaali koko Euroopassa! Voit odottaa yli 350.000 ihmiset tässä mahtava festivaalilla.

Jos olet tulossa toisesta osasta Haag, se on hyvä idea syklin tapahtumapaikalle kello Zuiderpark.

Bryssel Haagiin Junat

Antwerpen Haagiin Junat

Gent Haagiin Junat

Brugge Haagiin Junat

Parkpop event in the netherlands

 

Olemme nimetty 10 Erikoisin tapahtumista Alankomaissa, mutta on olemassa lukemattomia muita. Päästä junalla avulla Tallenna juna ja näe itse!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Useimmat Special tapahtumista Alankomaissa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspecial-events-netherlands%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)