Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 20/09/2021)

Etsitkö upeimmat yliopistot Euroopassa? Sitten lukea! Tiedämme valitsemalla yliopisto on tärkeä valinta. Tietysti, yksi on otettava huomioon opetuksen ja oppimisen tilat, jotka yliopisto tarjoaa, kun valitset yhden osallistua. kuitenkin, joskus gut tunne on hyvä mennä liian. täällä Tallenna juna olemme tehneet joitakin tämän tutkimuksen sinulle ja koottu luettelo Näyttävin Yliopistot. He kaikki ylpeillä Upeaa arkkitehtuuria. Jotkut ovat mahtava historia, mutta jotkut enemmän vasta perustetun yliopistot myös esillä tähän luetteloon. Ne tarjoavat uudempia esteettinen modernismin rakennuksia ja Huippuominaisuuksiensa. Kerro meille, mikä on suosikkisi!

 

Bolognan yliopisto, Italia

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

The Bolognan yliopisto sisään Italia pidetään maailman vanhin yliopisto, jotka on perustettu 1088. Tämä lista on sitä Upeimmat Yliopistot Euroopassa, mutta tämä voitaisiin harkita yksi upeimmista yliopistojen maailmassa. Kuvassa alla on Palazzo Poggi, yksi tärkeimmistä rakennuksista yliopiston. Se taloa kolme yliopiston museot näyttelyillä luonnon historiasta, anatomia, synnytysoppi, fysiikka, ja kemia. Joo, luit oikein. Heillä on omat museot!

Mutta ne eivät ole ainoita rakennuksia kannattaa käydä, kun rajauksen ulos Näyttävin Yliopistot. Yliopistossa on monia rakennuksia, jotka sinun pitäisi laittaa päälle pakollisten käyntien listasi. Näitä ovat College of Spain, pinkki, eristynyt rakennus sisältää sekä gootti-ja elementtejä sen suunnittelussa. Sekä ensiluokkaista arkkitehtuuria, Yliopiston asuu 2 hehtaarin kasvitieteellinen puutarha.

Miten saada sinne junalla?

Koska sen keskeinen sijainti ja maantiede, Bologna on kehitetty johonkin merkittävä rautatieliikenteen solmukohtia pohjois-Italiassa. Se on erittäin hyvät yhteydet muihin Italian suurimpiin keskuksiin.

  • Bologna on 37 minuutin päässä Firenzen
  • 2-h 20 min Rooma
  • 2 tuntia alkaen Venetsia
  • 1 tunti Ferrara
  • A moderni nopea rata sallii saavuttaa Milan noin 65 minuutit.
  • Toinen haara Tämän linjan yhdistää Bologna Rooma.

Sivuhuomautus: Ottaessaan juna etelään Milano, älä unohda vilauksen Duomo kyydissä edellä Bologna etelässä. se on erityisen mielenkiintoinen auringonlaskun.

Venetsia Bologna Junat

Firenze Bologna Junat

Rooma Bologna Junat

Milano Bologna Junat

 

Rostockin yliopisto, Saksa

The Rostockin yliopisto ei ole vain vanhin yliopisto Itämeren alueella; se on myös rikkain perinne. Ja tietenkin, yksi upeimmista yliopistot Euroopassa. Koska se on perustettu vuonna 1419, se tulee pian juhlii 600th vuotta. Se takanaan pitkä perinne kouluttaa opiskelijoille ja tekee tutkimusta. Gothic-tyylistä rakennuksia, yhdessä puiden reunustaman keinoja ja puistot luo upeat puitteet. Keskiössä yliopisto on silmäänpistävä päärakennus joka houkutteli meidät aluksi tämän lisääminen The Näyttävin Yliopistot. se on sijaitsee vastapäätä a puisto ja suihkulähde, täydellinen paikka opiskelijoiden ja vierailijoiden viettää aikaa ihaillen rikas rakennuksen ulkopuolella.

Rostockin yliopiston koostuu yhdeksästä perinteisen tiedekuntien ja yksi keskeinen monitieteinen tiedekunnan jossa tutkijat ja opiskelijat kaikkien tiedekuntien yhteistyötä tehdä tutkimusta neljällä keskeisille aloille:

  1. elämä, valo, ja asia
  2. Maritime järjestelmät
  3. Ikääntyminen yksilöiden ja yhteiskunnan
  4. tuntemus – Kulttuuri – muutos

Rostockin yliopiston on yksi Saksan yliopistoissa hyvin monenlaisia ​​aiheita. Se tarjoaa yli 100 kurssit: 34 viedä loppuun poikamies, 56 maisterin tutkinto, 37 (myös opettajien) valtiontutkinnolla, ja 3 kanssa tohtoriksi. Lisäksi, Opettajankoulutuksen ja kasvatustutkimuksen keskus ei ainoastaan tehdä kasvatustutkimusta mutta myös parantaa opettajankoulutuksen laatua.

Miten saada sinne junalla?

Haluatko tietää, miten saada yhteen Upeimmat Yliopistot Euroopassa? Kumpi suunta olet matkustaminen alkaen (esim. Rostock tai Schwerin, Berliini tai Hampuri), mene junalla kunnes tulet Wismarin rautatieasema. Täältä, sinä pystyt Ehtiä bussiin linja-stop J.-R-Becher-Str käyttämällä linjat 4 tai G (kohti Ostseeblick) tai B-D- (kohti Seebad Wendorf). Se on vain minuutin kävelymatkan päässä tältä bussipysäkiltä parkkipaikka kampuksen.

(Verkon suunnitelman kaupungin bussilinjat, aikataulu ja hinnat, käy verkkosivuilla Wismarin hansakaupungin.

Berliini Rostock Junat

Hampuri Rostock Junat

Schwerin Rostock Junat

Wismarin ja Rostock Junat

Århusin yliopisto, Tanska on viimeinen näyttävä yliopistomme Euroopassa

Spectacular Aarhus University

Århusin yliopisto sijaitsee Tanskassa toiseksi suurin kaupunki (Aarhus on myös kaupungin nimi) ja sille on ominaista sen vihreä kampus, Viimeistele järvi. Yliopisto on täydellinen esimerkki siitä, kuinka ihmisen rakentamat rakenteet ja luonnollinen ympäristö voi toimia täydellisessä harmoniassa. Osoituksena päärakennus, täydellisesti. Monet rakennukset on suunnitellut tanskalainen arkkitehti C.F. Moller modernistisen muotoilu, joka heijastaa nuorten yliopiston. Moller kumppaneineen Kay Fisker ja Povl Stegmann vastasivat kelta-tiilirakennukset. Ne ovat ainutlaatuisia sekä erottuva yliopistolle. Päärakennus on sittemmin pidetty yhtenä 12 Merkittävin arkkitehtonisia Tanskan historiassa. Yksi monista syistä on yksi Spectacular yliopistot.

yli 44,000 opiskelijoille, Aarhusin yliopisto on maan toiseksi suurin yliopisto. Se käsittää neljä taiteiden tiedekuntaa, Tiede ja teknologia, terveys, ja liiketoiminta ja yhteiskuntatieteet.

maailmanlaajuisesti suuntautunut, yliopistolla on vaihto-ohjelmien käytössä yli 50 oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa. Tähän sisältyy yliopiston Arktisen, Utrecht Verkko, Pohjoismainen keskus Fudan, ja Pohjoismaiden keskus Intiassa.

Miten saada sinne junalla?

Århus sijaitsee yksi tärkeimmistä rautatie liittymissä Tanskassa. On tunneittain lähdöt pohjoiseen, etelä, ja länteen. Etelä- ja Keski-Euroopassa, liitokset ovat Hampurin kautta / Flensburgissa. Matka-aika Hampurista Aarhus on noin viisi tuntia. Itä-Euroopan maista junayhteydet Aarhus kulkevat Puolassa ja Kööpenhaminan. Århus on tunneittain palveluja ja Kööpenhaminasta. Avaaminen tunneli alle Ison-Beltin on lyhentänyt matka yksi tunti. Matka nyt kestää kolme ja puoli tuntia. On olemassa useita päivittäisiä yhteyksiä Ruotsiin, Saksa, ja muualla Euroopassa.

Junat matkalla Århusin rautatieasema lähteä Kööpenhaminan lentokentältä tunneittain. Hinta on noin DKK 410 varten menolippu (lukien istumapaikan varaus).

 

Valmis aloittamaan tarkistaa oman vaihtoehtoja? Varaa junalippu nyt, kun lämmin sää jatkuu, avulla Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Näyttävin yliopistot Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)