Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/04/2023)

Eurooppa on kaunis keväällä. Vanhat turistivapaat mukulakivikadut, Sveitsin vihreät laaksot, ja intiimi kahvilat ovat muutamia asioita, joita kannattaa matkustaa Eurooppaan huhti- ja toukokuun alussa. Tutustu 7 upeita kevätlomakohteita Euroopassa tarjoten upeat näkymät, poikkeuksellisia kulinaarisia kokemuksia, ja juhlien ystäville – fantastisia klubeja. Niin, jos etsit viikonloppumatkaa tai pidempää lomaa tulevana keväänä, nämä ovat ihanteellisia vaihtoehtoja sekä yksin matkustaville että ryhmämatkoille.

1. Kevätloma Amsterdamissa

Pyöräily puiston läpi, ja pysähdymme Albert Cuyp -torilla välipalalle, ovat muutamia asioita, jotka tekevät Amsterdamista täydellisen kevätlomakohteen. Kun lämpötilat nousevat, Amsterdamin ihanat kanavat koristavat värikkäitä kukkia. Lisäksi, paikalliset astuvat ulos kauniista hollantilaisista kodeistaan ​​juomaan, kylmäkeitetty kahvi, kanavien varrella, ja turistit kuhisevat kaupunkia, merkitsi Alankomaiden kauneimman ajan alkua.

Vaikka nämä ovat kaikki uskomattomia asioita huhtikuussa Amsterdamissa, toukokuu on vielä parempi. Matka Amsterdamiin toukokuussa on pohjimmainen kevätloma. Tulppaanit kukkivat Lissessä toukokuussa, ja sää on erittäin kaunis piknikille Zaanse Schansissa vanhojen tuulimyllyjen luona. Amsterdam on henkeäsalpaava huhtikuusta toukokuuhun, ja se on yksi parhaista syistä matkustaa Euroopassa kevätkaudella.

Parasta tekemistä Amsterdamissa kevätlomalla:

Nauti tulppaaneista a koko päivän matka Keukenhofin puutarhaan.

Aja Volendamiin ja Zaanse Schansiin, Hollannin maaseutua.

Lähde veneretkelle kaupungin kanavien ympäri.

vihdoin, junalla Utrechtiin.

Huhtikuun keskilämpötila: 7°C - 16 °C

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

The Tulip Fields In The Netherlands

 

2. Kevätloma Berliinissä

Yöelämän kanssa, kulttuuri, ja vapaan hengen tunnelmat, Berliini on Euroopan paras kevätlomakohde. Nuoret aikuiset rakastavat Berliiniä ympäri vuoden, mutta kun lumi on sulanut, tunnelma on innostava, lisäämällä siihen, sen Euroopan parhaat juhlaklubit, Berliini voitti Euroopan parhaan kevätlomakohteen tittelin.

Pottari- ja poikamiesmatkat, hauska viikonloppumatka ystävien kanssa – Berliini on ihanteellinen sekä niille, jotka haluavat rockia & rullaa, ja rennompaan matkaan. Berliini on täynnä omituisia kahviloita, baarit, ja kulttuuritoimintaa. Niin, et voi mennä pieleen valitsemalla Berliinin kevätlomakohteeksi Euroopassa.

Parasta tekemistä Berliinissä kevätlomalla:

Lähde veneretkelle Spree-joen ympäri.

Lähde pyöräilevälle kaupunkikierrokselle.

Mene katutaidekierrokselle.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Spring Holiday In Berlin

 

3. 7 Upea kevätlomakohde Euroopassa: Budapest

Huhti- ja toukokuu ovat täydellisiä Budapestissa. Vaikka Budapestissa on yksi viileimmistä ilmastoista upeiden kevätlomakohteiden luettelossamme olevista kaupungeista, kaupunki tarjoaa kylpylä, hyvää ruokaa, ja kulttuurielämään, erinomainen lyhyelle kevätlomalle Euroopassa.

Lämpökylpylän rentouttaviin vesiin nauttiminen on pakollista jalan tutkimuspäivän päätteeksi. Budapestin lämpökylpylät ovat kuuluisia kaikkialla Euroopassa. Huhtikuun iltapäivisin chilisää on ihanteellinen illan viettoon lämpökylpylässä. Koe Budapestin parhaat puolet, kannattaa suunnitella 3 päivän matka. Tällä tavalla, voit nauttia Budapestin tärkeimmistä maamerkeistä veneretkellä, keittiö, ja kokeile lämpökylpyjä.

Budapestin parhaat nähtävyydet kevätlomalla:

Nauti Gellertin 101-vuotiaan kylpylän luonnonkauniista ulkouima-altaasta.

Lähde Tonavan risteilylle.

Vieraile Godollon kuninkaallisessa palatsissa.

Huhtikuun keskilämpötila: 10°C - 19 °C

Junat Wienistä Budapestiin

Praha - Budapest junat

Junat Münchenistä Budapestiin

Grazista Budapestiin junalla

 

 

4. Kevät Lontoossa

Lontoo on upea kevätlomakohde. Täynnä ruokamarkkinoita, baarit, muotiliikkeet, ja vintage-kauppoja, siinä on jokaiselle jotakin. Lisäksi, kuuluisa Hyde Parkista ja Kensington Gardensista, kevät on Lontoon kauneimmillaan. Joten piknik puistossa on yksi parhaista asioista Lontoossa.

Lisäksi, Lontoon sää on hieman hankala. Aamulla tihkusadetta ja iltapäivällä aurinkoista, Lontoon sää on arvaamaton. kuitenkin, toukokuussa, sää tasaantuu, aurinko paistaa Thames-joen yli, ja sää on hyvä. Kaikille edellä mainituille ja monelle muulle, Lontoo on yksi niistä 7 upeimmat kevätlomakohteet Euroopassa.

Parasta tekemistä Lontoossa kevätlomalla:

Nauti cocktaileja The Shardissa.

Liity salaiselle Lontoon kävelykierrokselle.

Käy Brick Lane Marketissa saadaksesi parasta katuruokaa ja vintagea.

Huhti-toukokuun keskilämpötila: 7°C - 18 °C

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

7 Most Amazing Spring Holiday Destinations In Europe

 

5. Upeita kevään kohteita: Amalfin rannikko

Välimeren sää, kauniita rantoja, loistava italialainen keittiö, ja muinaisilla kaduilla vaeltaa – Amalfin rannikko on kevätloman haavein kohde. Amalfin rannikko on yksi Italian kauneimmista alueista, värikkäillä taloilla kauniilla rannoilla. caprit, Sorrento, ja Positano ovat 3 kevätloman parhaista vierailukohteista, ja jopa alkukesästä.

Kevätloma on ihanteellinen aika nauttia Amalfin rannikon taikuudesta. Ennen kuin rannat ovat täynnä aurinkoa ottavia turisteja, ja kapeita kujia valokuvaajien kanssa. The Italian kylät ovat viehättäviä, ja voit helposti eksyä vaeltelemalla. Paras tapa nauttia alueesta on autolla, ajaa pitkin rantaviivaa, ja pysähtyä jokaisessa kylässä.

Amalfin rannikolle pääsee junalla Napolista. Niin, voit saapua Napoliin junalla, vuokrata auton, ja aloita kevätloma Amalfin rannikolla.

Parasta tekemistä Amalfissa kevätlomalla:

Vieraile Ravellon huviloissa.

Vaeltaa jumalien polkua.

Vieraile Caprin saarella.

Huhti-toukokuun keskilämpötila: 15°C - 22 °C

 

6. Kirsikankukka Sveitsissä

Toinen loistava kohde kukkien ystäville on Sveitsi. Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia Etelä-Sveitsin kirsikankukista, koska alppipuistot ja -laaksot ovat tämän merkittävän maan symboleja. Voit ihailla kirsikankukinnan alkua maaliskuun lopusta huhtikuun alkuun. Kauneimmalle kukkalle, sinun pitäisi matkustaa Asconaan tai Lausanneen, mäkinen kaupunki Genevejärven rannalla. Jos sinulla on yli viikko, sitten kuluttaa 2-3 päivää Lausannessa, ja loput Genevejärvellä.

On 7 upeita paikkoja, joissa voit nähdä kirsikankukkia. Lausanne, Ariana Park, tai Jardin des Alps Genevessä ovat muutamia paikkoja, joissa on Sveitsin kaunein kirsikankukki. Loistava tapa vierailla näissä paikoissa on mennä junalla ja pysähtyä 1-2 yötä jokaisessa niistä.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Where To See Spring Blossoms In Europe

7. Upeat kevätloman kohteet Euroopassa: Jungfrau, Sveitsi

Toisin kuin muissa paikoissamme 7 upeita kevätlomakohteita Euroopassa, Jungfraun alppilaakso on melko chiliä huhtikuussa. Kuitenkin, Jungfraun raikas sää, sumuisia kukkuloita, ja luminen vuori ovat ansainneet sen paikan Euroopan huippupaikoissa ikimuistoisen kevätloman viettoon.

Jungfraussa voit yöpyä puumökissä, näkymät niityille ja kukkuloille. Sitten ihailla varhaista kukintaa, voit kävellä ulos Jungfraun upeisiin maisemiin, tutkia narinaa ja vesiputouksia, ja vaeltaa ylös vuorille. Vaikka Jungfraun sää on paras kesäkuusta elokuuhun, nämä kuukaudet ovat sesonkiaikaa. Siksi, jos haluat pitää vuoret yksin, huhtikuu – Toukokuu on paras aika matkustaa Jungfrauun.

Parasta tekemistä Jungfraun alueella:

Ota junamatka Lauterbrunnenin laaksoon.

Menkää varjoliitoon.

Vaellus Schynige Plattesta Faulhorniin.

 

7 Most Amazing Spring Break Destinations In Europe

 

lopuksi, nämä 7 upeita kevätlomakohteita Euroopassa ovat a junamatkan päässä. Sveitsin vehreät laaksot, Unkarin palatseja, paikallisia ruokia Lontoossa, ja Berliinin viileät tunnelmat tekevät lyhyestä keväästä parhaan, mitä sinulla on ollut tähän mennessä.

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme löytämään halvimmat junaliput tehdäksesi kevätlomastasi unohtumattoman.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "7 upeinta kevätloman kohdetta Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/spring-break-destinations-europe/ – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)