Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/09/2020)

Italiassa on ihania junamatkat. Se on useita kauniita junien ja hieno asemat kaikkialla maassa, mutta missä oli ensimmäinen junamatka koskaan tehty Italia?

 

ensimmäinen junamatka koskaan tehty Italiassa

Ensimmäinen juna Trip Ever Made in Italy – Alku

Ensimmäinen junamatka koskaan tehty Italia esitteli rautatiet oli, kun Italia oli jaettu maa. Kesti muutamia vuosia yhdistää ja liittää olemassa olevat radat jälkeen Italia Yhdistynyt. Ensimmäinen rautatie, jonka Italia rakensi, oli Napolin ja Porticin välinen linja, joka oli tuolloin kahden Sisilian kuningaskunnassa. Linja oli 7.25 kilometriä pitkä. Linja vihittiin 3rd lokakuuta 1839. Tämä oli 9 vuotta ensimmäisen ”moderni” kantakaupungin linja rakennettiin joka oli Liverpoolin ja Manchester Railway.

Alkuperäinen kappale oli kaksiraiteinen ja se juoksi nykyisestä sivustosta Corso Garibaldi Napolin Kuninkaanlinnaan osoitteessa Portici. Kuninkaallinen palatsi oli että jalka kuuluisan Vesuvius. Ihmiset ensin tehdä junamatka Italiassa täällä, ja tämä linja on nyt osa Napoli-Salerno rautatien.

Napoli Salerno Junat

Firenze Salerno Junat

Bari Salerno Junat

Rooma Salerno Junat

 

Nykypäivä

Napoli-Salerno rata on merkittävä rautatien Italian rautatieverkko tänään ja on paikka ensimmäinen juna Trip Ever Made in Italy. Se muodostaa linkin päärunkolinjaa Etelä-Italiaan. Linjan ensimmäinen kilometri on ensimmäinen rata. Ihmiset käyttävät nyt junan yksi Hyvin tunnettuja kohteita, kuuluisa rannikkokaupunki kutsutaan Amalfi alueella Campanian. Se on mahtava rannikkokaupunki. Se on turvallista sanoa, että juna matka sinne pitkin rannikkoa on paljon samaa. Ajattele kidevedet, valkoista hiekkaa ja vehreä ja että jotkut kauniita vanhaa ja uutta arkkitehtuuria. Sinut matkalla kuvitella oman Junamatka Napolista Salerno, jossa voit sitten ottaa bussin tai muita järjestäytyneitä kuljetusvälineiden osaksi Amalfi.

Joten mitä tapahtui Napoli-Portici line? Tiedekunnan maatalousministeriö Yliopisto Napolin Federico II on pääkäyttäjä tämän linjan, koska sen helposti Vesuvius. Ensimmäinen juna matka reitti Italiassa on yhä olemassa.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Verona Milano Junat

 

Ensimmäiset rautatiet Italiassa tasoittivat tietä junamatkan tulevaisuus maassa. Jotkut kauneimmista rautatiekuljetusten tässä. Kun muistelemme ensimmäinen juna matka koskaan tehty Italiassa, voimme olla varmoja, että vaikka paljon on muuttunut. Maisema on pysynyt yhtä kiehtova niin kuin se on nyt.

 

luonto junamatkan

 

Joten nyt oppinut ensimmäinen juna Trip Ever Made in Italy, sinä ajattelet Varaamalla junalippu Euroopan junamatka? Mikset 3 minuuttia sivustollamme löydät edullisimmat liput teidän reitit. Kirjautua sivustollemme nyt kirja Junat.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä Upota.