Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/12/2019)

Voidaan sanoa, että Sveitsi on parhaiten tunnettu sen luminen huiput ja herkullinen suklaa, mutta on niin paljon enemmän kaunis maa kuin mitä silmä näkee. Junamatkat Sveitsissä ovat yksi parhaista tavoista nauttia kaunis maaseutu. Tee kaikki irti aika siellä. The lämmin sää tekee matka entistäkin nautittavampaa. Nämä ovat joitakin kauneimmista junamatkat Sveitsissä vuonna Kesä.

 

Glacier Express välillä St. Moritz ja Zermatt on yksi junamatkat Sveitsissä

Tämä on luultavasti yksi tunnetuimmista Sveitsin luonnonkaunis junat ja hyvästä syystä. Juna matkoja välillä St. Moritz ja Zermatt kautta Chur, Andermatt, ja Brig. Se on koko päivän junamatka mutta monet ihmiset valitsevat tehdä sen yli pari päivää. He viettävät aikaa eri kohteet matkan varrella. Kesä on yksi suosituimmista kertaa mennä ja siellä on jopa neljä lentoa päivässä kyseisenä ajanjaksona. Eniten luonnonkaunis osa tästä junamatka on välisen osuuden Chur ja St. Moritz. Täällä kulkemaan usein valokuvataan Landwasserin maasilta joka päättyy vuonna tunneli.

Zurich St Moritz Junat

Zermatt St Moritz Junat

Lyon St Moritz Junat

Basel St Moritz Junat

 

Golden Pass Line Geneve

Ei junamatkat Sveitsissä olisi täydellinen ilman ratsastaa Golden Pass Line. Juna kulkee Vierwaldstättersee Geneveen tai Zurich Geneve niille, jotka ovat vähemmän aikaa kätensä. Kukin matka on aivan yhtä voimakasta kuin muut. On näkymät kahdeksan Sveitsin upea siniset järvet, kolmen vuoristosolia ja kahden kielialueilla (Ranskan ja saksankielisen Sveitsin). Ottaen koko matkan edellyttää kytkentä junat useita kertoja, mutta tähtäimet ovat sen arvoista. Matkustajat tarvitsevat varata paikkansa joitakin junia ja autojen. Olla varma Suunnittele ennakkoon tätä matkaa!

Lyon Geneve Junat

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Luzernin Geneve Junat

 

 

Jungfraujoch Euroopan huippu

Vaikka se voi olla Summertime Sveitsissä sinun on pakko nähdä ne kuuluisat valkoiset huiput ympäri vuoden ja jos lumiset vuoret ovat mitä haluat kuin Jungfraujoch asemalle on paikka sinun täytyy käydä. Tämä on korkein asemalla Euroopassa ja pääsee kiinni juna Kleine Scheidegg. Näkymät junamatkat Sveitsissä ovat jotain erityistä ja matka sinne on täydellinen kerääntyy finaaliin. Tämä matka on ehdottomasti yksi lisätä luetteloon.

On monia uskomattomia junamatkat ottaa, mutta nämä ovat yksi alkuun kauneimmista junamatkat Sveitsissä tulevana kesänä. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia auringosta ja toteuttaa ihmeitä tämän kauniin maan kuin junalla? Emme voi ajatella enemmän täydellinen tapa nähdä Sveitsissä niin säästää rahaa ja junamatka.

 

Varaus junalippu eurooppalaisille matka? Mikset 3 minuuttia sivustollamme löydät edullisimmat junamatkat Sveitsissä oman juna matkustaa. Kirjautua sivustollemme nyt book kouluttaa liput.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)