Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/06/2021)

Jännittävä osa matkustaminen Ulkomailla on arvaamattomuus kokemus. Kun matkustaa vieraaseen maahan, sinun on alttiina erilaiset kulttuurit, asetukset, ja kokemukset. Vaikka et jotkut tutkimus, olet varmasti yllätyksenä jotkut mitä löydät. valitettavasti, ei kaikkia yllätyksiä törmäät voi olla hyviä, ja vain koska olet lomalla ei tarkoita olet immuuni vahingoittaa.

Et ehkä halua uskoa, että nämä onnettomuudet voisi tapahtua sinulle, mutta sinun täytyy olla valmis siihen mahdollisuuteen, että olet, tai rakastettusi, vaativat lääkärin hoitoa, kun kaukana kotoa. Onko se niin yksinkertaista kuin haketus hammas, spraining nilkkaan, tulossa alas kuumetta, tai joilla on sydänkohtaus, vastaanottaa sairaanhoidon sinun ei ehkä ole niin helppoa kuin se olisi Yhdysvalloissa.

Tämä johtuu siitä, useimmat perinteiset sairausvakuutus suunnitelmat eivät ulotu kattavuutta pidemmälle mitä tapahtuu Amerikan maaperällä. Tämä tarkoittaa sitä voisi olla koukussa tuhansia dollareita hoitokustannuksista hoidosta saat merentakaisten. Siksi ei matkustajan saisi matkasairausvakuutusta. Nämä erikoistuneet suunnitelmat menevät missä kotimaan kattavuus eivät, varmistaa, että olet pystyy nauttia matkasta huoletta noin arvaamaton tapahtuma.

Lisää tietoa matkustamisesta sairausvakuutus ja miksi sinun pitäisi ajatella sen saamista, katso opasta sisälsi alla.

 

Miksi matkasairausvakuutus hyvä idea?

• matkustaminen ulkomaa voi tuoda lukuisia terveyshaittoja. Esimerkiksi, Veden laatu voi olla sama, johtaa vakaviin infektioihin. Eri ilmasto voi rasittaa ennestään, kuten sydänsairaus tai allergioita, jolloin voit huonosti käsitellä tilannetta.

• Vaikka sinulla on jo sairausvakuutus, se ei ehkä kata olet Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tämä tarkoittaa sairauksia tai vammoja koet ulkomaanmatkojen voi aiheuttaa erittäin suuren lääkärin laskuja.

• Jos vierailet kauko osassa maailmaa ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa, voit joutua evakuoida sairaalaan. Ei ole asianmukaista vakuutusturvaa, tämä voi maksaa kymmeniä tuhansia dollareita päälle Mitään muita kuluja.

• Joissakin tilanteissa, saatat tarvitse olla matka sairausvakuutus ajaksi matkasi. Esimerkiksi, Vierailijat Venäjälle, Kuuba, ja kansakunnat Schengen-alueella EU: n on osoitettava heillä kattavuus.

• Vaikka matka sairauskulujen voi olla erittäin arvokas, se osuus on tyypillisesti alle 10 prosenttia kaikista matkavakuutus ostamien tuotteiden matkustajat, kun taas suhteellisen halpaa.

 

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Miten matkasairausvakuutusta suojaa


• Matkasairausvakuutus eroaa standardin matkavakuutukset lähinnä siinä, että se ei tarjoa kattavuus liittyvistä kustannuksista peruutukset, viivästyksiä, tai keskeytyksiä.

• Kun matkasairausvakuutusta, voit kattavuus, jos odottamattoman terveydellistä hätätilannetta. Nämä voivat vaihdella murrettu hammas tai bout ruokamyrkytyksen hengenvaarallisia vammoja ja sydänkohtauksia.

• Yksi tärkeimmistä eduista näiden politiikkojen on, että ne tarjoavat sinulle 24/7 monikielinen tuki auttaa sinua koordinoida hoitohenkilökunnan vieraassa maassa.

• Nämä käytännöt tarjoavat yleensä kattavuus, mitä pidetään yleisesti keskeisiä lääketieteellisiä kulut. Näitä ovat ensiapuasema käyntiä, evakuointipalvelut, ja kuljetus aiheutuneet kustannukset saavutettava tarkoituksenmukainen lääketieteen laitoksen.

• Yleisin suunnitelmat kattavat yhden matkan aikana, mutta ne voivat myös ostaa kattaa kaudet kunhan 12 kuukaudet. Pitkän aikavälin terveydenhuollosta niille, jotka matkustavat usein tai pitkiä aikoja myös voi ostaa kuukausikorotusten.

 

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Valmis aloittamaan tarkistaa oman vaihtoehtoja? Varaa junalippu nyt, kun lämmin sää jatkuu, avulla Save A Train!

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Näyttävin yliopistot Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)

 

Lataa tästä PDF Tämän artikkelin, joka oli säädetty säästää Train Vanhus- Illinoisin