Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/06/2021)

Satoja historiallisia nähtävyyksiä ja upeat näkymät, jotka vaihtelevat hiekkateitä rannikkoa syvä vuoret, Eurooppa todella on kaikki. Se on täydellinen kohde road trip, koska on mahdollista tehdä niin yhdestä maasta toiseen muutamassa tunnissa. Se on myös yksi turvallisimmista alueita maailmassa matkustaa. Huolimatta uutinen, että EU: n viime aikoina epäonnistuneet vähentämään riskikäyttäytymistä tasoa, keskimääräinen kuolleisuus on edelleen alin se on koskaan ollut (1 sisään 49 miljoona).

On syytä huomata, että on olemassa tiettyjä sääntöjä ja rajoituksia paikallaan koskien vuokra-autoja ja että jokaisella maalla on omat ainutlaatuiset lakien. Mikä on täysin hyväksyttävää yhdessä maassa (ajaminen ilman nopeusrajoitus Autobahn Saksassa, esimerkiksi) ei ehkä toista, joten kannattaa ymmärtää liikennesäännöt kuin teet läpi mantereen.

Tämä mielessä, olemme laatineet joitakin käteviä vinkkejä, joiden avulla pysyt turvassa ja rajoissa lain aikana seuraava Euroopan road trip:

 

1) Vakuuta autosi

On välttämätöntä, että sinulla on vakuutus ja erittely kattaa ajon Euroopassa. Jos käytät omaa ajoneuvoa, sinun tulee ottaa yhteyttä vakuutusyhtiö järjestää asian. Vakuutus kiinnitetään yleensä sopimukseesi, kun vuokraat autoa, mikä tekee asioista hieman helpompaa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

Kesällä vuoristoajossa

 

2) Ylimääräisten lasit ja piilolinssit

Tiesitkö, että jos sinun on laitettava voimakkuuksilla ajaessaan vuokrata auton kautta Espanjassa, Sinä olet vaaditaan tekemään toisen parin kanssa aina mukanasi? Muut maat eivät ole yhtä tiukkoja tästä, mutta on hyvä käytäntö pitää toinen silmälasiparisto aina mukanasi, varmistamaan olet tietoinen kaikista vaaroista matkan aikana jos ensisijainen silmälasisi rikkoutuu tai katoaa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

ajo lumessa

 

3) Ilmeisesti Vältä rattijuopumuksen

Vaikka tämä saattaa tuntua itsestään selvä toteamus, et voi olla tietoinen siitä, että tietyt maat ovat nollatoleranssia raja juoda kuljettajien. Tämä tarkoittaa sitä, että kuljettajat eivät saa olla yhtään alkoholia veressään lainkaan. Euroopan komissio tarjoaa neuvoja vakio veren alkoholipitoisuuden Kunkin maan. Kyproksella, se on jopa vastoin lakia juoda virvoitusjuoma ajaessa. Tämä voi tuntua tiukka, mutta on tärkeää kunnioittaa sen maan lainsäädäntöä käyt välttää odottamattomat sakot.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Firenze Milano Junat

 

4) Ajo oikealle tai vasemmalle

Paitsi Yhdistyneen kuningaskunnan, Irlanti, ja Maltan, kaikki Euroopan maat ajaa oikealla puolella tietä. Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille, tämä voi tehdä liikenneympyrän neuvottelemisesta vastapäivään melko hankalaa, joten on syytä ottaa aikaa sopeutua. Kuljettajien on aina kiinni oikean ja välttää oleskelevat keskustassa kaistat valtateiden he kohtaavat. ohitettaessa, muista aina tarkistaa myös taustapeili.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

nukkuu autossa

 

5) Hio liikennemerkit

Understanding Euroopan liikennemerkit auttavat sinua saavuttamaan turvallisesti perille ja auttaa välttämään rikkoo lakia. Useimmat Euroopan kohteisiin käytä tavanomaisia ​​opasteita, jotka ovat kohtuullisen itsestään selviä, mutta pieniä eroja fontin tai värin tapaavat. Ennen aloittamassa matkan, saatat haluta tutustua hienoisia eroja tiemerkit Euroopassa. Ainakin, se voi auttaa ehkäisemään hämmennystä, ja korkeintaan, se voi pelastaa henkesi.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

6) Ymmärtää, miten Toll kokoelmat Work

Eri maissa on erilaisia ​​tiemaksujen ja menetelmiä tienkäyttömaksujen perimisen. Ranskassa, esimerkiksi, se on vielä hyväksyttävää maksaa käteisellä tietullipisteissä. Muut alueet sinun täytyy näyttää tarra auton korostaa, että olet maksanut käyttää tiettyjen teiden. Perehtyminen miten tiemaksujen toimivat kukin oman tarkoitettu kohteisiin auttaa välttämään rangaistukset.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

7) Junalla autoilun sijaan

No jos todella haluat nauttia matkasta, Jätä vaivaa ajo, ja vain junalla Euroopassa, kaikki tällä mantereella käyttävät junaa, ja toisin kuin muualla maailmassa, se on erittäin helppo ostaa junalippuja verkossa sivustoja Save A Train, ja saat matkustaa ja nähdä luonto huoletta liikaa.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Valmis nauttimaan Eurooppaan? Halusitpa sitten ajon vai junalla, muistaa meitä Save A Train!

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Asioita tietää ajettaessa Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-to-know-when-driving-in-europe%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)