Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 22/10/2021)

Muinaisia ​​romanttisia kaupunkeja, viehättävät puutarhat, kauniita neliöitä, houkuttelee päivittäin miljoonia turisteja Eurooppaan. Matkustajat ympäri maailmaa vierailevat Euroopassa tutkiakseen sen historiaa ja viehätystä ja joutuessaan taskuvarkaiksi älykkäillä tempuilla kuuluisissa Euroopan maamerkeissä. Pysy turvassa hämmästyttävän matkan aikana noudattamalla näitä vinkkejä välttääksesi taskuvarkaita Euroopassa.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Vinkkejä taskuvarojen välttämiseksi: Tunne vaaravyöhykkeet

Tietäen minne olet menossa, on suuri osa elämäsi parasta aikaa. Niin, kun suunnittelet lomaasi Italiassa tai Ranskassa, sinun pitäisi tutkia välttämättömiä paikkoja sekä vaarallisia paikkoja. Ei ole syytä huoleen, et löydä itsesi jengin taistelusta, mutta jokaisella kohteella on arkaluonteisia paikkoja, jossa turistien on kiinnitettävä erityistä huomiota omaisuuksiinsa ja varottava taskuvarkaita.

Yleisesti, paikoissa, joissa kannattaa olla varovainen, ovat paikkoja, kuten kirpputorit, vilkkaita suosittuja aukioita, ja julkinen liikenne täplät. Kaikilla näillä paikoilla on yhteistä se, että ne ovat hyvin tungosta, niin kun katselet Eiffel -tornia tai Milanon katedraalia, taskuvarkaat voivat törmätä sinuun helposti, ja muutamassa sekunnissa lompakkosi on poissa. Ympäristön ja väkijoukkojen tunteminen on paras vinkki välttää taskuvarkaita Euroopassa.

Firenzestä Milanoon junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Milano Firenzeen junalla

Venetsia - Milano junalla

 

The front of milan cathedral

2. Tutki taskuvarkaita temppuja ja huijauksia

Kaunis muukalainen tai törmäys temppu ovat 2 yleisimmistä taskuvarkaushuijauksista Euroopassa. Aivan kuten jokaisessa Euroopan kaupungissa on taikuutensa ja henkeäsalpaavat maamerkit, sama ominaisuus taskuvarkaus temppuja. Siksi, jos haluat säilyttää arvokkaat tavarasi, etsi etukäteen yleisiä taskuvarkaushuijauksia kohteessasi.

Muita esimerkkejä taskuvarkauden huijauksista ovat kaunis muukalainen, joka pyytää aikaa tai ohjeita. Kun tarkistat karttasi, tai katsella, he tulevat lähelle ja nappaavat mitä tahansa taskuistasi tai laukustasi. Niin, ole valppaana ja älä lannistu yhteen 12 suurimpia matkahuijauksia maailmassa.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

beaware of Pickpocketing Tricks And Scams In London's Underground

3. Vinkkejä taskuvarojen välttämiseksi: Jätä arvoesineet hotelliin

Passista poistuminen, luottokortit, ja korut hotellin kassakaapissa ovat yksi tärkeimmistä vihjeistä taskuvarkauksien välttämiseksi Euroopassa. Kuten aiemmin mainittu, taskuvarkailla on kyky tietää tarkalleen, mistä löytää arvokkaita esineitä ilman, että turistit huomaavat sitä. Lisäksi, tänään, kun sinulla voi olla kopio passistasi sähköpostiisi tai puhelimeesi, tai varaa kiertoajeluliput verkosta, ei ole mitään syytä kantaa kaikkea käteistä tai luottokorttia mukana.

Niin, ennen kuin lähdet vaeltelemaan yhdessä Euroopan parhaita kirpputoreja, ottaa vain osan rahasta. Ei ole myöskään syytä kantaa kaikkia luottokortteja, mutta jos vaadit, levitä käteistä ja kortteja eri sisätaskuihin tai rahavyöt.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

An old Couple On A Bridge

4. Säilytä olennaiset arvoesineet sisätaskuissa

Rahavyöt kesäpäivinä tai sisätaskut ovat loistava tapa pitää arvotavarat turvassa. Tämä matkatemppu on helppo tehdä, kun käytät kerroksia, syksyllä tai talvella ja voi olla epämukavaa, kun sää on lämmin ja kostea.

Voit ostaa rahavyöjä mistä tahansa matka- tai matkamuistomyymälästä kotona tai matkan aikana, esimerkiksi keskusrautatieasemilla tai lentokentillä. Asioiden pitäminen sisätaskuissa on ilmeinen etu, taskuvarkaat voivat törmätä sinuun, mutta ei koskaan pääse farkkujen taskujen yli. Tällä tavalla, voit iloisesti jatkaa vaeltamista ja tutustua Euroopan upeisiin maamerkkeihin.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Pickpocketing In Vienna central district

5. Tuo cross-body laukku, Ei Reppu

Kun vaellat viehättävissä Euroopan kujissa, tai seisoessasi Louvren linjassa sinun pitäisi olla mukava. Mukavien jalkineiden käyttäminen on yhtä tärkeää kuin vartalolaukun käyttäminen matkoilla. Runkolaukku tarkoittaa huoletonta matkustamista, koska sinun ei tarvitse katsoa jatkuvasti olkapään yli nähdäksesi, leijuuko ketään ylitsesi ruuhkaisissa jonoissa.

Lisäksi, voit vain napata vesipullon tai lompakon ristipussista. Niin, ristikkäinen laukku on ihanteellinen taskuvarkauden välttämiseksi Euroopassa, sekä nähtävyyksien katselu helposti ja mukavasti.

 

Brussel's City Square Pickpocket scams

 

6. Vinkkejä taskuvarojen välttämiseksi: Pukeudu ja toimi kuin paikallinen

Yksi niistä asioista, jotka antavat turistin pois asiantuntija taskuvarkailta, on hyvin ainutlaatuinen matkailumuoto: pussit, urheilullinen pukeutuminen, ja käyttäytyy kuin turisti. Katedraalit, muinaiset aukiot, ja monet Euroopan maamerkit ovat niin henkeäsalpaavia, että turistit useimmiten pysähtyvät ja tuijottavat, tai ottaa satoja kuvia.

Paras vinkki taskuvarkauksien välttämiseksi Euroopassa on sopeutua paikalliseen väkijoukkoon. Siksi, samalla kun tarkistat matkakohteesi parhaita vierailukohteita, Tarkista paikalliset suuntaukset ja kulttuuri.

Lyonista Geneveen junalla

Zürich - Geneve junalla

Pariisista Geneveen junalla

Bernistä Geneveen junalla

 

Avoid Pickpockets By Dressing And Acting Like A Local

7. Vinkkejä taskuvarojen välttämiseksi: Ota matkavakuutus

Matkavakuutuksen saaminen ennen matkaa on välttämätöntä. Tänään voit myös turvata arvokkaat tavarasi ja matkatavarasi, jos se katoaa tai tässä tapauksessa, varastettu. Matkavakuutus voi olla hengenpelastaja, jos lompakkosi ja korttisi varastetaan, vieraassa maassa, jossa kukaan ei tule apuun.

Tiivistettynä, matkustaminen on loistava tapa tutustua kulttuureihin, maissa ja löydä upeita näkymiä. Useimmat matkakokemukset ovat hämmästyttäviä, ja on hyvin harvinaista, että turistit kohtaavat taskuvarkauksia Euroopassa. kuitenkin, on aina parasta valmistautua ja ryhtyä varotoimiin, kuten noudattamalla vinkkejämme taskuvarkauden välttämiseen Euroopassa.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme sinua suunnittelemaan turvallisen ja unohtumattoman loman mihin tahansa Euroopan kohteeseen junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme ”Vinkkejä taskuvarkauksien välttämiseksi Euroopassa” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-avoid-picckpockets-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)