Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 09/07/2021)

Brisbane on Queenslandin pääkaupunki ja on siunattu A-listan nähtävyyksiä kuten Sea World, sakon nurmikot ja puutarhat South Bank, ja Tarinasilta, ja paljon muuta - Australia pisin konsolisilta.

Se on myös luova kaupunki, kanssa taide museoissa ja galleriat ja chic kahvilat kohtauksia, plus se on täydellinen ponnahduslautana Gold Coast rannat, meri, ja surffata.

 

 

Jos olet perso junamatka, rautatiejärjestelmät ovat keskeisiä kaupungin liikenneinfrastruktuurin ja kulttuurinen historia.

Joten jos haluat nähdä Brisbane junalla, tässä on viisi top vinkkejä.

 

  1. Keskus asema

Sijaitsee pohjoisrannikolla linja, Central Station on kaupungin verkoston pääasema ja sijaitsee bang sydämessä Brisbanen keskustan liikealueella.

Avattu takaisin 1889, klassinen julkisivu näkymät Anzac aukio ja sen pääväylä reittien palvelevat Queenslandin ja muualle Australiassa.

Jos haluat majoitusta lähellä, Oaks Charlotte Towers Hotel on loistava valinta - se ei ole liian kallis ja runsas sviittiä näköala kaupungin ylle.

 

  1. Brisbane Metro

Brisbane Metro ei ole vielä toiminnassa - mutta Mass Rapid Transit-järjestelmä on täysin katettu, rakentaminen alkaa tosissaan tänä vuonna ja sen pitäisi avautua yleisölle 2023.

at 21 kilometriä pitkä, se tulee palvelemaan 18 asemilla ympäri kaupunkia, ja asukkaat ja turistit samankaltaisia ​​voi hypätä päälle ja pois kuten haluavat.

Se Kustannuslaskenta $ 944 miljoonaa, mutta hyötyjä sisältävät ruuhkien ja vähemmän paineita Brisbanen kiusannut bussit.

 

  1. Höyryjuna sunnuntai

Jos haluat tuulahdus menneisyydestä (useammalla kuin yhdellä tavalla), suunnata Brisbanen Roma Street Station säännölliseen Höyryjuna sunnuntai tapahtuma.

Astu sisään herraskainen puinen vaunut ja saat välittömästi kuljetettava takaisin enemmän tyylikäs aikakauden, kuten sinä ja perheesi prutkuttaa ohi Brisbanen kauneimmista paikkoja.

Se on hauskaa kaikenikäisille, mutta Lasten ja vanhukset ovat erityisen innostunut sen hurmaa.

 

  1. Työpajat Rail Museum

Ipswich sijaitsee lounaaseen Brisbanen pääkaupunkiseudulta ja sieltä löydät upean Workshop Rail Museum -museon.

Se on interaktiivinen ja innostavia perinnön kokemus sijoitettu Australian vanhin rautatie työpajoja ja se on täynnä harvinaisia ​​höyryveturien, valtavat teollisuuskoneet, ja multimedia-näytteille.

Kun haluat opetus- ja nautittavaa retki koko perheelle, katso enää.

 

  1. AirTrain

Brisbane lentokenttä on varattu liikenteen solmukohta, joka kasvatti kahviloita kuin Fonzie Abbot, baareja, kuten Transit Tavern, ja pysäköinti tarjoajat, kuten Looking4.com.

Mutta monet seikkailijat, jotka saapuvat lentäen, Parasta on AirTrain, sen 13 kilometrin lähiliikenteen rata, joka on ollut nopeasti spiriting matkustavat lentokentältä Central Station alkaen 2001.

Jälkeen väsyttävä lennon, AirTrain kuljettaa sinut kaupungin keskustaan ​​vain 20 minuuttia - aika vaikuttava.

Seuraa viisi vinkkejä navigointiin Brisbane junalla ja pysyt radalla takaa loistavan loma-.

 

Onko teillä vinkkejä Brisbane junamatka? Jaa ne kommentit osassa ja jos Tarvitsen juna tallentaa juna.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-brisbane-train%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)