Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/05/2022)

Brisbane on Queenslandin pääkaupunki ja on siunattu A-listan nähtävyyksiä kuten Sea World, sakon nurmikot ja puutarhat South Bank, ja Tarinasilta, ja paljon muuta - Australia pisin konsolisilta.

Se on myös luova kaupunki, kanssa taide museoissa ja galleriat ja chic kahvilat kohtauksia, plus se on täydellinen ponnahduslautana Gold Coast rannat, meri, ja surffata.

 

 

Jos olet perso junamatka, rautatiejärjestelmät ovat keskeisiä kaupungin liikenneinfrastruktuurin ja kulttuurinen historia.

Joten jos haluat nähdä Brisbane junalla, tässä on viisi top vinkkejä.

 

  1. Keskus asema

Sijaitsee pohjoisrannikolla linja, Central Station on kaupungin verkoston pääasema ja sijaitsee bang sydämessä Brisbanen keskustan liikealueella.

Avattu takaisin 1889, klassinen julkisivu näkymät Anzac aukio ja sen pääväylä reittien palvelevat Queenslandin ja muualle Australiassa.

Jos haluat majoitusta lähellä, Oaks Charlotte Towers Hotel on loistava valinta - se ei ole liian kallis ja runsas sviittiä näköala kaupungin ylle.

 

  1. Brisbanen metro

Brisbane Metro ei ole vielä toiminnassa - mutta Mass Rapid Transit-järjestelmä on täysin katettu, rakentaminen alkaa tosissaan tänä vuonna ja sen pitäisi avautua yleisölle 2023.

klo 21 kilometriä pitkä, se tulee palvelemaan 18 asemilla ympäri kaupunkia, ja asukkaat ja turistit samankaltaisia ​​voi hypätä päälle ja pois kuten haluavat.

Se Kustannuslaskenta $ 944 miljoonaa, mutta hyötyjä sisältävät ruuhkien ja vähemmän paineita Brisbanen kiusannut bussit.

 

  1. Höyryjuna sunnuntai

Jos haluat tuulahdus menneisyydestä (useammalla kuin yhdellä tavalla), suunnata Brisbanen Roma Street Station säännölliseen Höyryjuna sunnuntai tapahtuma.

Astu sisään herraskainen puinen vaunut ja saat välittömästi kuljetettava takaisin enemmän tyylikäs aikakauden, kuten sinä ja perheesi prutkuttaa ohi Brisbanen kauneimmista paikkoja.

Se on hauskaa kaikenikäisille, mutta Lasten ja vanhukset ovat erityisen innostunut sen hurmaa.

 

  1. Työpajat Rail Museum

Ipswich sijaitsee lounaaseen Brisbanen pääkaupunkiseudulta ja sieltä löydät upean Workshop Rail Museum -museon.

Se on interaktiivinen ja innostavia perinnön kokemus sijoitettu Australian vanhin rautatie työpajoja ja se on täynnä harvinaisia ​​höyryveturien, valtavat teollisuuskoneet, ja multimedia-näytteille.

Kun haluat opettavainen ja nautinnollinen retki koko perheelle, katso enää.

 

  1. AirTrain

Brisbane lentokenttä on varattu liikenteen solmukohta, joka kasvatti kahviloita kuin Fonzie Abbot, baareja, kuten Transit Tavern, ja pysäköintipalvelujen tarjoajat.

Mutta monet seikkailijat, jotka saapuvat lentäen, Parasta on AirTrain, sen 13 kilometriä lähiliikenteen rautatietä, joka on ollut innostava matkustaja nopeasti lentokentältä keskusasemalle 2001.

Jälkeen väsyttävä lennon, Lentojuna kuljettaa sinut kaupungin keskustaan ​​nopeasti 20 minuuttia - aika vaikuttava.

Seuraa viisi vinkkejä navigointiin Brisbane junalla ja pysyt radalla takaa loistavan loma-.

 

Onko teillä vinkkejä Brisbane junamatka? Jaa ne kommentit osassa ja jos Tarvitsen juna tallentaa juna.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-brisbane-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)